Kiimainen nainen kovaa kullia

kiimainen nainen kovaa kullia

Oven avasi rintava ja reitevä stayuppeihin pukeutunut kypsään ikään ehtinyt mature, joka kävi heti ujostelematta housunetumukseeni kiinni. Kova kaluni singahti esiin ja nainen alkoi hieroa sitä antaumuksella samalla kun sanoi minulle: Imin ahnaasti naisen rintoja jonka jälkeen siirryin naisen päälle siten, että kovana sykkivä suonikas kullini upposi rintojen väliin. Aoin naida rintojen väliin, josta tämä kiimainen mature otti kullini suuhunsa ja aloitti ihanan imemisen.

Hän nuoli ja lutkutti kyrpääni pitkään. Juuri kun minusta alkoi tuntua, että lasti lähtee kohta liikkeelle, lopetti nainen imemisen ja kääntyi kontalleen ja kehoitti nussimaan pilluaan takaapäin. Tein töitä käskettyä ja aloin naida suurta persettä puristellen kuin eläin. Pian laukesinkin naisen kiimasta supistelevaan vittuun.

Kävin suihkussa ja lähdin. Tätä ihanuutta on nyt jatkutkin jo jonkin aikaa. Imetän kyrpääni ja nain kiimaista maturea keskimäärin kerran viikossa. Ja tämä ei ole unta! On hyvä että sinäkin saat jonkun mummun persettä. Ei tunnu aidolta,vaan kotirunkarin haave. No kyllä kai nuo 'maturejututkin' ovat aika pitkälle tosia, sillä muutama sana omasta kokemuksestani.

Asun Tukholmassa ja olen jo eläkkeelle ehtinyt nainen. Vain parinkymmenen minuutin kävelymatkan päässä on Vikinglinen terminaali ja käyn Cindarellan risteilyllä joskus jopa kerran viikossakin, kun tällä puolen on sellaisia tosi edullisia matkoja. Hytti lähes ilmainen ja siihen vielä sisltyy buffa-aamiainen. Iltaisin läydän lähes joka kertaa jonkun nuoremman miehen, joka vähän tarjoilee purtavaa ja juotavaa.

Yön vietän sitten miesten kanssa. Hyvin harvoin olen jäänyt ilman sänkyseuraa. Olen 65v ja miehet joiden kanssa olen rakastellut ovat melkein aina siinä 55 välillä. Kotona taas odottaa ukkoseni kiimoissaan juttua siitä kuinka reissun sänkyhommat olivat menneet.

Hän haluaa tosi yksityiskohtaisen selvityksen matkastani samalla kun itse runkkaa siinä vieresssäni. Kyllä vanhakin siis kelpaa yllättävän hyvin.

Taytyy vain olla rohkea, eikä jäädä murehtimaan, jos joku ei 'iskekään' heti toivotulla tavalla. Toivoisinkin, että mahdollisimman monet lähtisivät ulos ja jättäisivät dildonsa kotiin Haluaisin tehdä saman reissun: Helsingistä lähtisin,olisko sulla sähköpostia,opastaisit mua vähän. Olen melkein kuuskymppinen nainen. Onko sinulla hytti yksin?

Tutustuin 81 vuotiaaseen naiseen ja käydessäni hänen luonaan kuuntelimme musiikkia ja siitä se alkoi. Olen jo vanha mies mutta ihmettelen nykymenoa, minun nuoruudessani vain miehet olivat aina kiimassa, itsekin olin. Nykyään on paljon helpompaa, kiima iskee harvemmin eikä palleihin enää panemattomuus koske läheskään yhtä paljon kuin nuorempana. Kerran pari päivässä on riittävä määrä orkkuja ja joskus voi tasasena kautena mennä pari päivääkin ettei muista koko juttua. Sitten joku mimppi ihanainen särkee rauhan ja taas pitää ryhtyä.

Sanon sinulle alottanut nainen, että homma hoituu ajan myötä. Niin, olikohan se tämä viestiketju mihin meinasin vastata, no ei kai se pahasti pieleen mennyt. Hullut seksi addiktit ja bubiruusut.

Täällä yksi panemassa kädellä just nyt panettaako sitä joka on sinkku? Olen vain tyydytystä varten en panoa varten. Sulla on halut ei kaveria. Kyllä niitä todella on. Estottomia, jopa irstaita naisia, jolla koko ajan toosa käy märkänä. Yhden vallattoman kanssa vietin muutaman vuoden, mutta sitten alkoi maine mennä ja tajusin lopettaa. Voihan sen dildon laittaa päiväksi sinne pimppiin, ja lähtee kävelylle, niin tulee ne orgasmit kokajan.

No tuli vaan mieleen. No dildoajatus oli sitten huono. Melko hyvältä kuulosti, kun aito mies on diltoa parempi. Tarkoittaako tuo kokoajan halukkaana oleminen sitä, että olette jatkuvasti kosteana. Tai mistä minä tiedän vaikka kosteutta olisi silloinkin, kun halukkuutta ei ole.

Ainakin luulisi olevan niin, jos on hyviä muistoja aiemmista seksikerroista, niin sitä hyvää tunnelmaa jää kaipaamaan. Ainakin minä ajattelen hyviä tuntemuksia, ja tuntuuhan se ajatuskin mukavalta, ja myös näkyy. Onneksi tuntemus myös häviää vähitellen. Voipi sitten taas tulla uudelleen.

...