Pillu wikipedia paksu kyrpä

pillu wikipedia paksu kyrpä

Periode aufkommt. Dieses Thema Füße, lecken muschi; Hurenportale fkk clubs in FilderstadtPlattenhardt. Erotik Fetisch Shop Leonberg. Goldy swingt intimgeruch frau oral telefonsex telefon geile wuppertal bordell sex accessory!.

. Tarja omenainen fuck girl kesäkuu Ja verrattuna vaikka John Holmesin mojewendrowki.eu supermassiiviseen, eli pitkään ja paksuun kaluun, Falconin. 3. tammikuu Huora oulu pillu wikipedia, Seksiseuran haku thai sexs. Seksi kuvia tube hyrynsalmella pillua paljaalla veli haluu kyrpää teinin pillun huulilla spemaa pillun terska ja poika tekee mieli paksua kullia rakilpailut hangossa sex. joulukuu Ernesto Butgereit Vierailija. Wikipedia kertoo Mandingon kalusta seuraavaa 11 ja 3/4 tuumaa pitkä ( cm) ja yli tuumaa paksu ( cm).

Vai ajattelitko ulkoistaa kullisi mikäli heijari on "liian" pieni tai vastavuoroisesti harjoitella semi-erektiota mikäli tatti paisuu yli 20cm? Kyllä tämäkin on ihan yhtä sivistävää tietoa!! Ainaisen kullin mittailun vastapainoksi. Se on ihan hyvä tieto, että omaa pitempi ei mene tyveä myöten. Noin 17 cm menee mulla 20 cm sauva. Miehelläni ehkä noin 14cm eli ei ihan pohjaan yllä. Paksuudesta en osaa oikein sanoa Ehkä sellainen cm.

Miksi te naiset sitten huutelette tälläkin palstalla suuren perään kun näyttää ettei sinne uppoa kuin se cm vai onko naisilla ja miehillä eri käsitys suuresta. Jatkossa kun sanotte että iso pitää olla niin mainitkaa toki se kokokin. Tämän mukaan näyttää että minulla on ihanteellinen koko mutta silti minulla on itsetuntoongelma, koska olen saanut naisista hirviön kuvan tällä palstalla, kiitos siitä.

Hyvä tämä mittaus juttu naisille. Pitkä ja paksu kalu on kiihottavan näköinen ja sillä saa pillun täyteen vähän enemmän ulottuvuutta vaativasta asennostakin. Tai nainen vatsallaan ja mies takaa. Näissä lyhyt kalu lipsahtelee jatkuvasti ulos, vaikka itse olenkin melko "takapilluinen". Normaali pillun syvyys on 12 - 14 cm. Kiihottuminen lisää syvyyttä reilun sentin tai kaksi. Nämä puheet pitkistä kulleista ova hölyn pölyä. Keskimittainen pohjoismaalainen kulli on seisonnassa 13 - 16 cm.

Muutama erikoistapaus ja poikkeus tietenkin aina on. Tässä on normaalit mitat. Mulla 18cm siitin eikä mistään persesilmästä mitattuna vaan päältäpäin, ja se on jokaiseen naisystävääni mahtunut ihan kokonaan.

Tuo väite naisen vaginan keksimääräisestä syvyydestä cm ei pidä paikkaansa.! Lusikassa ja 'pronessa' mahallaan takaa on se naisen perse kaikkein suurin este sille syvälle pääsemiselle. On se kumma kun kiloista nussiessa ei ole mitään ongelmaa, mutta kiloisen kanssa on vähän vaikeuksia.

Se on se kymmenen senttiä lisäpakaraa, joka syö liikenevän pituuden noissa asennoissa. Elikkä oma koko cm 55kg. Sisään menee noin varovasti vietynä 17 cm sauvaa. Miehen kyrpä on Kiihottuneessa tilassa ei satu, mutta varmasti sattuisi, jos yks kaks sellaisen pukkaa sisälle. Itse en usko nauttivani, jos olisi miehellä isommat vehkeet. Sulle menee varmaan todellisuudessa joku 15cm sisään, koska oot aika syväpillu näköjään. Itse olen siis mies ja minusta tuntuu usein parhaimmailta kun penis liikkuu vain siinä etuosassa, ns huulilla jossa tuntuu puristusta ja muuta.

Miehenäkään ei siis aina ole se parasta että kuinka syvälle yltää, ei suinkaan. On erityisen nannaa, kun pillu on pohjaan asti tiukka. Vaimolla oli tällainen ennen synnytystä. Muista naisista en tiedä. Tämä nainen tykkää, kun kohdunkaulaa tökitään. Tosin pari päivää ennen menkkoja ja niiden aikana se on niin kipeä, ettei seksi maistu lainkaan. Ovulaatioaikaan tuntuu kaikein parhaalta, kun mies oikein rytyyttää pohjia myöten.

Naiset ja miehet ovat yksilöitä. Parasta seksiä on se, mikä tuntuu molemmista mukavalta. Sekin on tosiaan ihanaa, kun mies liikuttaa terskaa juuri ja juuri pilllun sisällä, siinä suurin ympärys ja tiukin puristus kohtaavat. Jos saat nautintoa kun penis paukuttaa kohtuasi! Tosiasiassa nainen kokee varsin kivuliaaksi tuon vaiheen, jo tuolla aikaisemmin joku neropatti kirjoitteli että parhaalta tuntuu kun penis menee kohtuun seitsemän senttiä?!

Kannattaisi vilkaista vaikka anatomian kirjaa, kohdasta naisen synnytyselimet ja sulatella lukemaansa. Suuri penis on useinmiten erittäin epämiellyttävä, etenkin itseään täynnä olevan uroksen jalkovälissä, jolle on tärkeintä pelkkä penetraatio ja nopeasti ejakulointi! Lähinnä homomiehet todellisuudessa arvostavat isokokoista penistä!

Vain hyvin harva penis on liian pieni, sillä sellaisella ei kykene yhdyntään ja sellainen suku katoaa myös lisääntymiskyvyttömänä nopeasti! Naisen nautinnon kannalta peniksen koolla ei ole niinkään merkitystä, vaan sillä miten sitä käytetään. Siis voin vaikka taittaa hänet kaksinkerroin lähetyssaarnaajassa mutta ei mene pohjaan enään. Alkuaikoina häneen sattui joskus ja tunsin syvällä ns kireän renkaan, joka hieman sattui terskaani.

Noh tuo rengas on ilmeisesti kadonnut eikä häntä enään satu yhdyntä koskaan vaikka painan aivan pohjaan. En oikein tajua puhetta tuosta kohdun suusta, että siihen kun osuu niin sattuu.

Voiko olla että kullini menee kohtuun asti sitten, kun aiemmin tunsin tuon kiristävän renkaan syvällä tietyissä asennoissa? En tajua miksi mutta hän haluaa aina syviä työntöjä eli jos en upota täysin sisään hän vetää reisistäni minut aivan pohjaan saakka.

Luulin että suurin osa naisista ei tykkää syvistä työnnöistä mutta naiseeni jotenkin sattuu pintapuoliset työnnöt.

Miten se on mahdollista? Ja varmaan menis syvemmällekin, koska se pohjahan joustaa kuiteski. Ja musta on kiva ku mies tulee ihan pohjaan asti Tuolla aiemmin selvästi terveydenhoito alalla oleva nainen kirjoitti että kohdunsuussa on vain sukkapuikon mentävä reikä eikä sinne mikään kulli mene ,mutta sitä ennen ja taas tuli väite tai ainakin epäily että kalu menee kohtuun asti tää on mielenkiintoinen juttu: Kohdunkaulan aukosta ei penis mene, vaikka synnytyksessä sikiö siitä pitkän avautumisvaiheen jälkeen mahtuukin tulemaan.

Penis työntyy yhdynnässä ohi kohdunkaulan napukan emättimen pohjukkaan ja venyttää sitä. Peräsuoli on emättimen pohjukan vieressä ja sinne emättimen pohjukka peniksen työntämänä myötää. Tässä linkki yhteen kuvaan josta näkyy naisen sukupuolielinten rakenne: Itsekkin olen kokenut tuon rengasilmiön. En muista aikaisemmin lukeneeni kenenkään kirjoittavan vastaavasta.

Oma kokemus on ihan positiivinen kunhan liukkaudesta on huolehdittu. Kyllä se huulilla höplyyttely on ihanaa ennen laukeemista mut silloinkun laukee ihana painaa spermaa ruiskuttava kalu niin syvälle kuin menee kohdunsuuhun,niin se luontokiin on homman aatellu uskoisin niin. Mieheni käsi menee rannetta myöten ,syvyys mitassa noin 19cm.

Olisi jo kaukana nautinnosta. Tämä ei vastaa täysin kysymykseesi, mutta jokainen nainen on erilainen, pillun koko riippuu naisen omasta koosta ja olen stä mieltä että kannatta kysyä ennen seksiä molemmilta osapuolilta, että mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei ja kuinka isoista tykkää: Tähän pitää kokeneena miehenä vastata.

Tuo oli asian vierestä ,tuollaiset viestit turhia. Hyvä mieli ja tavat kunniaan. Pieni ja tiukka tavara on minulle annettu 14cm syvä. Keskimäärin naisen pimppa on syvyydeltään 17,6 cm , laskin keskiarvon mitattujen tulosten perusteella. Ihan on yhtä paljon naisten pimpeissä kokoeroa kuin meidän miesten kaluissa. Keskustelu ja mittailu saa ilomielin jatkua niin saadaan tuloksia tarkennettua ;-.

Kyllä suomitytön tavaraan mahtuu suomalaisten ja ulkomaisten miesten kalut kun keskiko on 15cm ja tyhjääkin tilaa jää! Äijällä on 18cm kalu ja pari senttiä siitä jää ulkopuolelle. Ja jumankauta pohjakosketus on Olispa minunkiin naisellani noin sopiva tussu kun oon normimunanen ,hänellä väljä ja syvä: Niin minä ainakin teen. Joskus ei voi ollenkaan harrastaa seksiä kun muutama sentti on jo liikaa.

Aina on painunut tyveä myöten oma 17 cm. Pornoleffoissakin harvalla on alle 18 vm kulli ja nekin menee pohjaan saakka. Jos ei ole kiihottunut, syvyys on varmasti vajaampi. Tottakai se venyy vaikka yli 20 cm kun vaan ajetaan tavaraa sisään. Käytettävissä oleva syvyys on ainut mikä ratkaisee.

Eihän mulkullakaan panna löysänä. Menee metrin verran tavaraa sisään. Käsken yleensä lopettamaan siinä vaiheessa, kun terska alkaa kutittaa nielurisoja. Meillä on joskus leikeissä mukana sellanen lex caliber-dildo jossa varmasti riittää vartta joka naiselle. Arvioni mukaan sitä uppoaa vaimooni n. Saan työntää kullini ihan juurta myöten sisään mutta toisinaa pitää takaapäin pannessa olla vähän varovainen kun kuulemma vähän sattuu.

Aito on aina aito, lämmin yms. Aitous sisänsä on kiihottavaa, mutta kyllä aito paksu aina aidon ohkaisen voittaa. Jos muut asiat on kunnossa. Tiedän että sinä olet poika..

Tiedät vain että se on ohuempi kuin lex caliberin dildo, jonka halkaisija on 5 senttiä. Tule tänne niin minä nain sinua sillä perseeseen. Mun miehellä on sellainen. Meillä on kyllä 6 cm paksuja jellydildoja. Kokemuksesta voin sanoa, että edellisellä miehellä oli ehkä 4 cm paksu ja ei se kyllä niin hyvältä ikinä tuntunut kuin nykyinen.

Olet siis myös homoseksuaali. Käytätkö niitä 6cm paksuja jellyjäkin anuksessasi? Kuule ftrgbvc, tiedän, että olet nainen. Ja siitä, että sinulla on pinppi. Paitsi että olet homoseksuaali sekä podet huonoa itsetuntoa pienestä kalustasi, olet myös tyhmä. Siis selkeesti paksumpi kuin esim. Taidat olla hintti, kun tiedät mulkkujen paksuudesta niin paljon. Tarkoitin lähinnä, että 5 cm paksu ei tunnu erityisen paksulta, tosin minulla kokemusta vain kahdesta miehestä.

Jellydildosta painuu sisälleni maksimissaan 18cm. Pimppa on syvä,varmaan menee juuriaan myöten jokapojan kalu. Mittaa en työnnä sisään,summissa sanon että cm on tilaa, mahtuu vauavin sinne. On se kuule pikkasen eri asia 9kk kasvaa sen vauvan mahaan ja sieltä ulos kuin se että sinne hjoku katapultin pesismaila saatana survaistaan liukkarin kera!! Kyllä se katapulttikin menee ja vaikka amerikkalainen jalitsu, kuhan sitä tosiaan vuoden päivät sinne tunkee puoli milliä vaikka päivässä.

Kova työ ja vaiva vaan on vuodeksi siinä kun ahtaa tavaraa pilluunsa! Nyt on värkin koosta harhaluulo: Ölen täysin samaa mieltä edellä kirjoittaneen kanssa siitä,että ns.

Naisten pillujen koko,syvyyskin vaihtelee ihan samoin,kuin miestenkin penisten koko ja kaikki naiset eivät tosiaan syyvyytensä puolesta siihen normiluokkaan mahdu.

Ihana naisystäväni kuuluu luultavasti piluunsa koon suhteen niihin harvinaisen syviin naisiin.. Hänen paksujen häpyhuulien väliin pystyy työntämään hänen ollessa sopivassa mielentilassa 6cm paksun kurkun jopa 32 cm syvälle ilman että se tuottaa hänelle vielä kipua.

Naisysstäväni pitää ja nauttii suunnattomasti siitä,kun tyydytän häntä isoilla kurkuilla. Saattaa tämä uskomattomalta kuulostaa,mutta naisystäväni pillu on tosiaan syvä,ensimmäiset 25cm paksuakin kurkkua menee häneen tosi helposti ja hänen kiihottuessa hän haluaa sitä vieläkin syvemmälle ja olen nähnyt monta kertaa miten hän painaa orgasmin tullessa kurkun yli 30 cm syvälle pilluunsa.

Olemme joskus mitanneetkin,miten syvällä kurkku on hänessä käynyt,ja parhaimmillaan kurkku on ollut limainen lemmenmehuista 32 cm matkalta,ollut naisystäväni kuumassa reiässä niin syvällä.

Naiselle iso pillu ei välttämättä niin mieleinen asia ole tai ei ollut sitä ainakaan naisystävälleni entisen kumppaninsa kanssa,koska ei ollut uskaltanut kertoa tälle mieltymyksistään isoihin "apumiehiin" ja seksielämäkin oli ollut siksi hänelle mitä oli. Naisystäväni kaltaiselle naiselle kuuluu mielestäni aivan luonnostaan sänkyyn isot dildot,kurkut,ym. Eikä hän mikään iso silti ole,on pitänyt ja harjoittanut ne lihaksensa sellaisessa kunnossa. Taitaa olla kuitenkin syvin nainen,koka tänne on ilmoittautunut Voiko tuo olla totta?

Ei kellään pysty noin syvä olemaan johan siellä sisuskalut vastaan tulee. Valitettavasti en usko tuota juttua. Pitkällä läskiperseellä isoluisella naisella on iso wittu, mutta sen näkee jo naamasta ja tietää varoa. Tuo ei pidä paikkaansa, omien kokemuksieni perusteella. On ollu alle cm naisia ja niillä aikas iso pimppi ollu.

On naisia joista näkee jo päältäpäin että tohon ei uppoo ku peukalo. No kerrohan millaiseen naiseen uppoo vaan peukalo? Epäilevälle tuomakselle ja muille epäilijöille; En epäile edellä olevan miehen kertomusta naaisestaan,jonka pilluun uppoaa paksua kurkkua yli 30 senttiä.

Pornoahan se vain on,mutta niiltä osin täysin totta. Sellainenkin vuoonna kuvattu amatöörivideo kaapistani löytyy milllä vuotias ihan suomalainen nuori nainen leikkii pesämallomailan kanssa,jonka varteen on merkitty mailan pituus 5cm välein paksummasta päästä alkaen 50cm asti ja siltä videolta ei voi olla toteamatta että tosi nätiltä nuorelta naiseltakin voi löytyä melkoinen yllätys pikkuhousuistaan.

Pisin pornokalu on mustalla kaverilla nimeltä "Mandingo", ja se on noin 27 cm. En ole törmännyt pidempiin, vaikka alaa seurannut jo 15 vuotta. Kaikki peer-to-peer lähteitä myöten kahlattu. Kuule kyllä yleensä 20cm on jo pohjassa, ja daamilla alamaha arkana panon jälkeen Minäkin muistan tuon videon.

Pesismaila oli pillussa, mutta se ei ollut mikään 7 cm paksu vaan reilut 5 cm paksu Karhun katapultti. Lisäksi viivoituksessa oli fuskattu ja maila upposi n. Ei varmasti oltu fuskattu, kyllä kaikki on tismalleen totta mitä suttuisella amatööri-vhs-kasetilla näytetään, yhyyy! Onks tää joku kateellisten pieni munaisten ukkojen sivu?

Arvatkaas pieni munaiset ukot,miten syvä pillu mulla on? Se on 4,5 senttiä paksulla sauvalla mitattuna tasan 24 senttiä syvä ja uskotteko et mä tunnen milloin se on pohjassa ; Ette te tiedä meistä mitään paria täällä käynyttä miestä lukuunottamatta,pysykää täällä sovinistit keskenänne!!! Ja jos sinä tyhmä pikkutyttö saat sinne pilluusi menemään 24cm niin tiedä että se menee kohtuusi, pillusi ei noin syvä ole.

On myös huomioitavaa että kerta venytys vielä menee, mutta jos sua naidaan 24cm kalulla sinne pieneen pilluusi tunti joka työnnöllä pohjaan painaen, niin vieläkö tekee gutaa.

Kyllä tuon 24cm syvyyden uskon olevan totta , nuo jutut että pillu ois yli 30cm syvä jollain en usko. Kyllä Kulli jopa kohtuunkin menee kun aikansa rassaa ,uskon asian olevan noin. On se tuo naisen väkkärä ihmeellinen ;- ja venyvä käsite niinkuin tuossa filmilläkin näkyy olevan. Ja niin löysä että työ on laueta tohon vittuun.

Haluaisitko että miehelläsi olisi se 2 cm pitempi niin että menisi pohjaan asti? Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Oma kaluni ei mene pohjaan Tässä kyselyssä on yli sadan naisen pimpan syvyys mitattu ja naiset on sen itse suurimmassa osassa tapauksia mitanneet. Keski syvyys on noin Fråga Ollessa sanottiin, että vagina on joku 10 cm.

Asioista tietävä rva 5. Minua on nussittu nysillä ja tosi isoilla kyrvillä, ja aina mahtuu, joskus koskee kun vedetään kylmiltään. Vaikka emättimen syvyys onn jotain sm, pohja venyy vaikka kuinka. Kerran mittasin jälkeenpäin yhden vanhahkon äijän tosi mittavan vehkeen, oli pituutta 23 sm, siis puolilöysänä, ja paksuus minun ranteen verran, ja sekin meni.

Äijä innostui mittauksestani ja nussi uuden varvin, ja se kesti ja kesti, mutta hyvää teki. Mies oli 63v ja itse olin silloin vajaa 20v. Olen pannut satojen miesten kanssa tähän ikään 43v mennessä.

Miten se vanha äijä sai sinut iskettyä? Minkä kokoinen kulli on ollut sinun mielestä paras ja antanut parhaat orkut?. Tämä kaveri joka noita os listaa, on todella sairas mieleltään. Toimii korkeampien voimien valtuuttamana on itse niin kirjoittanut kostajana ja tuomarina tällä ja muilla saiteilla. Esiintyy eri nimimerkeillä mm Miss Liberty , mutta tunnistetaan kyllä.

On mies, mutta esiintyy naisena hämätäkseen ylläpitoa ja muita saitin käyttäjiä. Toimii vihan ja uskonnolisen raivon vimmalla, kuuluisi ehdottomasti suljettuun laitokseen hoitoon. On hyllytetty monia kertoja sääntörikkomusten vuoksi, mutta palaa aina väärillä, tekaistuilla tiedoilla. Valehtelee olevansa työ-elämässä, mutta varmasti ei ole. Moinen tasapainottomuus, uskonnolinen agressio, harhaisuus ym muut oireet ovat este töissäkäynnille.

Eikä ymmärrä ja käsitä rikkovansa lakia, koska mielen sairaus on sitä luokkaa ettei kykene erottamaan väärää ja oikeaa. Eli ei vajaavaltaisena ole kykenevä vastaamaan oikeuden edessä teoistaan, valitettavasti. Eli pakollinen hoitoon ohjaus suljettuun laitokseen ainoa mahdollinen keino. Anna kaikkien kukkien kukkia vaan. Koita ymmärtää myöskin ystävää heikompaa.

Säteet kuivaa taas nurmen nukkaa samoin pientä kuin suurta kukkaa yhtä paljon saa päivää paistattaa koko maa! Itse keski-ikäisenä joten ei aivan kokematon ja kolme lasta synnyttäneenä voin sanoa, etten missään nimessä itse pidä seksistä kovin isomunaisen kanssa.

Oman mieheni kalu on varmasti juuri sellainen keskimittainen ja malliltaan sellainen, että se on kuin minulle tehty. Pituus on varmasti siinä cm ja takaapäin naidessa pitää olla varovainen ettei työnnä liian voimalla pohjaan saakka parhaalta tuntuukin kun sitä ei tungeta ihan pohjaan.

Se tuntuu nimittäin todella epämukavalta ja kivuliaalta! Mami laulaja vantaa shemale isotissinen raskaana.

Kyyjärven porno kuvia ilmaiseksi japanin neitoa nussitaan. Ninen laittaa pornoa hieronnassa manipulointi hieronnassa naurunappula xxx videot ilmaiset trans savikko xvideos. Isorintaisia naisia tamman astotus. Alstonkuva tavallisesta naisesta oulu alastonkuvat seksiset alastonkuvat anna abreu.

Koti tehtyä pornoa nainen sex chat facebook minna sai neekeriä. Suomalaisille seksiä demi karvoja tyttö runkkaa miestä seksiin proteesi tummaihoisia naisia alastomia gränny porn suomi seksikontakti lehti.

Viiva pillu iso kyrpä käytetyt sukkikset tuu liukkaille. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Seksin tasuta sex tositarina pillu.

Pillu wikipedia paksu kyrpä

Els porno czech escort video