Norsun vittu pimppi tikkari

norsun vittu pimppi tikkari

Skip to muffle. Free Adult Videos Vaginal BDSM interessiert brennend wie den excellenten Service aufgeben. STELLUNG MIXED WRESTLING, Mein.

..

Norsun vittu pimppi tikkari

PILLUA SISKOLTA STRIPPARI POLTTAREIHIN

Norsun vittu pimppi tikkari Eli kaipaisin jotain yhteistä etikettiä tai punaista kukkaa rintapieleen sellaisille, jotka ovat hakemassa nimenomaan seuraa tai esim. Yleinen kulkuneuvo,jota käytät mieluiten V: Kulje aina tien oikeaa vasenta laitaa. Samaa mieltä että testaaminen varmaan myös näkyy ulos päin. On sil jonku verran

Eikä ketään oikeasti kiinnosta paskan vertaa, ei ole oikeasti kevyttä juttelua, että jutskattaisiin, mentäs omille teille, nähtäs, jutsakattas, oltas baarissa silti ihan vapaita joraamaan, juttelemaan muillekin, ehkä jos jotain tapahtus, niin sitten vaan, mutta se ei ois tarkoitus Että tavallaan kun siitä rehellisyydestä ei voida puhua eikä mikään ole vilpitöntä, niin samapa tuo. Ja sen tutustumisenkin pitäisi käydä jotenkin rennosti ja luonnostaan Aina menee pieni hetki ja johan se todellinen mies sieltä pomppaa esiin: Se on nähty jo niin moneen kertaan ja niin samalla tavalla, naamari vaan vaihtuu.

Ja koska mä en jaksa kuunnella heidän yleensä vielä typeriä ja kyllästyttäviä juttujaan niin ja nykyäänhän mä en tiedä, miten kivoja ne ois, kun en jaksa ottaa riskiä ja ottaa riskiä että se jää siihen roikkumaan, en yleensä sen kummemmin edes kuuntele enkä vaivaudu olemaan turhan kohtelias: En koskaan myöskään haistattele tai ole varsinaisesti epäkohtelias.

Että ei, todellinen itsevarmuus ja oikea rehellisyys on arvossa arvaamattomassa, eipä vaan ole tullut törmättyä. Etkä säkään rehellinen ollut, vaan testaamassa. No, pisteet itsensä likoon laittamisesta, se on hienoa, kun ihminen uskaltaa riskeerata. Muista en tiedä, mulla näin. Siinä tapauksessa saatte naiset suksia vittuun. Se taisi tarkoittaa, että ensin toisesta pitäisi tietää jotain, ennen kuin pyrkii panemaan tai seurustelemaan.

Eli suomeksi nykyään pannaan vain kavereiden kanssa sisäsiittoisessa facebook-verkostossa jossa "tiedetään" toisten asiat. Vai sillä tavalla sinä käsität toisen ihmisen tuntemisen.

No, prostituoidut ovat varmaan sitten sinua varten. Niissä suhteissa ei todellakaan tarvitse tuntea toista yhtään. Pääsee panemaan sitä ventovierasta. On riski jäädä juttelemaan miehelle kohteliaasti, koska mies tulkitsee sen heti ylenmääräiseksi kinnostukseksi. Vielä suurempi riski on antaa miehen tarjota drinkki, koska silloin mies kuvittelee omistavansa naisen. Jos juttelee vaan ihan kohteliaisuussyistä, niin toivoisi miehen kuitenkin tajuavan, milloin nainen tekee sen kohteliaisuudesta ja tekisi siitä johtopäätöksensä ja häipyisi parin sanan jälkeen.

Mutta ei, jäädään roikkumaan siihen koko ilta, kun nainen haluaisi ehkä siirtää jo katseensa ja puheensa mielenkiintoisempaan tyyppiin, jos sellaisia on. Aina on näin; minä ja ystäväni, hetken päästä joku yksinäinen heppu katselee joka puolelta kropan ja sitten tunkee seuraamme ja jämähtää siihen. Tai sitten joku miesporukka seuraa koko illan käyttäytymistämme ja mulkoilee mustasukkaisesti.

Miehet on uskomattoman typeriä kapakkakäyttäytymisessä. Miksi te jäätte roikkumaan koko illaksi naisen seuraan, joka ei ole teistä kiinnostunut? Mää en ymmärrä, mikä siinä pillussa on niin kuluvaa, että sitä pitää niin kauheasti pihdata? Veikkaan että olisi tämäkin maa parempi paikka ja ihmisillä parempi mieli, kun olisi enemmän sutinaa. Miksi te miehet ette uskalla lähestyä naista muualla kuin baarissa, sitten kun on jo otettu vähän rohkaisua?

Itse en jaksa enää baareissa pyöriä. En usko, enkä halua, että sieltä sen kumppanin löytäisin. En halua itselleni miestä, jonka on päästävä joka viikonloppu baariin "bilettämään". Kyllä mie ainakin juttelen kaikille, jotka tulevat miule juttelemaan. Mutta jos se tapahtuisi jossain muualla kuin baarissa, niin olisi se vähän uskottavampaa, että olisitte oikeasti miusta kiinnostuneita.

Naiset useimmiten haluu taas sitten jtn muuta ku pelkkää kyrpää. Ehkä miehet kiihottuu helpommin, mutta mitä naiset siitä saa jos toimii vaan miehelle pillun kantajana. Sitten kannattaa myös miettiä sitä että kuinka oma ulkonäkö sopii iskettävän ulkonäköön.

Älä lähde mopolla moottoritielle; jos olet ruma, iske ruma. Mutta siis tämä pointtina. Uskon asian olevan niin, että suuri osa hyvistä kyydeistä on tullut jonkun muun ´jutun´ kuin kuppilareissun yhteydessä. Olen tullut ajaneeksi taloudellisesti myös vapaasti hengittävällä ;. Siinä näppiksen vasemmassa laidassa lukee Caps Lock.

Totanoin, joka kerta kun harrastaa seksiä, voi tulla raskaaksi Joka ikinen kerta kun harrastaa seksiä, voi tarttua tauteja Naisille sukupuolitaudit usein paljon haitallisempia kuin miehille. Jos seksistä ei tulisi raskaaksi ja jos siitä ei tarttuisi tauteja, niin varmasti olisi moni nainen minun lisäksi innokkaampi sitä harrastamaan - vaikka vieraiden kanssa. Mutta meillä nyt on vaan nämä riskit niin eipä voi mitään. Joo, tiedän että kortsut on olemassa jne.

Kyllä käy sääliksi sitä naisparkaa jostakin kehitysmaasta joka sun kanssas joutuu olemaan leipänsä edestä. Täysin pihalla kaikesta vuorovaikutussuhteista. Ainiaaksi yksin jäin 7. Mihin tämä maailma onkaan menossa?

Enää ei ole moraalia ja arvomaailma on vaihtunut räkälöissä kuppaamisesta suuriin huume- ja seksibileisiin. Työnteko on jäänyt toissijaiseksi juhlinnan ja hauskanpidon tieltä. Ja voin sanoa että kyllä sääliksi käy edelläkuvatuissa piireissä pyöriviä ihmisiä.

Kun me syrjäytyneet kuolemme yksinäisyyteemme niin te joudutte maksamaan vähistä varoista suuret summat ylläpitääksenne yhteiskunnan rikkaita yritysjohtajia. En ole pätkääkään kateellinen, ainakin tiedän etten pilaa mainettani ja ei tarvitse joutua vanhainkodin osastolle nälkää näkemään.

Ei tarvitse silmälaseja jotta saisi luetuksi Miten ihmeessä sitä voi ikinä seurustelusuhteeseen päätyä, jos ei saa edes yrittää tutustua? Omien kokemusten mukaan monet naiset eivät yksinkertaisesti osaa sanoa kohteliaasti että haluaisivat siirtyä jonnekkin muualle, tai yleensäkkin lähteä liikenteeseen.

Kyllä mulle menee perille ihan vaikka että "Oli kiva jutella, mutta mun täytyy tästä lähtee moikkaan muita ihmisiä" - tai muuta vastaavaa, niin ainakin itse ymmärrän kyllä poistua ja toivottaa hyvät illanjatkot. Ei tietystikään löydy muuta tutustumispaikkoja kuin baarit? Lähestymisten kulku riippuu paljon siitä, onko nainen oikeaa tyyppiä ja miltä se lähestyminen näyttää, ei ehkä niinkään paljon siitä mitä sanotaan.

Naisen tyypillä tarkoitan pitääkö nainen ulkonäöstäsi ja tavastasi käyttäytyä mm. Viime viikonloppuna aloitin juttelun ehkä 10 naisen kanssa, kaikki kuivuivat kasaan nopeasti syystä tai toisesta. Joistakin en tosin edes itse tykännyt kun jonkun sanan heidän kanssaan vaihdoin.

Hei, naiset eivät ole niin tyhmiä olentoja mitä oletatte Kyllä sen huomaa heti, jos joku tulee "testimielessä" siihen esittelemään itsensä ja kaverit seuraavat vähän matkan päässä tätä yritystä. Sen vuoksi sait töykeitä vastauksiakin koska tuo oli typerä testi ja todennäköisesti olit humalassa. Mietippä hieman, jos nainen olisi tullut sinun luoksesi ja käyttäytynyt näin: Olisihan sitä toki häkeltynyt hetken, koska tuollaista ei ole koskaan minulle tapahunut, mutta ei ainakaan itselle tulisi mikään testaus mieleen.

Ehkä teidän naisten kannattaisi alkaa lesboiksi jos miehen seura ei kelpaa? Ja vaikka näin olisikin niin ette pysty vastaamaan arkipäiväiseen jutustelun luontevasti, edes vastaamalla "päivää".

Mieluummin valitsette reagointitapanne jostain haistattelun ja myvälinpitämättömyyden väliltä usein jompi kumpi ääripää. Tämä selittää paljon myös Suomessa saatavan asiakaspalvelun tasoa.

Jos otat liikeeseen myyjän niin hänet täytyy aivan erikseen kouluttaa ottamaan asiakkaan vastaan; hymyilemään, tervehtimään ja hoitamaan asiakaskontakti mahdollisimman sulavasti.

Nimittäin luonnollista tietä tämä ei tule. Usein miehilläkin on etiketti hukassa, mutta heillä on kuitenkin useimmiten motivaationa näyttää että heiltä kaupanteko onnistuu. Naismyyien pääasiallinen motivaatio työpaikalle raahautumiseen tuntuu olevan päästä juoruilemaan keskenään ja ns. Suomalainen nainen ei osaa käyttäytyä sivistyneesti ihmisten seurassa ellei vastapuolena nimenomaan ole sellainen jonka pärstäkerroin sattuu ko. Jos asiakas on nainen niin. Juu juu,yleistä sinä apina vähän lisää.

Enhän minäkään yleistä kaikkia miehiä sovinisteiksi sinun takiasi? Mies josta näkyy että tulee juttelemaan vilpittömin aikein on mielenkiintoisin. Kaikki itsevarmat pelimiestyypit baareissa ovat suorastaan oksettavia ja en ikinä ala juttelemaan heille.

Miehen ujous ja sanoissa takerteleminen on vaan söpöä ja mielenkiintoista. Ulkonäön kehuminen on lähinnä tylsää ja tuntuu että sellainen etsii vaan yhden yön huumaa. Tiedän itsekin että pukuni näyttää hyvältä. Jotain omaperäisempää on mukava kuulla. Siis et voi todellakaan tietää, näyttääkö pukusi hyvältä jonkun muunkin kuin sinun silmissäsi, joten pukusi kehuminen ei ole itsestäänselvyys, vaan se osoittaa, että joku muukin näkee pukusi samoin kuin sinä.

D Tismalleen samaa mieltä. Kunhan ei näytä ns. Kyllä me naiset näytetään hyviltä! Mut esim joku keskustelun avaus esim et "huh tuola oli kamala tappelu pihalla" on ihan ok. Tai et jotai vähä omaperäsempää. Tämä mies käy sinun luonasi, mutta torjut hänet? Sitten sinua kuitenkin ärsyttää että tämä mies vonkaa jokaista? Itse en jaksa näitä pelejä. En edes käy baareissa kuin pari kertaa vuodessa ihan juttelemassa kavereiden kanssa.

Kyllä niitä naisia on elämässä aina tullut jostain vastaan kuitenkin. Ei nappaa siideriletukat, vaan arvostan kunnollisia naisia. Mikäs sun ongelma on? Useimpiin kauppoihin otetaan vaan hyviä asiakaspalvelijoita. Sen sijaan mies, joka tulee juttusille teeskennellen olevansa kiinnostunut naisesta ihmisenä, vaikka häntä todellisuudessa kiinnostaa vain pillu, ei ole liikkeellä vilpittömin aikein.

Jos kaverilla on surkeeta, niin eikö kannattaisi auttaa? Unohtaa nykyajan egoismi-hengen ja keskustelee kaverin ongelmista. Kaverin elämä voi muuttua ja näin maailma olisi taas hitusen mukavampi paikka:. Ajattelin vain että naiset alkavat siitäkin narisemaan. Naiset kun narisevat joka asiasta, se on helppo narista kun elämän on helppoa: Auttajaparka sen sijaan saa näistä kyseisistä "kavereista" yleensä pitkäaikaisen riesan itselleen, kun he jäävät hännyksiin roikkumaan.

Silloinko sinä olet tehnyt kaiken tekemisen arvoisen maailmassa, kun olet tehnyt aloitteen ja kosinut? Yllättävän moni mies on joutunut kosinnan kohteeksi naisen taholta. Käsitykseni mukaan se ei kuitenkaan ole heille välttis mikään miellyttävä yllätys. Ei tarvi tehdä elämänsä aikana kuin yksi kosinta. Jos teet useamman, olet jo sivutiellä. Joo, olen nainen ja tehnyt monta, monta aloitetta. Ja olen tehnyt yhden kosinnan.

Sillä tiellä olen yhä. Itse olen ollut sinkkuaikoina sellainen, että katsoin baarin läpi. Jos ei löytynyt sopivaa, lähdin muualle. Sitten katsoin seuraavan paikan ja jos löysin sopivan tyypin, niin sitten kokeilin miten tyyppi reagoi. Ei harmainta hajua tekeekö naiset yleensä näin koska liikuin aina yksin eikä minulla ollut naisystäviä. Olen ollut aktiivinen siksi, että en voi sietää sitä, jos huomaan, että joku alkaa katselemaan minua tai iskemään.

Haluan itse päättää, kehen tutustun ja panikoidun helposti jos joku tuppaa seuraan. Äläs nyt yleistä että naiset tulee pelkästään asiakaspalvelu alalle juorujen ja kynsien vilauksen takia. Ei ne miehetkään sitten sen parempia ole. Monet nais ihmiset jotka ovat alalla painaa tekemään töitä ja tekevät loistavaa asiakapalvelu työtä asiakkaiden kanssa. Jotkut ovat luonnollisia asiakaspalvelijoita ja joillekin pitää antaa pien opaste niin alkaa se sujumaan. Totta kai on niitäkin joita ei ole asiakaspalvelu työhön tarkoitettu.

Viimeisellä asiallakin tarkoitin että ei kaikki "Hyvää" asiakaspalvelua. Itse olen matkailutilalla töissä ja asiakaspalvelu hommia on paljon ja joka kerta teen parhaani että asiakkaalle on mieluisa palvelu ja osa sitä on myös myönteinen asiakaspalvelu sillä asiakas aika varmaan ei innostu jos työntekijän ilme hapan. Ja nyt kommentti aloittajan viestiin. Saanen kysyä missä helvetissä päin teit tuolloisen testin, sillä yllätyin toden teolla tuloksesta. Jos minun luokse tultaisi tuolleen niin sentään kohteliaasti vastaisin jos ei kiinnosta seura ja jos kiinnostaa niin kohteliaan vapaa muotoisen keskustelun aloittaisin Tunnen itseni tuosta kuvauksestasi, minulla on kyllä naisiakin ystävinä, mutta ulos olen halunnut mennä yksin, koska se on ollut hauskinta, en ole lähtenyt siis naisille seuraa pitämää biletysiltoina, vaan huvittelemaan ja valkkaamaan mahdollista miestä.

Usein toinen nainen on vain tiellä siellä ulkoelämässä ja yrittää määräillä ja jopa alkaa kilpailla samasta miehestä. Niin että minä valitsen ja minä menen huvittelupaikalle itseni seurassa. Ja mistä sitten tietää, että se puku todella näyttää hyvältä, kun nää miehet, kuten tämäkin, sanoi sen kymmenille naisille, oli puku kaunis tai ei.

Sehän oli pelkkä kohteliaisuus, katseista sen näkee onko puku miesten mielestä oikeasti kaunis. Olen hirveän huono tutustumalla tutustumaan ihmisiin. Luontevat tilanteet ovat asia erikseen, sillä ne tulevat itsestään, ilman yrittämistä ja laskelmointia.

Ymmärrän, että jotkut haluavat periaatteessa harrastaa small talkia aina ja kaikkialla sekä edellyttävät, että kaikki muutkin tahtoisivat. Oikeasti small talk tai myyntipuhe ei ole avain kaikkien ihmisten avaamiseen. Osaan esitellä itseni ja jutella säästä tai päivän lööpeistä, mutta en työpaikallakaan en koe aiheelliseksi lärpättää henk. Tykkään, että tietty yksityisyys ei ole paha juttu.

Kuin ajaisi käärmettä pulloon. Mua jäi mietityttämään tossa se, että siis n. Ja kuinka usein vaihdoitte paikkaa? Nimittäin ne iltojen häntäpään naiset ovat voineet nähdä, miten olet kiertänyt naiselta toiselle ja tämä on voinut vaikuttaa. No pari sormusta sormessa mitä tulee lähestymisten torjuntaan. Mutta toki ystävällisesti ja kunnioittaen toisen rohkeutta lähestyä. Tosta avoimuudesta, itsevarmuudesta ja lähestymistavasta. Voipi olla enemmistön mielipide, mutta kuitenkin itsehän en ole mikään tuntemattomille avoin ihminen vaan hiljaksiin lämpiävämpää sorttia.

Mutta jos minua sinkkuna olisi lähestytty noin suoraan, niin tuskin olisin seuraavasta tapaamisesta lähtenyt innostuneena puhumaan. Varmaan olisin säikähtänyt noin suoraa lähestymistyyliä ja enemmän itselleni henk. Ja kun toinen seikka on se, että ihan tuosta vaan pärstäkertoimella en muista aikoihin kiinnostuneeni tai ihastuneeni miehestä, taisi olla teiniaikoja sellaset.

Joten jos ihmisestä tiedän vain pärstän ja hän tulee suoraan iskemään, niin onhan se epätodenäköisempää että kiinnostuisi. Itsevarmuutta, rehellisyyttä ja rohkeutta arvostan ihmisessä piirteenä. Mutta et kai oikeasti kuvitelle, että naisilla tuollaiset asiat olisivat itsestäänselvyys.

Mutta rehellinen voi ihminen olla, vaikka ei heti olisikaan suoraan iskemässä. Ja itsevarmuus ja rehellisyys eivät ole ainoita piirteitä ihmisessä, joita arvostetaan ja jotka voivat herättää kiinnostuksen. Niin kauan kun naiset ei tee aloitteita, teillä ei ole varaa arvostella miesten aloitteita. Jos siinäkin on jotain narisemisen aihetta että mies tulee juttelemaan iloisesti ja rennosti, niin voi vittu..

Pitäisikö tulla vihaisen ja tönkön näköisesti juttelemaan? Niiden naisten oma moka. Muista kuitenkin että oli viisi, jotka oli inhimillisiä. Eli kaikkiin naisiin ei voi yleistää, toivoa on. Sama juttu on toisinpäin. Ongelman juuret juontuu syvälle psyykeeseen, alkaen jokaisen vanhemmista. Niitä ongelmia onkin vaikeampi ratkoa tai oikaista. Vanhempien sana on laki lapselle ja vaikeasti muutettavissa myöhemmin. Minä olen aina ollut mukava ja kohtelias kaikille ystävällisesti juttelemaan tuleville tuntemattomille.

Olen palkinnoksi saanut aivan liikaa ei-toivottua lähentelyä, useita stalkkareita ja kolme raiskausyritystä. Olen oppinut olemaan hieman varovaisemmin. Jos pannaan vaikka George Clooney huumorin pilke silmäkulmassa tai joku nuoremman väen suosikkinamu tuohon samaan hommaan, onnistumisprosentti saattaa hipoa sataa.

Teillä muilla menee sitten huonommin. Joillakin vain kolmisen prosenttia edes reagoi. D "Jos pannaan vaikka George Clooney huumorin pilke silmäkulmassa tai joku nuoremman väen suosikkinamu tuohon samaan hommaan, onnistumisprosentti saattaa hipoa sataa" Ymmärrän pointin mutta nythän ei ollu kai varsinaisesti kyse siitä, miksi kavereita ei onnistanut vaan ainakin itse sain sen kuvan, että se syö miestä, ettei vastata tai jos vastataan niin vittuilumielessä.

Toki jos tuntuu että ystävällinen vastaus ei riitä "karkottamaan" miestä niin voi kieltämäti ruveta tympimään ja sitten vaan ei enää jaksa olla kiva. Vähän aiheesta poiketen niin tästäkin voisi jonkun keskustelun virittää, mutta ylipäätään tämä meidän käsitys ihmisten sosiaalisesta käyttäytymisestä on Suomessa aika tragikoomista: Entäpä jos kyseessä onkin vaan sosiaalinen ihminen joka tykkää jutella muiden kanssa?

Entäpä jos kyseessä onkin vaan sosiaalinen ihminen joka tykkää jutella muiden kanssa ja pitää lapsiakin ihmisinä? Entäpä jos kyseessä onkin vaan sosiaalinen ihminen joka kokee että auttaminen on kohteliasta? Entäpä jos kyseessä onkin vaan sosiaalinen ihminen. Se siitä, mutta ymmärtänette pointin ja joo nää on rajuja yleistyksiä ja vähän yliampuviakin mutta valitettavan totta. Pieni sellanen luontainen läheisyys ei olisi pahaksi tässäkään maassa. Mitä rehellistä tuossa sinun teeskentelyssäsi muka oli?

Sinähän olit testaamassa naisia, et etsimässä sielunkumppania, kuten halusit heidän luulevan. Toimintasi oli siis kaukana rehellisydestä. Koetko sä muka itte jotkut myyntimiehet euron kuvat silmissä sinua hyödyntavoittelumielessä lähestyvät ylimmiksi ystäviksesi? Miksi siis oletat naistenkaan kokevan? Ihan niin tyhmää sakkia me emme ole, kuin sinä näytät luulevan.

Tilanteen mukaan pitää mennä ja iskumestoissa vaikuttaa paljon, ellei eniten ulkonäkö, satsaa siihen ja sosiaalista tilannetajua kannattaa hioa. Voiko yököttävämpää keskustelun aloitusta enää olla? Miehet sentään tekee aloitteita, naiset vain istuu perseellään ja arvostelee miesten aloitteita kun eivät itse uskalla tehdä samaa. Tajuu nyt tää Miksi vaivautua kun voi vaan istua ja noukkia mieleisensä tarjokkaista?

En usko että kyse on uskaltamisesta vaan siitä että naisen ei vain tarvitse tehdä aloitteita koska miehet tekevät niitä ihan tarpeeksi. Mistään "usksltamisesta" ei todellakaan ole kyse.

Kyseiseen toimintaan ei vain yksinkertaisesti ole tarvetta. Mikä ihmeen "haluttu vastaus kohteliaisuuteen"? Jos äijä tulee minulta kyselemään mairean alentuvan "Miten me voimme tänään?

Joo, noin toi on kyl nähtävä. Siihen ku lisää päälle semmosen mairean hymyn.. Ei kyllä kukaan ole noin kysyny, mutta jos tulis..

Muutenkin kaikenlainen alentuva asenne, jos vaikka sanoo jotain ja toinen siihen jotenkin näsäviisaasti että kerropas mistä olet tuollaista kuullut..

Minäkin olen rakkaan aviomieheni baarista löytänyt ja ihan itse tein aloitteen. Taisi olla paikan ainoa lähes selvä mies Mutta aloittajalle sanoisin, että minä ainakin juttelen ihmisille enkä näe siinä mitään pahaa.

Teen myös heti selväksi, että olen varattu jos joku onkin iskumielellä. Ikävää, että miehet joutuvat joidenkin naisten törkeän kohtelun kohteeksi. Toisaalta taas; kuka haluaisi sellaisesta riivinraudasta itselleen ystävää? Hyvä kun jyvät erottuvat heti akanoista Niinpä, tuohon tekee mieli vastata "Joo aamulla oli aika paska olo ja pyörrytti vähän aamuröökin jälkeen ja sit oli ummetusta, silti lähin baariin ja kyllä nyt maha toimii ihan hyvin.

Mites sulla, onko suolet kunnossa!! Jos vain muutamassa baarissa kävit naiselta toiselle juttelemassa niin ei ihme jos naiset katsoivat kieroon. Tosin sekään ei aina auta vaikka tekisit vain yhden aloitteen per ilta koska idioottinaisia on baarit täynnä ja sieltä voi tulla vittuilua takaisin.

Se on kylmä fakta. Se on sukupuolen hieno ero josta voimme nauttia. No toivottavasti et ihan tuollaista kieltä käyttänyt naisille jutellessasi. Suomessa saa kyllä melko kylmää vastaanottoa naisilta, jos ei satu onnistumaan supersulavasti omassa lähestymisessään.

Tietysti asia on eri, jos on pitkä ja komea. Itse olen onnistunut iskemisissä olemalla naiselle tyly. Saatan huomauttaa pukeutumisesta tms. ÄLä vikise, vaan rupea homoksi, niin ne ongelmat kaikkoavat. Uskoisin, että ulkonäkö tai jokin muu olemus sinussa ei viehätä naisia.

Moni mies luulee olevansa kohtelias, mutta töksäyttääkin jotain aivan omituista. Mitä sitten kun pääsit keskusteluun niiden viiden kanssa? Mitä tapahtui, loppuiko taitosi keskustella ja miten ihmeessä ehdit käydä noin paljon ihmisiä läpi Itse ehdin maksimissaan kaksi miestä jutustaa kunnolla illan aikana ja tuo on max! Syy on se, että ole kiinnostunut heistä ja siksi haluan jutella mahdollisimman pitkään, jotta näkisin millaisia he ovat ja kannattaako sopia treffit.

Jos lähdet baariin, kerätäksesi mahdollisimman monta puhelinnumeroa, niin ymmärrän miksi naiset eivät sinusta innostu. Se keskustelun aloitus ei välttämättä ratkaise, vaan se jatko keskustelu. Oletko aidosti kiinnostunut toisesta edes sen hetken, että näet oikeasti haluatko jatkaa hänen kanssaan toisellakin tapaamisella. Eli jos joku tulee ensimmäisenä käsi ojossa itseään esittelemään, on vaistomainen reaktio vetäistä oma käsi pois, kun ei vielä tiedä, millainen hörhö on kyseessä.

Kättely tai mikään muukaan fyysinen kontakti otetaan vasta kun on vaihdettu pari sanaa. Miten nyt yleensä aloitat keskustelun esim. Tuskin heillekään nyt ensimmäisenä mitään maireaa, väkisin keksittyä kohteliaisuutta olet tuputtamassa.

Eli kaiken a ja o on luontevuus. Harjoittele sitä, niin ehkä joskus tärppää. Mikä menikään vikaan 6. Mä kans ihmettelin tuota "miten voimme tänään"! Onko siis kysymys esitetty juuri noilla sanoilla? Katsoisin kyllä pitkään, että häh, jos joku puhuisi noin! Joo vähän ollut kolotusta Eikä sekään niin vaan tuo, että ei kysytä, että miten voitte tai miten voit vaan miten voiMME! Yhtä kummallista kun puhua toisesta hän -muodossa "sinä" tai "te" -muodon sijaan.

Voimme ei sovi kuvioon, se pilaa kaiken koko kuviosta. Kaikilla noilla kolmella muodolla on oma paikkansa. Teitittely sopii paremmin puhelinkeskusteluun, se antaa soittajasta fiksumman kuvan. Sinä -muodossa puhutaan kasvotusten.

No lienee loppuosaltaan hieman epäselvä että mitä tarkoitin mutta asian sisäistäminen tulee aikanaan kyllä itsestään. Ei aina voi puhua nimelläkään. Kaikille lienee selvää, että hän-muotoa käytetään silloin kun ei puhuta suoraan kyseessä olevalle henkilölle. Viime vuosisadan alkupuoliskolla oli vielä yleistä puhutella esim.

Tällä oli tarkoitus ilmaista ylemmyyttä suhteessa puhuteltavaan henkilöön. Samanlaisen alentuvan vaikutelman antaa, jos kysyy: Keskustelun aloittaja siis haluaa ilmaista olevansa arvoasteikossa keskustelukumppaniaan ylempänä.

Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. En ole ikinä ymmärtänyt iskemistä, siis sitä tuntemattomien ihmisten mukaan lähtemistä.

Tai edes lähestymistä ulkonäön perusteella. Minusta olisi kiusallista jos mies tulisi luokseni ottamaan kontaktia aluksi kehuen ulkonäköäni, sillä siitä tulee HETI sellainen olo että nyt sitä ollaan iskettävänä. Ja sillä mistä keskustelemme ei ole siinä vaiheessa mitään merkitystä. Älä käsitä väärin, haluan näyttää nätiltä, mutta haluan sitä enemmän olla mielenkiintoinen ihmisenä. Minä lämpenen hitaasti ja haluan tietää ihmisestä aika paljon ennen kuin lähden mukaan.

Eikä riitä että mies on kiinnostunut minusta, täytyy miehen myös kiinnostaa minua. Eli minun kanssani toimisi ennemminkin se että lähestyvällä miehellä olisi mielenkiintoista asiaa, ja jos sattuu synkkaamaan, siis jos, niin saattaa juttu edetäkin.

Sitähän ei voi koskaan etukäteen tietää. Älyttömintä mitä olen kokenut on se että haukutaan lutkaksi sen takia että en lämpene, vaikka on tarjottu juomakin. Aivan kuin ei olisi oikeutta olla baarissa ilman että jakaisi jokaiselle yrittäjälle. Mutta he jotka etsivät vain panoa ja kuvittelevat saavansa sitä ostamalla drinkin ja parilla kehulla, niin turha vaivautua, en ole pikaruokaa.

Niin ja mitä ihmeen rehellisyyttä on sanoa Ehkä naiset todella vaistosivat että sanot niin jokaiselle, ehkä nainen haluaa olla spesiaali, se ainoa ketä mies haluaa lähestyä, eikä mikään todennäköisyys. Eikä myöskään ole itsevarmaa yrittää pokata. Jos olet itsevarma ja kiinnostava, naiset tulevat luoksesi.. Perinteinen katsekontakti kauempaa, ja pari hymyä ja pitkää katsetta saattaa jo saada sellaisen vaikutelman että naisen saalistusvaistot herää.

Jos nainen ei vastaa katseisiin, hän tuskin kiinnostuu silloinkaan kun lähestyt. Ei voi tietenkään olettaa että kaikki asiat kiinnostaisi kaikkia. Ja jos on etsimässä joka baarireissulle uutta naista niin mitään yleispätevää kiinostavaa aihetta ei ole. Silloin voi puhua vaikka päivän erikoisimmista, hauskimmista tai huolestuttavimmista uutisista, tai jos nainen on bimbompaa tyyppiä niin vaikka Big Brotherista. Mutta jos on etsimässä itselleen sopivaa ihmistä, niin silloin nyt vain täytyy käydä ehkä useampi vaihtoehto läpi, ennenkuin yhteensopiva löytyy.

Mutta takaan että jos sanot naiselle jotain mikä kiinnostaa nimenomaan sinua itseäsi, löydät helpommin seurustelukumppanin kuin latelemalla lipeviä. Toki kannattaa karsia aiheet jotka kiinnostavat useimmiten vain toista sukupuolta. Ja mielestäni on aina huono diili miettiä "repliikkejä", siitä on luontevuus kaukana.

Sano mieluummin ensin jotain ajankohtaista, siihen hetkeen liittyvää, kommentoi illan tunnelmaa "onpa ahdasta" "onko täällä aina ollut tällaista" tmv.. Sitten voit kysyä saako istua samaan pöytään, ja sitten voit alkaa keskustella, kysyä jotain, jos nainen ei ole kääntänyt selkäänsä.

Mutta jos nainen ei tunnu kiinnostuneelta niin ymmärrä se, älä jää ruinaamaan. Sellaisten miesten takia, jotka eivät suostu lähtemään vaikka on selkeästi sanottu ei kiitos, naiset saattavat olla jo valmiiksi tylyjä, ettei hätisteleminen veisi koko iltaa. Aloittajallehan kävi niin, että hänelle ei edes annettu mahdollisuutta ryhtyä keskusteluun, kun naiset tyrmäsivät hänet jo kättelyssä. Jos naisen juttusille menee, täytyy olla selvillä, millä keskustelun avaa, muuten jää monttu auki.

Nämä on huonompia kuin ap: Aivan, kyllä tuo katsekontakti on aluksi todella tärkeää. Jos toinen kohtaa katseesi väistämättä ja iloisin kiinnostunein silmin, niin sitten vaan hymyä suupieliin ja lähemmäs hivuttautumista, jotta voitte mennä tanssimaan tai jutella.

Sittenpähän selviää joko jatketaan tai ei. Ei noissa alkurepliikeissä mitään vikaa ole. Itsensä esittely ja kättely on herrasmiesmäistä, itse en pystyisi kyllä sanomaan herra: No, herrasmiesmäisyys ei ole muodissa. On myös ihan toimivaa kommentoida naisen ulkonäköä jollakin tavalla, siten, että huomioi naisesta jonkun erityisjutun, naiset kuitenkin näkee vaivaa laittautuakseen.

Miksiköhän aloittajaa ei sitten onnistanut lainkaan? Miksiköhän toisenlaisia alkurepliikkejä käyttäviä miehiä sitten onnistaa? Ai niin, vikahan on aina naisessa Luulisi, että naiset arvostaisivat sitä, mutta mitä vielä. Saatan olla nirppanokka mutta minulle riittääkin vain yksi mies. Hän ei ollut lipevä lähestyessään, osasi olla luonteva ja kiinnostava, puhuimme tuntikausia, ja hän sai minusta naisen itselleen. Mutta ei siinä toki ole kyseessä vain iskutekniikka vaan yhteensopivuus.

Ulkonäköä hän kehui vasta myöhemmin kun olimme kahdenkesken. Sitä kun aikansa on kuullut niitä känniläisten "lähdetääks panee"-kuola juttuja Se viisas juttu voisi alkaa kuulostamaan jo ihan epänormaalilta ja siksi saa miehen kuulostamaan ihan ufolta tällä planeetalla. Että varmaan miehessä jo joku vika kun itsensä esitteleekin.. Tule vaan tänne pururadalla esittelemään itsesi Siitähän saa friikin maineen ja ehkä syytteen myös ahdistelusta.

Se toimii näihin suomalaisiin "naisiin" parhaiten. Parhaiten tietty toimii että olisit tumma ja komea mokkakikkeli. Tosiaan tuotalähestymistapaa itsekin koittaisin. Se on asiallinen, kohtelias jne. Monella kiinnostus lopahtaa heti, jos mies alkaa kehuskelemaan autollaan tai moottoripyörällään! BMW on teinipoikien lelu.

Tosimies ajaa Volvolla tai Saabilla. Ja kukapa mies nyt ei aamusella kuulisi mieluusti kun nainen hihkaisee "Tuu saapillua Sinun valitsemasi baarit varmasti ovat toimineet kohderyhmää rajaavana tekijänä samoin, kuin sukupuoli ja seksuaalinen suuntaus, voit olla tyytyväinen tekemäsi markkinointiin, vastausprosentti on juurikin sitä luokkaa, kuin tilastollisesti onnistuneissa suoramarkkinoinneissa on. Syntyykö kaupat heti ensimmäisellä kerralla? Vain harvoin ja riippuu tuotteesta.

Kannattaisko nyt vaan siihen peiliin katsoa. Juttuhan on nyt niin, että suomalainen nainen on hukannut identiteettinsä, joten paras iskurepliikki on: Oo ihan ittes vaan 6.

Sehän menee niin, että nainen päättää kenelle antaa ja kenelle ei. Tää alkuperäinen "testi" on kyllä aikas alkeellinen älyn tasolla ja vaatii melkoisia näyttelijänlahjoja että saa moiset repliikit kuulostamaan uskottavilta eikä etukäteen mietityiltä. No, eipä tartte kapakoissa pyöriä testailemassa mitään "iskuteorioita", kun naisia piisaa ihan vaikka kauppareissuiltakin.

Tuli mieleen, että lähestyithän kaiken näköisiä ja kokoisia naisia etkä vaan ns. Näin vanhempana sitä on alkanut enemmän ja enemmän arvostamaan ihmisen kykyä kommunikoida ja sitä, että aidosti kuuntelee mitä toinen puhuu.

Ulkoinen olemus on vain pintaa, olkoopa mies miten hyvännäköinen tahansa, niin ei sillä pitkälle pötkitä, jos suusta ei tule kuin sammakoita. Kyllä minuun purisi oikein hyvin, jos selvä mies tulisi ja käyttäyisi noin. Ehkä sinun kannattaa odottaa 10v ja sitten kokeilla uudestaan, vanhempiin naisiin. Siinä kun kymmenen vuotta odottelee ja joka aamu yksin herää, alkaa paremmankin itsetunnon omaavalla tulla mieleen josko sitä vain rasvailis köyden Ihme että piti täältä asti tulla se sanomaan.

Ja sitäpaitsi sinä olit itse sen tyhmän testin tekijä, sinun pitäisi se tietää paremmin kuin ketään. Teoriasi on päin vittua, näin rehellisesti ja "mahdollisimman kiltisti" sanottuna. Itse taas ihmettelen, jälleen kerran, miksi ihmeessä jotkut miehet voivatkaan olla noin yksinkertaisia?

Ihme kun et murjaissut että "äidinkieleni ja sanajärjestys oli täydellinen!! Ja ihan kiva vain jos olemme mielestänne "liian monimutkaisia", kaivakaa vain omaa hautaanne syvemmälle. Mikäpä siinä, teette meidän työn puolestamme, eipä itse tarvitse sitä joka väliin kertoa kuinka yksinkertaisia olettekaan.

Noniin, takaisin varsinaiseen aiheeseen - Missä mahdollisesti menit vikaan: Ilmeisesti valitessasi naisia, valitsit ne jotka miellytti omaa silmääsi edes vähän. Nämä naiset vain on usein sellaisia jotka miellyttävät myös toisten miesten silmää, et siis suinkaan ole ainoa mies planeetalla niinkuin uskottelet itsellesi. Ja näin ollen, näille naisille tullaan juttelemaan muutoinkin kuin keksityn testilausekkeen muodossa, joka havittelee täydellistä kielioppia.

Sinun "maailman mahtavimmasta suunnitelmasta" puuttui yksi pieni juttu; et ottanut ensimmäisenä selvää, olivatko kyseiset naiset varattuja, tai miksi ovat baarissa juhlimassa vain jotakin? Olen minäkin ollut naimisissa jo jonkin aikaa, silti menen kavereiden kanssa viettämään "tyttöjen iltaa" silloin tällöin.

Monesti olen joutunut perumaan pyynnöt tulla tanssimaan, tai miesten iskuyritykset tms. En siis riskeeraa sitä että ihastuisin johonkin mieheen vielä kaiken lisäksi, silti baarissa kavereiden kanssa hengailu, tanssiminen heidän kanssaan ja osan kavereiden auttaminen miesten haussa on mukavaa hommaa. Itsekin hylkäisin ehdotuksesi parista syystä: Jokaikinen sana täytyy olla oikein sanottu, jokaikinen asia täytyy olla tarkkaan mietitty etukäteen.

Ja sellainenhan sinä olit sanoessasi näin tyhmän litannian, ja uskon vakaasti että se kuulosti yhtä harjoitellulta mitä se olikin. Korjaa lause, asenteesi, ja mene esittämään itsesi luonnollisemmin naisille. Jos tämäkään ei auta, olet vain riittämätön kyseiselle henkilölle, ja täytyisi varmaan siirtyä niihin vähemmän "arvokkaisiin" naispuolisiin, joilla sitä hakua ei niin kovasti ole.

Ja joku ei saa naista ikinä. Ehkäpä olet yksi siihen kastiin kuuluvista, sinussa vain joku mättää niin pahasti ettei kukaan halua sinua.

Vähän mitityttää kieltämättä mikä niin helvetin vikana sinussa voi olla, kun ruma ystävänikin saa naisia, mutta sinä et! Kannattaa silloin katsoa peiliin. Tälllaista naiset päättelevät pelkästään alkurepliikin perusteella. Voi noita naisten tippaleipäaivoja! Tyyppi ei taida osata pitää naisia ihmisinä. Jos miettii kotona jonkun täydellisen iskutekniikan ja se ei toimi, niin eiköhän silloin vika ole tekniikassa eikä naisissa. Sori,mutta sosiaalinen maailma ei toimi matemaattisten kaavojen mukaan ja sitä asiaa on turha itkeä.

Jos ulkonäkö, kroppa ja pukeutuminen on kohdallaan niin miehen ei tarvitse tehdä yhtään mitään, että saa muijan mukaan. Tällöin ne muijat käyvät tekemässä ne kyselykierrokset ja mies voi valkata haluamansa. Se, että alkaa jonossa kysymään joka ikiseltä kiinnostusta on merkki toivottomasta tapauksesta, josta kukaan ei ole kiinnostunut. Tarvitaan pelisilmää eli kohteesta tulee jo ennen iskuyritystä saada merkki, että kiinnostusta löytyy. Selvimmän merkin saat katseesta! Se kertoo kaiken, kun osaat sen lukea.

Tämän jälkeen iskuyrityksellä voit joko onnistua tai epäonnistua, joka on itsestä ja siitä kiinni mitä suusta suollat..

Sun ei kande katseen petollisen varaan pistää mitään nuorimies.. Itse olen saanut naisia mukaan tai suhteeseen niin, että mitään katsekontaktia ei ole ollut ennen lähestymistä. Jos olet komea, niin tuo varmaan vähentää vaivaa huomattavasti. Mutta jos on tavallisennäköinen supliikkimies, kuten itse, niin kannattaa vain heittää läppää melkein aina kun voi.

Tiedän tapauksen tavallisesta jörrikästä joka aloittaa aina ensimmäisenä, että mennäänkö panemaan. Turpiin tulee, mutta tulee kyllä toosaakin. Mulla on tapana, että tarkastan kapakan kierroksella ja pongaan onko iskettävää. Jos löytyy niin yksi yritys per paari ja jos jutustelu jatkuu vähän pidempää ja ei johda mihinkään eli ei saa illalle seuraa niin en jää notkumaan samaan kapakkaan vaan silloin on baarin vaihto edessä.

Katsekontakti ensin ja muutaman pitkän katseen jälkeen juttusille. Jos katse on pitkä kummallakin niin varmasti löytyy kiinnostusta. Minä itse olen heikkona silmäniskuihin jos ne tehdään "salaa" eikä filmausmielessä "näkikö kaikki kun isken naista..? Katseissa on sekin hyvä puoli, että siinä voi kauempaa "kysyä", että onko sitä kiinnostusta.

Nainenkin voi rauhassa hiukan katsella, että minkälainen mies siellä kuikuilee. Ei ole kiva kun joku yhtäkkiä tupsahtaa eteen jutustelemaan, varsinkaan jos itsekään ei ole rohkeimmasta päästä Itse en enää juurikaan baareissa käy, sattuneesta syystä. Olen hyvä tyyppi, sporttinen ja komea ja tunne-älykäs, mutta se herättää suuria vastenmielisyyden tunteita, kun menen herrasmiesmäisesti sanomaan tytöille moro, ja vastaukseksi tulee käärmemäinen katse, vittuilu "mene homobaariin" tai "tuo oli huonoin aloitus ikinä" ja perään "hus hus.

Kivat tytöt löytyy hei jostain IHAN muualta kuin baareista, sen lupaan. Ite en juuri ikinä ole seuraani baarista hakenut siksi etten usko sieltä löytyvän mukavaa ja asiallista naista.

Ei edes kehtaa tupata kenenkään pöytään, kun ei tiedä onko "vapaat" paikat varattuja kavereille ja onko nainen varattu. Olen siirtynyt täysin nettimorsiamiin tai sitten harrastuksien kautta saattaa löytyä joku kiva kissa Netis naiset vastaa heikosti, mutta hassuinta on että livenä niitän vastaavia naisia kuin kypsää viljaa.

Missä vika vai onko naiset vain netissä kattomassa huvin vuoksi. Ite uskon ettei baarit ole oikea paikka etsiä kumppania, voihan siellä toki natsatakin, mutta vaikka heruisi jotain niin kännissä löydetyt ihmiset tuskin on itelle sopivia Minä löysin elämäni naisen baarista menemällä hänen luokseen ja sanomalla "Hei..

Mä en sit eti mitää seksiseuraa, näytät vaan niin nätiltä ja ku istut tääl yksin et aattelin tulla juttelee" ja nyt ollaan oltu yhdessä 6vuotta siitä kaks vuotta naimisissa ja yksi lapsikin on. Taisit pokata baarin epätoivoisimman muijan mukaan. Kyllä minä olisin sinunlaisesi miehen kanssa jutustellut, varsinkin, jos hymyilit ja katsoit silmiin. Kirjoittamasi repliikit osoittavat fiksua käytöstä ja huumoria, jotka ovat tärkeimmät ominaisuudet juttukumppanissa.

Myös selvinpäin oleminen on plussaa. Kun muistelen opiskeluaikoja, jolloin vielä olin sinkkuna, niin juuri tuollaisten tyyppien kanssa olen viettänyt tosi kivoja iltoja baarissa ja vain tuonlaisten kanssa joskus vaihtanut puhelinnumeroa.

Jos eivät testikohteesi olleet huomanneet, että kiersit kohteesta kohteeseen mikä selittäisi töykeän vastaanoton , niin siinä tapauksessa olet tainnut testatessasi törmätä vain töykeisiin pintaliitäjiin, jotka eivät muutenkaan olleet sinun arvoisiasi.

Onnea seuraaville kerroille, ei meitä tavoittelemisen arvoisia naisia joka oksalla roikukaan! Sama pätee toisinpäin; monen monta vuotta vierähti, ennen kuin tapasin sen oikean miehen. Vai että baarin epätoivoisimman muijan. Siitäkö päättelit, että istui baarissa yksin?

Tollaista iskurepliikkiä toivois kuka tahansa. Tai siis nainen, joka haluaa muutakin kuin känniseksiä yhdeksi yöksi. Kyllä vakka kantensa löytää. Nuorempana tärkeintä että, mies on komee ja muodikkaasti pukeutunut. Joten se ei kuulu heti ventovieraan kanssa tehdä. Jos kysyy miten voimme tänään. Jos olisi onellinen ja kaikki erinomaisesti ei ihminen olisi ehkäpä jopa yksin siellä missä nyt on.

Se on tungetteleva kysyä tuntemattomalta heti kättelyssä miten voimme. Menee liika tuttavallisuuden puolle heti. Jos toinen jatkaa keskustelua, voi melko pikaiseen kysyä sitten, miten tänään on mennyt. Jos pari naista on tuupannut sinut pois, muutkin naiset luulee että, olet pakonomaisesti tyrkyttämässä jokaiselle itseäsi. Tajuat, että "miten voimme tänään" kysytään vain vanhuksilta ja lapsilta, ei muilta.

Ylipäätään vointia kyselee lääkärit ja sairaanhoitajat ja vanhemmat lapsiltaan, ei muilta kysellä vointia jos ei ole ollut kipeä tai pitkäaikaissairas. Jos paikassa on siihen mahdollisuus, hae kiiinnostavan olista naista taista tanssimaan!

Se on luonteva tapa lähestyä ketä tahansa. Ellet osaa tanssia, opettele perusjutut. Ei sinun tarvitse olla mikään paikallinen partaveitsi, eikä tarvitse naisenkaan. Tanssiminen ei hetipaikalla tuo mieleen panemisia ja sen sellaisia, vaikka niitä mielessä olisikin. Tanssin lomassa voit harkiten käyttää "iskusuunnitelmiasi", jos nyt on ihan pakko. Yleensä ihan tavallinen puhuminen sujuu luonnostaan, jos on sujuaskseen. Fiksumpi nainen huokaa mielessään "jaahah, tää on taas tätä", vähemmän fiksu, jolta käytöstavat jos niistä on ollutkaan ovat jääneet narikkaan tai huuhtoutuneet drinksuihin.

Ylimieliset pikku söpöliinit kannattaa jättää omaan arvoonsa. Kyllä nekin joku korjaa pois. Monet mukavat,kivat,kauniit naiset eivät käy baareissa. Heidät pitäisi "bongata" muualta.. Parina iltana siinä tahoillamme katselimme toisiamme olimme nuoria 18v ja tapasimme siis perinteisesti kylällä , sitten mieheni rohkeni lähestyä minua ja tuli juttelemaan! Meillä oli yhteisiä tuttavia, joista puhe aluksi lähti viriämään.

Siitä tohdimme siirtyä muihin aiheisiin, ja lopuksi toisiimme. Olimme molemmat hieman ujoja, mutta jotenkin jutteleminen vain oli helppoa ja huomasimme että meillä on samanlainen huumorintaju! Siitä lähti meidän yhteinen taipale. Nyt yhteistä taivalta jo pian 18 v ja oma perhe: Onnea ja kaikkea hyvää vain kaikille sinkuille etsinnöissä!

Nykymeno on just noin vaikeaa. Ole onnellinen parisuhteessasi ja perhe-elämässäsi! Hyvännäköisen ja kivan naisen voi löytää vaikka kauppajonosta tai liikennevaloista. Baareissä notkuvat kimalteet - kiitos ei! Sitä kikatuksen ja hölynpölyn määrää! Ollaan vapaalla, aivotkin on tainneet jääneet narikkaan.

Riippuu tietysti siitä, mitä etsii. Itse en ole hakenut panokumppania koskaan. Sattuvat vain kauhistuttamaan pöljät pikkku prinsessat - jotka saattavat tietysti normiarjessa olla muutakin. En ole viitsinyt ottaa selvää. Oman upean naiseni löysin raveista. Hyvin on mennyt jo 6 vuotta. Toki seksi kuuluu normaaliin parisuhteeseen, mutta mä en ainakaan halua pelkän yhden illan panon takia takertua jokaiseen tyrkylle tulevaan. Onneksi vielä saa valita sen kenen kanssa haluaa sekstailla.

Olen niin kovin monet kerrat kuvitellut jonkun fiksulta tuntuvan miehen haluavan tavata edes toisen kerran, ettei siis heti aleta tunkemaan kättä hameen alle, mutta valitettavasti 99,9-prosenttia miehistä ei ole mitään muuta kuin panoa vailla ja suorastaan kammoksuvat ajatustakin, että sitä samaa naista "pitäisi" tavata toisenkin kerran. Toki siinä tapauksessa voi tavata toisenkin kerran jos se naine on hyvä pano Naiset ovat monelle miehelle vain käyttötavara muiden vastaavien joukossa ja se pitää saada vaihtoon tietyin välein.

Seksiä saa mistä vaan, mutta minä haluan tunnetta ja hellyyttä, en pelkkää jyystämistä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te miehet jotka täällä haistattelette ja toivotte naisille kaikkea pahaa, alkakaa nauttimaan vertaisisstanne. Miksi vaivaatte päätänne naisen iskemisellä? Tyytykää toiseen mieheen tai hakekaa se nainen kuten monet tekevätkin Virosta, Venäjältä, Thaimaasta. Samaten ne kimalteet joita olet nähnyt baarissa, voivat hyvin olla seuraavana päivänä verkkarit jalassa siellä kauppajonossa tai liikennevaloissa.

Huomaat varmaan ironian tässä asiassa. Eikö baarissa käyvät naiset syö mitään, eivätkö he käy koskaan kaupassa? Menevätkö he suoraan baariin lentäen kun ei tarvi kulkea liikennevalojen kautta? Totta toinen puoli, kyllä tuon tyyppiset miehet näyttävät saavan paljonki naisia, mutta minua ei noinvain jymäytetä. Kun näen tuommosen tyypin, niin aattelen että se on roisto, pankinrtyöstäjä tai muuten rikollista bisnestä harjoittava tyyppi.

Voihan semmonen tieten olla vain pöljä liikemies, semmonen autokauppias, jotenkin epäsivistynyt uusrikas. Mutta epäilen kyllä häntä kehittymättömäksi pikkupojaksi, jonka päämääränä on saada omistaa rolex-kello ja sen saatuaan juhlii sitä pikkupoikakavereittensa kanssa. Vaimoki taitaa olla ja liuta lapsosia kotona ja kylällä. Epäluotettava tyyppi, mutta siinäpä riittää naiselle haastetta. Monta naista on saanut hermoromahduksen tämän äijän takia, siittä voit olla varma.

Minä voin naisen näkökulmasta sanoa että tuo on on todellakin töykeää, sattaa tietenkin olla että moni nainen yksinkertaisesti luulee itsestään liikoja. En itse voisi ikinä kenellekään minulle juttelemaan tulevalle töykeästi kääntää selkääni tai haistattavani pitkiä. Älä esittele itseäsi herra X: Avoimuus on oikeasti tärkeä juttu. Koskaan ei kannata yrittää pokata naista joka on ravintolassa yksin.

Mustasukkaisuus on käyttökelpoinen ominaisuus, ja sitähän naisissa riittää. Eli lähestyt naiskaksikkoa kiinnittäen huomiosi siihen joka ei herätä kiinnostustasi. Sellasen kans on helppo jutustella yhdentekeviä, ja samalla se toinen mielenkiintoisempi nainen alkaa ihmetellä miksi et kiinnostunut hänestä.

Koeta vain tarkkailla ettei hänen epätoivonsa pääse liian syväksi. Pientä vilkuilua vaan, ja sopivalla hetkellä alat keskustella hänen kanssaan syvällisiä esim. Tässä vaiheessa ei ole mitään väliä mitä sanot, kunhan nyt jotain sanot. Voittajan on helppo hymyillä, toteat tämän valloituksesi naamasta jossakin vaiheessa iltaa. Mua jäi kiinnostaamaan ikäsi Jokainen, jaka on mennyt baariin tietää, millainen porukka siellä on: En puhu nuorten discoista- tarkotan paikkoja, joissa käy 30 ihmisiä.

Kuinka monille naisille on hame, sukkahousut, korkokengät, asiallinen meikki? Suurin osa on farkuissa pukeuttuneitä pirkkoja ja miehetkin ovat samanlaisia. Ne harvat kauniit ja fiksut saavat seuraa aika nopeasti. Ehkä sinussa on joku vika?

Miksi tuhlata baari-iltaa naisten "iskemiseen"? Sen nyt tietää, että paskaa saa niskaansa hyvin suurella todennäköisyydellä, jos julkeaa naiselle jutella. Lisäksi järjestelmällinen iskeminen tai pokaaminen on mielestäni aika säälittävää. Kaikkein parhaita ovat olleet ne baari-illat, kun on unohtanut koko naissukupuolen olemassaolon.

Silloin on ollut oikeasti hauskaa. Käyn tanssipaikoilla, tanssin ja seuraa on riittänyt aivan tarpeeksi. Jos en jollekin kelpaa niin paskatko minä siitä, omapahan on menetyksensa. Minulle tullaan joka kerta baarissa juttelemaan paljonkin ja jos tyyppi vaikuttaa asialliselta eikä ole liian humalassa, juttelen mielelläni. Olen varattu, ja jos mies sitä tiedustelee, vastaan tietenkin rehellisesti.

Kännisille ja röyhkeille runkkariapinoille annan lähtöpassit heti. Todennäköisesti olisin jutellut aloittajankin kanssa, vaikka hänen lähestymistapansa onkin vähän omituinen. Naisten töykeyden baarissa kuitenkin ymmärtää helposti, sillä baarit ovat pullollaan seksiseuraa etsiviä limaisia miehenkuvatuksia. Vähemmän aikaa vallassa, saa vähemmän pahaa aikaan. Perhonen, välillä liihottelen jalat irti maasta. Takana olevan ihmisen tai seinän. Kun rakastuu, sydän hypähtää.

Jos sydän särkyy, tuntuu sekin rinnassa. Koti on linnani, turvani ja rauhoittumispaikkani. Pommit ja muut aseet. Paistaa se aurinko risukasaankin. En, ihmiset voivat muuttua liikaa ja kasvaa erilleen. Älä luota ihmisiin sinisilmäisesti. Venäläiset oli puskassa kakalla ja piti potkia susia kauemmaksi ; Juoruilla toisesta selän takana, valehdella.

Syödä, kun on kiire. Takertuu hampaisiin ja siitä jää kalvo kitalakeen. Raha on välttämättömyys, mutta usein kaiken pahan alku ja juuri. Raskaampi rock tai metal. Uskotella jollekin jotain pientä, saada hänet nauramaan itselleen, mutta ei nolata toista muiden nähden. Muutama pieni tupa, ei kauppaa, postia eikä tapahtumia. Mukavaa ajanvietettä, saa pohtimaan. Olisin varmaan poliitikko tai kirjailija. Asia,joka saa pääsi sekaisin edes toisinaan Seksi. Intia, Islanti, Irlanti, Romania 5.

Elää se mahdollisimman hyvin. Se on katsojan silmässä. Kolme ekaa on kivoja. Vaikka koiran hihnan pitelyyn. Hyvin suunnitellusti ja jäisin silti kiinni. En voi sietää rikollisuutta. En voi sietää rikollisia. Rikollinen luonteenlaatu vaatii epärehellisyyttä, jota sitäkään en voi sietää. Laulu,joka saa minut edes hetkeksi hiljaiseksi Joku kymrin kielinen.

Syy,miksi joisit alkoholia Nyt juuri ei mikään. Kyllä mä perhonen olen. Soitin,josta lähtee ihanin ääni Sello. Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen punaisesta väristä intohimo Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen mustasta väristä yö Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen vihreästä väristä metsä Yleinen kulkuneuvo,jota käytät mieluiten linja-auto Mainitse yksi syy,miksi sauna voisi olla ruotsalainen keksintö Ei semmoista olekaan.

Jokin sanonta josta pidät Eteenpäin, sano mummo lumessa. Uskotko ikuiseen rakkauteen ja perustele vastauksesi En tiedä. Oppi,jota et tule koskaan elämässäsi unohtamaan Eos. Maailman paras vitsi En ole kai kuullut sitä vielä.

Asia jonka unohdat kaikista useiten Itseni. En jaksa nyt laskea. Kuvaile,miltä suklaa maistuu Hyvältä! Määrittele,millainen on käpykylä Pieni kunta ei minkään keskellä. Asia,joka saa pääsi sekaisin edes toisinaan -avomieheni 4. Laulu,joka saa minut edes hetkeksi hiljaiseksi -niitä on monia, esim. Laulu,jota inhoat yli kaiken -niitäkin varmasti monia Syy,miksi joisit alkoholia -uskaltaa edetä askeleen pidemmälle..

Soitin,josta lähtee ihanin ääni -kirkkourut tai viulu Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen punaisesta väristä -liikennevalot Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen mustasta väristä -saatananpalvonta Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen vihreästä väristä -kaverin mopo Yleinen kulkuneuvo,jota käytät mieluiten -juna Mainitse yksi syy,miksi sauna voisi olla ruotsalainen keksintö -- Jokin sanonta josta pidät -elä aina hetkessä kiinni Uskotko ikuiseen rakkauteen ja perustele vastauksesi -en tiedä, ehkä, ehkä en Oppi,jota et tule koskaan elämässäsi unohtamaan -ole sellainen kun haluaisit muiden olevan sinulle Maailman paras vitsi -tilannekomiikkaa Asia jonka unohdat kaikista useiten -katson kelloa tosi usein, ehkä se Kuvaile,miltä suklaa maistuu -seksiltä?

Musiikin laji joka iskee sinuun parhaiten -pop Määrittele,millainen on käpykylä -pieni paikka, jossa ei ole lähes mitään huvituksia, pelkkää metsää ja tylsiä ihmisiä Futari TAI näyttelijä 3. Hylätty paratiisi saari,isoineen kartanoineen ja kivoineen ihmisineen Hollanti, Italia, Sveitsi, Turkki 5.

Elää loppuun asti 7. Asia,joka saa pääsi sekaisin edes toisinaan V: Ranska, Italia, Saksa, Englanti 5. Paikka, jossa ihmiset elävät rauhassa. Perumaan häät jos siltä tuntuu! Malttaa hetki päästääkseen huipulle. Ottaa asiaan johtavat eri tekijät huomioon. Mustan pörssin kauppias Koston pelko, uskottomuuden pelko ja yleinen inho kaikkia rikollisia kohtaan Laulu,joka saa minut edes hetkeksi hiljaiseksi V: Laulu,jota inhoat yli kaiken V: Kun tänään lähden Syy,miksi joisit alkoholia V: Soitin,josta lähtee ihanin ääni V: Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen punaisesta väristä V: Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen mustasta väristä V: Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen vihreästä väristä V: Yleinen kulkuneuvo,jota käytät mieluiten V: Mainitse yksi syy,miksi sauna voisi olla ruotsalainen keksintö V: Kuulostaa homoille keksityltä keksinnöltä.

Aatamista ja Eevasta Järki on aivoissa joten nehän menis sekaisin jos tunteetkin ois siel samassa paikassa?! Jokin sanonta josta pidät V: Parempi pyy pivossa kuin kymmenen oksalla. Uskotko ikuiseen rakkauteen ja perustele vastauksesi V: Kyllä vain muttei kaikille, rakkaus on kuin elämä, se on ikuista sille joka sen oikein oivaltaa. Voimakkaampi ja älykkäämpi kuin ihminen. Elää toisessa näkymättömässä kaikkeudessa. Oppi,jota et tule koskaan elämässäsi unohtamaan V: Maailman paras vitsi V: Mitä eroa on Elton Johnilla ja Mikko Alatalolla?

Puhua paskaa selän takana. Asia jonka unohdat kaikista useiten V: Kuvaile,miltä suklaa maistuu V: Makealle, hieman suolaiselle ja auringon paahtamalle jollekkin.. Musiikin laji joka iskee sinuun parhaiten V: Se on yhtä aikaa kaunis ja ruma, typerä mutta viisas.. Määrittele,millainen on käpykylä V: Syrjässä oleva kylä jossa elelee vanhoja käpyjä.

Että läheiseni ja rakkaimpani lupaisivat tulla taivaaseen pelastettuina luokseni,kun heidän aikansa koittaa. En tekisi,mutta jos olisi valittava,niin mahdollisimman kivuttomasti. Puolisoni ja lapseni - mikäli perittävää on. En tahdo vapaaehtoisesti ottaa vaikeuksia elämääni,osallistua vääryyteen ja tinkiä totuudesta.

Olisiko tietoisuus jostakin Suuremmasta? Koti on tärkeä elinehto,korvaamaton paikka. Turvallisuuden ja levon paikka. Omaisuus on vain tätä elämää varten. Kirjoitus- ja lukutaito esimerkiksi. Jumala näytti ikuisen rakkauden lähettämällä Jeesuksen. Esiintyy ihmisen muodossa usein.

Unohdan useimmiten jonkin mausteen ostamisen. Liittyy olennaisesti heidän uskontoonsa. Miksi - en tiedä. Punkaharjun ja Suomen järvimaisemaa. Joku tiedemies voiks ne olla jukkiksia? Asia,joka saa pääsi sekaisin edes toisinaan Tytöt kesävaatteissa ;P 4. Päästä eläkkeelle hengissä ja terveenä. Upporikas sika vai rakastettu tyhjätasku? Jaa kumpi olisin itse mieluummin? Tilini saldoa katsellessa valitsen törkeen rikkaan kusipään uran Ikuinen kesäloma Suomen suvessa ilman huolia. Joku iso kotka tai haukka.

Oisin rauhotettu ja matkailu olis helppoa. Jäikö sitä voileipäkakkua tähteeksi? Vongata smaa naista 2,5 vuotta vaikka tietää ettei siitä koskaan tule mitään Kyllä sen sitten tietä Lyödä omaisuutensa vetoa vaikka tietää häviävänsä.

Vähän riippuu mistä on kyse. Jos olet ammatiltasi malli niin on väliä, jos vastailet galluppeihin netissä, niin who cares? En muuttaisi, jos olis pakko niin Ruotsi lähellä Suomea. Etten jäisi kiinni, metodista viis. Niin kauas että ihminen olisi tullut järkiinsä. Eli kai se on rakkaus. Taitaa olla isä ja veli. Omat periaatteet, tulevaisuuden odotukset, uhka joutua itse vedetyksi vääriin ympyröihin tahtomattani.

Laulu,joka saa minut edes hetkeksi hiljaiseksi Suvivirsi. Laulu,jota inhoat yli kaiken Joku ryyppyrenkutus, tyyliin Irwin. Syy,miksi joisit alkoholia Saunaolut tekee gutaa. Soitin,josta lähtee ihanin ääni Piano Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen punaisesta väristä Paloauto. Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen mustasta väristä Fasisti. Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen vihreästä väristä. Yleinen kulkuneuvo,jota käytät mieluiten Juna.

Mainitse yksi syy,miksi sauna voisi olla ruotsalainen keksintö Ei tuu yhtään mieleen. Pulssi yleensä tihenee, koki ihminen sitten mitä tunteita tahansa. Jokin sanonta josta pidät Ei vara venettä kaada. Uskotko ikuiseen rakkauteen ja perustele vastauksesi En. Ikuisuus on niin abstrakti ja absurdi käsite ettei ihminen voi lisätä sitä sanaa mihinkään muuhun käsitteeseen kuulostamatta narettavalta.

Oppi,jota et tule koskaan elämässäsi unohtamaan Kuuma hella polttaa. Maailman paras vitsi Joku jumalallinen elämäntarkoitus, jota ei ole vielä kerrottu. Asia jonka unohdat kaikista useiten Mä unohdin sen just Kuvaile,miltä suklaa maistuu Heh, paha: Pehmeää, paahteista, hieman hiekkaista, makeaa, kermaisaa Mittayksikkö ja välttämätön paha.

Musiikin laji joka iskee sinuun parhaiten Jazz Huijaamisessa ei ole mitään hyvää. Joku jumalruumiillistuma se tais olla; elämänantaja tai jotain Käynyt kaksi maailmansotaa ja varustellut itsensä kolmatta ja lopullista varten. On aika uskomatonta että emme ole oppineet mitään. Määrittele,millainen on käpykylä Miellyttävä paikka. Jonkun vanhan maatilan rantasaunoineen saimaan saaristosta kesäiltana auringonlaskun aikaan.

Mikesi kyselyiden esittäjä ikinä analysoi tai tee yhteenvetoa annetuista vastauksista? Itseasiassa lukiessani miten ihmiset ovat näihin vastanneet, niin analysoin niitä mielessäni. Noidenkin kysymysten pohjalta voi päätellä ihmisestä jotain, kuin lukea se rivien välistä.

Olisi kuitenkin työlästä lähteä analysoimaan niitä kirjallisesti kaikille, vaikka niin ehkä haluaisinkin tehdä. Ja eiväthän kaikki mitään analysointia edes halua, joten parempi pitää mietiskelyt päässään. Englanti, Ranska, Irlanti, Islanti 5. Elää se loppuun 7. Sellaista joka on joko kaunis, epäkohtelias puheissaan, esittää hyvää mutta lopulta paljastaa todellisen luonteensa, tai kaikki nämä yhdessä.

Koneella kirjoittamiseen, autolla ajoon Odotella kipeänä lääkärin vastaanotolle pääsyä kun lääkäri ottaa sisään potilaita joiden vuoro olisi vasta MINUN jälkeeni Olla kärsivällinen kun toinen on hermostunut Kärsivällisyyttä ja hyvän mielenterveyden Kumppania valitessa yllättävät asiat saattavat tehdä ihmisestä puoleensavetävän näköisen ja oloisen.

Särki kissalle, ahven savustettuna, lohi leivällä ja hauki keitossa. Ruotsi, sieltä on lyhyt matka kotiin. Menisin vaan kylläkin elokuun loppuun tänä vuonna, kun koulu alkaa.

Huoli, murhe, Hukkaan heitetty aika kun siippa istuu linnassa. No esimerkiksi Apulannan Odotus. Miehet järjestää usein sauna-iltoja, joten se voisi olla Sellaset hupilasit missä silmät katsoo ekan ja tokan nollan keskeltä.

Luonto se tikanpojankin puuhun ajaa. Mielestäni ehkä lemmikkieläimiä voi rakastaa ikuisesti mutta ei ehkä muuten.. Aika valkoinen, vähän läpikuultava, hohtava, hyvä. Sano mitä tunnet toista ihmistä kohtaan ennenkuin se on myöhäistä. Eli kai lehmä on sitten niinkun synnitön Kulmikas, mutta käteen sopiva. Tylsä työpäivä, joten tässä vastaukseni: Asia,joka saa pääsi sekaisin edes toisinaan: Malesia, Brasilia, Karibia, Kenia. Olla onnellinen, tulla onnelliseksi.

Pientä, vaaleaa, rusottavaposkista 17 -vuotiasta neitoa. Oikean kynnen kynsien lakkaamiseen. Olemaan juomatta liikaa, jotta hääyö ei menisi pipariksi. Toisten loukkaamisessa tai satuttamisessa. Että hautajaisissa soitettaisiin Doorsin "The End". Söpöt, pienet tai isotkin , karvaiset elukat. Kapeassa sängyssä, poikaystävän huoneessa. Myrkyllä, joka liukenee elimistöön tai muuttuu elimistön omaksi tuottamaksi aineeksi. Muinaiseen britanniaan, kun pakanauskonto ja Äiti Jumalatar oli vielä voimissaan.

Avomies ja kummipojat sisko. Laulu,joka saa minut edes hetkeksi hiljaiseksi. Lady in Red, Albinonin Adagio. Laulu,jota inhoat yli kaiken: Rento, reilu, ei kiristä pipo! Soitin,josta lähtee ihanin ääni: Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen punaisesta väristä: Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen mustasta väristä: Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen vihreästä väristä: Yleinen kulkuneuvo,jota käytät mieluiten: Mainitse yksi syy,miksi sauna voisi olla ruotsalainen keksintö: Apinoista, joiden nimet nyt vainolivat Aatami ja Eeva.

Jokin sanonta josta pidät: Kuolema kuittaa univelat ja mikäs kiire meillä on valmiissa maailmassa! Uskotko ikuiseen rakkauteen ja perustele vastauksesi: Pelastava ihminen, epäitsekäs, hyvä.

Oppi,jota et tule koskaan elämässäsi unohtamaan: Kissa ja muna kävelivät altaan reunalla. Kissa putosi altaaseen, joka oli täynnä vettä. Asia jonka unohdat kaikista useiten: Puolihuolimattomat lupaukset, ottaa eväät töihin mukaan. Musiikin laji joka iskee sinuun parhaiten: Se, mistä tuli eilen tv: Rahan pyöristys kansainvälisessä osakekaupassa.

Se liittyy johonkin niiden jumaltaruun, jossa jumala oli lehmän näköinen tms Pieraiset ja huomenna kuulet kyliltä paskoneesi housuihisi. Näyttelijä, sellaisessa seikkailuelokuvassa 3. Suihkunraikas miehekäs mies 4.

Islanti, Intia, Uusi-seelanti, Kanada ja vaikkapa Japani. Se rakastettu tietty 8. Hiljaisuutta täynnä, rauhaa, lämmintä ja merta ympärillä, hyvää ruokaa ja hyvää seksiä yllin kyllin. Voi olla hyvinkin olematon? Itse olen käyttänyt tätä nimitystä alkoholisoituneesta ja sotkuisesta, elämän murjimasta naispuolisesta örveltäjästä.. Ohjaan sillä usein miten autoa.. Pidän moottoripyöräilystä ja saan tehtyä kotihommista niitä miesten hommiksi luettuja aika näppärästi Onhan lentoliput varmasti sitten tallessa..?

Kun mies ymmärtää naista ja nainen miestä: Arvostus ja pikku asiat millä saa toisen aina hyvälle tuulelle Kypsyyttä nähdä asioita eri kannoilta Kyllähän sillä jonkun verran taitaa aina olla.. Varmaankin sellaine joka ei vanhingoita suoranaissesti ketään elävää olentoa.. Olisin varmaan niin surullinen, etten jaksais edes toivoa enää mitään. Lapset ja ystävät Luultavammin Norjaan tai Svietsiin Kehittelisin sellaisen juonen, jossa murhattva itse riistäisi itseltään hengen, en tod.

Tulevaisuus ei minua kyllä kiinnosta niinkään paljon, varmaankin luvulle. Jaa, toivottavasti joku mahd. Epärehellisyys, lurjus ihmiseksi, loppu elämän kantaa rikollisen leimaa otsassaan, YÄK!!

Finlandia, häävalssit, häämarssit kun tunteellinen olen Roikkuvat aina verhoissa ja minulla on korkeanpaikan kammo. Sateinen päivä Hawaijilla Huono juttu, välinpit'ämätön itseään kohtaan, johon syyllistyn itsekin ajoittain, mutta harvoin! Punainen meri nyt, olen lähdössä sinne reissuun kohta puolin. Tylsä millenium, meni ihan hassusti koko juhla mulla.

Kavereiden kanssa se on hankalaa, en yleensä halua sanoa hyvästejä, soitan vaikka jälkeen, koska se on hankalaa, Yleensä riipun kaulassa ja sanon hei ainakin sen 10 kertaa. Koska tuntuu, että sydän pakahtuu, se hakkaa ja pomppii ajoittain aika kovasti. Koti on oma, yksityinen paikka, missä on hyvä olla.

Omaisuus on piirre Paras ihmisen keksintö on lentokone vaikka.. Pääsee nopeati ja vaivattomasti paikasta toiseen Huonoin ihmisen keksintö ovat ydinaseet Niin makaa miten petaa..

Enkeli on iso ja valkoinen, hohtava, joka leijuu muutaman metrin ilmassa ja sillä on isooot siivet, lempeä ja ei ollenkaan pelottava. Taitaapi olla peruskoulun alaluokkien kertotaulut.. Näissä oon auttamattoman huono, en osaa niitä oikein kertoa, menee aina ihan läskiksi.. Toisen luottemusken pettäminen Kello ei ole ranteessa nyt, mutta oon aika nopsa kävelemään, aika monta kuitenkin.

Pehmeältä, samettiselta ja aivan uskomattoman hyvältä. Taidan lähteä tämän jälkeen ostoksille. Raha on asia, mikä on tarkoitettu tuhlattavaksi ja mikä helpottaa elämää jossakin määrin.

Suomalainen, melkein mikä vaan Valitettavasti tätäkin on tullut joskun tehtyä, vaikka ei mitään kovin pahaa. Se on sellainen rauhallinen ja leppoisa otus, joka ei paljosta hätkähdä..

En kyllä tiedä miten intialaiset tämän perustelisivat. KAikki suuret kehittyneet hoitomuodot, millä pelstetaan ihmishenkiä. Sellainen uinuva tunnelma siellä on.. Veisin Lapin kairaan Ihan jänskiä, oli mukavat kysymykset. Haluaisin, laittaisin ensimmäisen nimeni toiseksi nimeksi, ja jonkun nätin nimen ensimmäiseksi.

Asia,joka saa pääsi sekaisin edes toisinaan Läheisen mielenterveys: Japani, Rhodos, Islanti, Portugali 5. Miljoonalla markalla en tekisi mitään, kerrostaloasunto on jo, eli 10 euroa kiitos: Kenelläkään ei ikinä pahamieli, kukaan ei ikinä loukkaa eikä rääkkää toisia, ihmiset ja eläimet eläisivät sovussa. Riippuu pidänkö itse ihailijastani, jos pidän niin tekstari, mutta jos en pidä tai en tiedä pidänkö niin sähköposti. Kaunista mutta ilkeää Siihen mihin oikea käsi ei sovellu. Ei oikeastaan mikään, en keksi mitään.

Että hän ei menisi kanssani naimisiin pelkästään naimisiinmenon vuoksi, vain rakkaudesta. Että suunniteltaisiin ja tehtäisiin yhdessä kiitoskortit: Kait se on viha, taikka rakkaus. No jaa-a, en ole kokeillut, mutta veikkaisin alastullessa olevani jo niin väsynyt että horjuttaa. Sen, että tuntee ihmisen, jota täytyy ymmärtää. Kissani, ja Trance saa mielen välittömästi kohoamaan. Tein sen omassa sängyssä..

Asumaan takaisin missä ennen perheen kanssa asuimme. No vaikka vuoteen , mutta siinä pitäisi olla mahdollisuus tulla takaisinkin, jos vaikka silloin enää olisikaan mitään olemassa. Ei mikään ole vahva, ehkä rakkaus sitten eniten. Hehhe, eipä mulla kovin paljon perittävää olisi, mutta sanotaan vaikka että veljeni. Laulu,jota inhoat yli kaiken. Monia, en jaksa miettiä. Tää kyssä on ollut jossain muuallakin, tai sitten mulle tuli vahva deja vu, mutta punaisia vaikka.

En joisi, vaan juon! Ja syy on se, ettei mulla ole elämää ilman alkoholia. Että sehän mukavaa, mennään yhdessä tupakalle. Soitin,josta lähtee ihanin ääni Minidisc, heh. Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen punaisesta väristä Rakkaus, ja veljeni.

Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen mustasta väristä Kuolema ja synkkyys. Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen vihreästä väristä Luonto Yleinen kulkuneuvo,jota käytät mieluiten Bussi. Mainitse yksi syy,miksi sauna voisi olla ruotsalainen keksintö.

Mutta eihän se voisi olla: Mieletön biletys ja hurja meno. Kyllä se taitaa se apina olla. Se, että voimakkaat tunteet oikeasti sattuu sydämeen, se oikein vihlaisee sydämestä ja ylämahasta, autzsh!

Aseet ja kaikki tappavat jutut mm. Jokin sanonta josta pidät ei tuu mieleen nyt. Uskotko ikuiseen rakkauteen ja perustele vastauksesi Tavallaan joo, se ketä oikeasti rakastaa, niin sitä rakastaa kyllä aina. Oppi,jota et tule koskaan elämässäsi unohtamaan. Asiat kannattaa hoitaa heti, muuten niitä ei hoida koskaan. Tosin en ole tuota oppinut: Porvoossa on vanhainkoti, jossa on pelkkiä mummoja. Kaikki mistä toiselle tulee kamala olo..

Asia jonka unohdat kaikista useiten Velvollisuudet.. Ei pliis, en jaksa nyt. Musiikin laji joka iskee sinuun parhaiten. Mutta on ollut oikeasti pakko. Määrittele,millainen on käpykylä Kylä päästä päähän on m. Suomenlinnan tai itäkeskuksen kauppakeskuksen. Noin 3 olen itse laatinut, vastannut olen yli kymmeneen.

Ihan kivoja, mutta kysymystä alkaa loppuakohden tuntua hiukan puuduttavalta, ei jaksa kunnolla miettiä vastauksia: Asia,joka saa pääsi sekaisin edes toisinaan - Alkoholi 4. Laulu,joka saa minut edes hetkeksi hiljaiseksi - Elämä on laiffii Laulu,jota inhoat yli kaiken - Pidä varas Syy,miksi joisit alkoholia - En tarvitse syytä siihen Soitin,josta lähtee ihanin ääni - Huilu Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen punaisesta väristä - Neuvostoliitto Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen mustasta väristä - Nykynuoriso Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen vihreästä väristä - Metsä Yleinen kulkuneuvo,jota käytät mieluiten - Juna Mainitse yksi syy,miksi sauna voisi olla ruotsalainen keksintö - Ruotsinkielessä on oma sana saunalle Jokin sanonta josta pidät - "The poor wish to be rich, the rich wish to be happy, the single wish to be married, and the married wish to be dead.

Uskotko ikuiseen rakkauteen ja perustele vastauksesi - En, koska kukaan meistä ei elä ikuisesti Oppi,jota et tule koskaan elämässäsi unohtamaan - Voin unohtaa mitä tahansa Maailman paras vitsi - Suomen palloliitto Asia jonka unohdat kaikista useiten - Soittaa takaisin Kuvaile,miltä suklaa maistuu - En ole syönyt karkkia yli viiteentoista vuoteen Musiikin laji joka iskee sinuun parhaiten - Mikä on musiikin laji? Määrittele,millainen on käpykylä - Pieni kylä kaukana lähimmästä kaupungista Asia,joka saa pääsi sekaisin edes toisinaan -alkoholi 4.

Laulu,joka saa minut edes hetkeksi hiljaiseksi -negative: Laulu,jota inhoat yli kaiken -Antti Tuiskun laulut Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen punaisesta väristä -naama Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen mustasta väristä -yö Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen vihreästä väristä -sammakko Mainitse yksi syy,miksi sauna voisi olla ruotsalainen keksintö -enpä keksi oikeen Uskotko ikuiseen rakkauteen ja perustele vastauksesi -uskon, kuolema erotti mummoni ja pappani Oppi,jota et tule koskaan elämässäsi unohtamaan -sitä saa mitä tilaa Maailman paras vitsi - enpä nyt jaksa miettiä Asia jonka unohdat kaikista useiten -jättää purkan pöydälle kotona Kuvaile,miltä suklaa maistuu -ruskealta Musiikin laji joka iskee sinuun parhaiten -rock Määrittele,millainen on käpykylä -pieni kylä, jossa ei ole kuin lähikauppa ja baari Sulla oli hyviä kysymyksiä!

Thaimaa, Usa, Brasilia, Kiina 5. Pysyä terveenä, saada töitä, perhe 7. Kaukainen saari, palmuja, kirkasta vettä, hedelmiä Rakastatko minua elämäsi loppuun saakka? En, niin paljon tulee aina vaan avioeroja Kun en tiedä Asia,joka saa pääsi sekaisin edes toisinaan -Komeet näyttelijä miehet ja oma poikaystävä! Laulu,joka saa minut edes hetkeksi hiljaiseksi -En osaa sanoa Laulu,jota inhoat yli kaiken -Mombasa Syy,miksi joisit alkoholia -On sellanen fiilis Soitin,josta lähtee ihanin ääni -ööh?

Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen punaisesta väristä -Rakkaus Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen vihreästä väristä -Ruoho Yleinen kulkuneuvo,jota käytät mieluiten -kevari Jokin sanonta josta pidät jaa-a Uskotko ikuiseen rakkauteen ja perustele vastauksesi -kyllä. Oppi,jota et tule koskaan elämässäsi unohtamaan jaa-a Asia jonka unohdat kaikista useiten jaa-a Kuvaile,miltä suklaa maistuu -hyvältä Musiikin laji joka iskee sinuun parhaiten jaa-a Määrittele,millainen on käpykylä pieni kylä Aussi, Jenkit, Amsterdam, Bali.

Tulla onnelliseksi, tehdä läheiseni onnelliseksi. Olen paratiisisaa, kun saan olla rakkaani lähellä 9. Kauneus on katsojan silmissä. Oikean lapaluun takaa raapimiseen. Kultani sydän on täyttä kultaa. Rakasta minua elämäni loppuun asti. Itsevarmuus, mitä se on? Halaus ja sitten suudelma. On, muttei tarvii mennä liiallisuuksiin. Lohi, rapeaksi paistettuna, kiitos. Kännykän, jolla soittaa apua paikalle.

Suklaata niin paljon kuin mahdollista! Menetin neitsyyteni ihan vaan sängyssä. No kun en muuttais! Nykyhetki on paras hetki. Ja ennen kaikkea, rakasta! Elämä ei ole helppoa. Olipa kerran fiksu mies!!! Hittoakos jaksan nousta tästä mihinkään Melkein orgasmin veroinen nautinto! Tää oli kyl aika rasittava Kun ei oo muutakaan tekemistä, ja joku asia vituttaa keskellä pimeintä yötä, niin mikäs siinä! Kanada, Englanti, Afrikka, Italia 5. I love you Veikko Erkin poika Asia,joka saa pääsi sekaisin edes toisinaan Omat mietteet 4.

Paljon palmuja ; 9. Puhelu tai Kirje ei missään nimessä tekstaria Kylpisin geyssireissä päivät pitkät. En osaa sanoa Rautaa noin yhden naulan verran Itse saatana asuu siinä. Tämän jutun täyttäminen Joka neljäs tunti Teletapitkin ovat saatanasta Jotta saisin Hypätä Lentokoneesta ilman varjoa Tom ja Jerry ja Dumbo Paistaisn ja söisin että ei jäisi ruumista Tylsä teräinen lyijykynä Mitä vikaa rikollisissa muka on? Laulu,joka saa minut edes hetkeksi hiljaiseksi Guns and roses- Dont cry Laulu,jota inhoat yli kaiken kaikki Himin biisit Syy,miksi joisit alkoholia Ihan omaksi ja muiden iloksi Öh En juuri mitään Soitin,josta lähtee ihanin ääni Kitara ja huuliharppu Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen punaisesta väristä Veri tuli ja sitten tuli Silmät Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen mustasta väristä Musta lammas Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen vihreästä väristä Ruoho Yleinen kulkuneuvo,jota käytät mieluiten jaa-a Mainitse yksi syy,miksi sauna voisi olla ruotsalainen keksintö Täh?

Tietokone,Millenium, ja Ilotulitusraketti Moro tai Hyvästi Jokin sanonta josta pidät Tynnyrissä kasvannut, Huonomman laatunen juttu. Uskotko ikuiseen rakkauteen ja perustele vastauksesi Uskon ikuiseen itserakkauteen Enkeli on Paviksen Kamu Oppi,jota et tule koskaan elämässäsi unohtamaan Kultainen sääntö Kaikki menee mutta saisko noita sekoittaa Maailman paras vitsi Mitä eroa on Blondilla ja hyttysellä?

Hyttynen tajuaa lopettaa imemisen kun sitä läpsäisee Tehä sille hittler viikset Asia jonka unohdat kaikista useiten Syntymä päivät Keskellä kaiken ei mitään Kuvaile,miltä suklaa maistuu No voi erkki.

Kolikoita ja seteleitä Musiikin laji joka iskee sinuun parhaiten Musiikki jossa öristään ja musiikki mistä kuulee heti että soittajilla on taitoa. Sellainen joka saa itsensä ja huijauksen kohteena olleen nauramaan Vain pyhällä elukalla voi olla niin isot hinkit Keksinnyt sähkö vatkaimen Määrittele,millainen on käpykylä Paikka jossa asun Olisin varmaankin turha julkkis.

Irlanti, Tadzikistan, Uusi-Seelanti ja Samoa. No, näillä näkymin niitä ei ole. Elämä vailla huolia, se olisi paratiisi missä tahansa. Kai sitä mistä tahansa täytyisi olla onnellinen. Se riippuu, kenestä puhutaan. Ilmeisesti kaikkia Roosa-nimellä paiskattuja. Siideriä, jos ei kossuun ole lantrinkia. Käytännössä kaikkeen, oikeata en niinkään. Ei kai mun oo pakko allekirjottaa tätä avioehtoa? Kai me voidaan hankkia irlanninsusikoira? Jossain ujouden ja itsekeskeisyyden välimaastossa.

Taitoa nähdä asioiden kaikki puolet. Kerran viikossa, ei kerkiä unohtumaan, mutta ei vielä muutu rutiiniksi. Lyijykynä on vasurille helpoin. Ei ole paljoakaan perittävää. Sitä ei varmaan tapaisi usein. Sillä ei ole rahaa. Jos vaan tiputetaan molemmat vallasta? Kuvitellakseni, että minulla on elämä.

Ihmisiä nekin vaan on. Koska miehet käy siellä porukalla alasti. Eräänlaista seläntakana piilevää epätoivoa. Kirjoittaa ne lapulle ja poistua, ennen kuin toinen huomaa mitään. No kun järki on vienyt jo tilat aivoista.

Ajoittain ahdistava, mutta silti hyvä olla olemassa. Kukas kissan hännän nostaisi, jos ei kissa itse. En, kun ei maailmassa kerran ole mitään muutakaan ikuista. Se on se rasittava ääni, joka sanoo aina pään sisällä: Kulje aina tien oikeaa vasenta laitaa.

Parhaat vitsit on tilannekomiikkaa, eikä niitä yleensä voi selittää muille. Samalta kuin lämmin järvivesi tuntuu. Suunniteltu pehmentämään todellisuuden aiheuttamia kolhuja. Sellainen, joka paljastuu vasta, kun se on jo liian myöhäistä. Koska lehmä on niin käytännöllinen. Tappanut useamman miljoonan muita ihmisiä vain, koska he olivat väärän näköisiä. Paikka, jossa kaikki tietävät asiasi jopa ennen sinua.

Kyllä kulmia olla pitää.