Seksitreffir liian nopea laukeaminen

Tuntuu pahalta, kun tiedän, että hän itsekin kärsii tilanteesta. Toisaalta taas jos ottaa erikseen puheeksi, niin sekin tuntuu pahalta. Mies on tosi herkkä, sen tiedän. Ja ymmärrän toki sen, että ei tuo mihinkään puhumatta parane. Pelkään, että sanon jotain loukkaavaa No juuri seksin jälkeen ei ole sopiva hetki ottaa asiaa puheeksi, mutta mikä tahansa muu hetki on sopiva Eikö teillä ole mahdollista, että miehesi tyydyttäisi sinut jollakin muulla tavalla, kun itselläni tulee ainakin aika monta tapaa mieleen, miten tuottaa naiselle nautintoa Eli asia ei välttämättä ole suurikaan ongelma, ellei siitä tee ongelmaa Seksi on siitä ikävä asia, että siitä yleensä helpoiten loukkaannutaan, eli kannattaa miettiä, miten asiasta puhuu ennen kuin puhuu No minusta ja tiedän kyllä miksi, se johtuu yleensä siitä, että mies ajattelee paljon etukäteen sitä kyseistä tilannetta, eli hän aktivoituu liian aikaisin ja hormonit rupee hyrräämään liian kovaa.

Ja näinollen hän on liian "kovana" ryhtyessään itse aktiin, ja hänen aivonsa antaa viestin, että nyt olisi paras syöksyä, mutta ikävä kyllä näin ei aina ole. Vaimoani ajatellen, minun pitää lähestyä kaksi viikoa ennen sähköpostilla, ja vienosti kysellä olisiko tilaa Ja kun hän saa viestin, menee vielä kaksi viikkoa siihen kunnes jotain alkaa tapahtua. Eli miehillä menee liian lujaa.

Werneri, kyllä kunnon miehellä pitää jarrut olla. Välillä voi hidastaa, ei sitä tarvitse alusta loppuun paahtaa kuin mieletön vain yksi asia mielessä.

Jos ottaa pääasiaksi sen että akti kestäisi mahdollisimman kauan, se kiduttava fiilis on oikeasti paljon mukavampaa kuin nopea orgasmi. Ja se orgasmi todella on sen hidastelun jälkeen räjähtävä. Minulla oli miesystävä joka laukesi samantien kun tuuppasi kerran sisään. Ei auttanut mitkään konstit,aina sama juttu. Mies voi tehdä ensin muuten hyvää naiselleen.

Ihanat orkut saa kielellä tai sormella. Kun nainen on saanut tyydytyksen, voi vasta sitten nousta miehen päälle. Sitten onkin jo niin onnellisessa olotilassa, että ei haittaa vaikka mies laukeaakin sit nopeesti. Minä vaan , Voihan sitä mies tyydyttää naistaa esimerkiksi kielellä tai käsilläkin. Ei se aina välttämättä tarvitse loppua siihen kun mies laukeaa. Kannattaa kokeilla myös jotain kivaa kiihotinta tai sauvaa, osana seksiä Mielikuvitusta puuhiiin!

Ja niin onhan sitä jotain sellaista kestoa lisäävää voidettakin saatavilla. Ainakin tuommoisessa paikassa kun www. Pyydä miestäsi ajattelemaan yhdynnän aikana tilannetta missä hän on täyttämässä anopin kanssa veroilmoitusta alasit.

Olen varma ettei laukea koko iltana. Ukko haluis lääkäriin kun tulee niin nopeesti toisinaan. Mua ei huoleta kun tiedän konstit. Jos haluan saada kunnon kunnon niin pari kolme päivää ennen anna monta kertaa nopeat ukolle.

Sitten kun paneudutaan mun tilanteeseen niin sillä ei niin hätää kun on monta päivää saanut. Ja tekee kaikkea muuta aina välillä jos meinaa tulla Tänään en itselleni tarvinnutkaan Venyttäkää laukeamista hitaammilla liikkeillä naiset.

Kestää aikaa mutta kun on riittävästi totutellut kestää mies nopeampaa ärsytystä. Kun on kunnolla vauhdissa ei edes halua laueta heti vaan pitkittää nautintoa. Ymmärrän kyllä että se on ärsyttävää kun leikki loppuu kesken yhvän rytmin. Se on vain joskus vaan liikaa kun pimpp. Seksiä enemmän niin siihen tottuu. Sitä kun suihkuttaa niin kestää..

Olen kokeillut ja hyväksi havainnut. Seksikaupoissa on myytävänä sellaista vähän puuduttavaa geelia, mikä pidentää erektiota. Nainen lopettaa liikkeet juuri ennen siemensyöksyä. Prosessi toistetaan ainakin neljä kertaa, ennen kuin siemensyöksyn annetaan tulla.

Puristustekniikka on samankaltainen kuin start-stop -tekniikka, mutta stimulaation lopettamishetkellä penistä puristetaan muutaman sekunnin ajan voimakkaasti peukalon ja etu- ja keskisormen välissä, siten että peukalo on terskan alapinnalla olevan jänteen frenulum kohdalla ja etu- ja keskisormi terskan tyven päällä.

Menetelmän loppuvaiheessa, jossa penis on emättimessä, nainen vetäytyy pois juuri ennen siemensyöksyä ja suorittaa puristuksen, kunnes miehen kiihottuminen lievenee. Puristuksen tarkoituksena on lieventää kiihotustilaa, mutta joillekin miehille vaikutus on päinvastainen, jolloin tätä menetelmää ei kannata käyttää. Ennen yhdyntää on syytä asettaa kondomi tai huuhdella puudute pois, muuten puudute voi levitä naisen sukuelimiin aiheuttaen puutumista, tunnottomuutta ja jopa anorgasmiaa.

Miehelle paikallispuudute ei aiheuta systeemisivuvaikutuksia, mutta monilla ilmenee paikallista polttelua, tunnottomuutta, ihoärsytystä, kipua ja harvoin lievää erektiohäiriötä. Paikallispuudutteiden tehosta ja turvallisuudesta on erittäin vähän tutkimuksia. Julkaistun kirjallisuuden perusteella vaikuttaa siltä, että ne ovat kohtalaisen tehokkaita.

Erektiohäiriöihin tarkoitettuja PDE5-estäjiä sildenafiili, tadalafiili, vardenafiili on lukuisissa tutkimuksissa kokeiltu myös ennenaikaisen siemensyöksyn hoidossa. Yhteenvetona näistä voi todeta, PDE5-estäjät eivät merkittävästi vaikuta ejakulaatiolatenssiin potilailla, joilla on normaali erektiokyky. On kuitenkin ilmeistä, että potilailla, joilla on erektiohäiriön aiheuttama ennenaikainen siemensyöksy, PDE5-estäjät ovat hyödyllisiä.

Tästä ei kuitenkaan ole hyvää tutkimusnäyttöä. SSRI-lääkkeiden markkinoille tulo luvun alussa mullisti ennenaikaisen siemensyöksyn hoidon. Neljä SSRI-lääkettä — fluoksetiini, paroksetiini, sertraliini ja sitalopraami — on todettu tehokkaiksi. Lisäksi serotonerginen trisyklinen masennuslääke klomipramiini pidentää tehokkaasti ejakulaatiolatenssia. Kliinisiä lääketutkimuksia näillä lääkkeillä on suoritettu kymmeniä.

On huomattava, että ennenaikaista siemensyöksyä ei ole hyväksytty viralliseksi indikaatioksi millekään nyt esiteltävälle lääkkeelle. Ensimmäinen tutkimus suoritettiin paroksetiinilla vuonna Tässä tutkimuksessa todettiin, että paroksetiini pidentää ejakulaatiolatenssia merkittävästi paremmin kuin lumelääke. Seuraavina vuosina samankaltaisia tuloksia saatiin paroksetiinin lisäksi sertraliinilla, fluoksetiinilla ja klomipramiinilla. SSRI-lääkkeitä ja klomipramiinia voidaan käyttää joko jatkuvana hoitona päivittäin tai vain tarvittaessa.

Selvästi paras pidennys ejakulaatiolatenssiin saadaan päivittäin tapahtuvalla annostuksella. Tehokkain lääke näyttäisi olevan päivittäin otettu paroksetiini, jolla on raportoitu saadun kertainen pidennys ejakulaatiolatenssiin.

Myös muilla SSRI-lääkkeillä ja klomipramiinilla saadaan parhaimmillaan moninkertainen pidennys ejakulaatiolatenssiin kun niitä käytetään päivittäin. Tarvittaessa tapahtuvassa annostelussa lääkeannos otetaan useita tunteja ennen yhdyntää.

Näin käytettynä teho on selvästi jatkuvaa annostelua huonompi. SSRI-lääkkeet ovat yleensä hyvin siedettyjä. Jatkuvassa käytössä etenkin hoidon alussa voi esiintyä suun kuivumista, väsymystä, haukottelua, ripulia ja lievää pahoinvointia. Vain kerta-annoksina otettuna sivuvaikutukset ovat hyvin vähäisiä.

Koska ennenaikainen siemensyöksy on yleinen ja sillä on suuri vaikutus miehen ja parisuhteen seksuaaliseen tyytyväisyyteen, on pyritty löytämään tehokas, vain tarvittaessa otettava ja mahdollisimman turvallinen lääke vaivan hoitoon.

Dapoksetiini on ultralyhytvaikutteinen SSRI-lääke , joka on kehitetty ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon. Lääke on saanut Euroopan lääkeviranomaisen hyväksynnän ja ensimmäinen kansallinen myyntilupa myönnettiin Suomessa 5. Dapoksetiini imeytyy nopeasti, maksimipitoisuudet plasmassa saavutetaan 60—80 min kuluessa lääkkeen otosta. Dapoksetiinin plasmapitoisuudet pienenevät nopeasti huippupitoisuuden saavuttamisen jälkeen. Nopea eliminaatio aiheuttaa sen, että toisin kuin perinteisillä SSRI-lääkkeillä, kumuloitumista ei käytännössä tapahdu.

Dapoksetiinille on ominaista, että lääke vaikuttaa heti ensimmäisellä annoskerralla. Perinteisiä SSRI-lääkkeitä taas joutuu käyttämään viikkoa ennen kuin vaikutuksia siemensyöksyyn ilmenee. Dapoksetiini otetaan tuntia ennen yhdyntää ja siemensyöksyyn kuluva aika pitenee heti ensimmäisen annostuksen jälkeen —kertaiseksi.

Dapoksetiini parantaa annosriippuvaisesti potilaan siemensyöksyn hallintaa ja lisää sekä potilaan että partnerin seksuaalista tyytyväisyyttä. Dapoksetiinilla on tehty viisi suurta faasi 3 -vaiheen tutkimusta, joihin on osallistunut yli miestä. Tutkimuksissa selvitettiin siemensyöksyn alkamiseen kuluvaa aikaa, potilaiden siemensyöksyn hallinnan tunnetta, tyytyväisyyttä yhdyntään, koettua haittaa ja parisuhdehaittaa.

Siemensyöksyn alkamiseen kuluva aika piteni 60 mg tabletilla 3,3—4,2 —kertaiseksi. Sivuvaikutukset ovat yleisempiä 60 mg annoksella kuin 30 mg annoksella. Hoidon jatkuessa sivuvaikutukset eivät lisäänny. Lääke ei aiheuta seksuaalitoimintojen häiriöitä tai ahdistusoireita eikä aiheuta mielialahäiriöitä. Lääke otetaan tuntia ennen yhdyntää. Ruokailulla ei ole väliä Erektiolääkkeillä ja dapoksetiinilla ei ole merkittäviä yhteisvaikutuksia.

Tabletin kanssa on syytä juoda lasi vettä. Alkoholin käyttöä olisi hyvä välttää lääkkeen käytön yhteydessä. Mikäli lääkkeen oton jälkeen tuntee huimausta, on mentävä makuulle. Muutenkin kannattaa välttää äkillisiä ja rajuja seisomaan nousuja.

Ennen kuin potilaalle määrätään dapoksetiinia, potilaan verenpaine on mitattava sekä maaten että seisten merkittävän posturaalisen hypotoniataipumuksen toteamiseksi. Käyttäytymisterapian, fysioterapian ja seksuaaliterapian kustannukset on vaihtelevia ja luokkaa useita kymmeniä euroja käynniltä.

Riippuen palveluntuottajasta, Kela-korvaus on mahdollinen. On huomoitava, että Priligy on ainoa lääke, joka on lääkeviranomaisten taholta hyväksytty ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon. Olennaista on, että lääkäri kertoo näiden lääkkeiden alkuperäisen käyttötarkoituksen ja mahdolliset haitat. Tramadoli on melko voimakas opioideihin kuuluva kipulääke.

Sillä on muutamissa tutkimuksissa todettu olevan siemensyöksyä estävä vaikutus. Tramadolia ei kuitenkaan voi suositella sen hoidoksi, koska kyseessä on riippuvuutta aiheuttava lääke ja sen käyttöalueena on nimenomaan kipujen lievitys. Kirjallisuutta Tässä ennenaikaista siemensyöksyä käsittelevässä sivuston osuudessa on käytetty seuraavia lähteitä: An evidence-based united definition of lifelong and acquired premature ejacultaion: Report of the second International Society for Sexual Medicine ad hoc committee for the definition of premature ejaculation.

J Sex Med ;2: An update of the Internationa Society of Sexual Medicine's guidelines for the diagnosis and treatment of premature ejaculation PE. Female partner's perception of premature ejaculation and its impact on relationship breakups, relationship quality, and sexual satisfaction.

J Sex Med J Sex Med ;3: The mechanisms of human ejaculation — a critical analysis. Sex Rel Ther ; Porst H, Buvat J , toim. Standard practice in sexula medicine. Brain activation during human male ejaculation. Giuliano E, Clement P.

Paroxetine treatment of premature ejaculation: A double-blind, randomized, placebo-controlled study. A multinational population survey of intravaginal ejaculation latency time. Prposal for a definition of lifelong premature ejaculation based on epidemiologic stopwatch data. Prevalence of premature ejaculation: J Sex Med ;2 suppl 2: J Sex Med ;3 suppl 4: Sexual dysfunction in the United States: Self-reported premature ejaculation and aspects of sexual functioning and satisfaction.

Sexual problems among women an men aged y: Imt J Impot Res ; Haavio-Mannila E, Kontula O. Seksin trendit meillä ja naapureissa. Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön tutkimuksia 40, Prevalence and correlates of premature ejaculation among men aged 40 years and older: A United States nationwide population-based study. Operationalizing early or rapid ejaculation.

J Sex Res ; Multicenter study on the prevalence of sexual symptoms in male hypo- and hyperthyroid patients. J Clin Endocrinol Metab ; Studies in the psychology of sex. New York,   Shapiro B. Premature ejaculation, a review of cases. The new sex therapy. Effects of a new type of 5-HT receptor agonist on male rat sexual behavior.

Pharmacol Biochem Behav ; The neurobiological approach to premature ejaculation. The burden of premature ejaculation: How does premature ejaculation impact a mans life? J Sex Marital Ther ; The psychology of premature ejaculation: South Med J ; Efficacy of type-5 phosphodiesterase inhibitors in the drug treatment of premature ejaculation: Phosphodiesterase 5 inhibitors in the treatment of premature ejaculation.

Int J Androl ; Efficacy of sildenafil citrate Viagra in men with premature ejaculation. Towards evidenced-based drug treatment research on premature ejaculation: J Impot Res ; Quidelines for the diagnosis and management of premature ejaculation.

Effect of SSRI antidepressants on ejaculation: A double-blind, randomized, placebo-controlled study with fluoxetine, fluvoxamine, paroxetine and sertraline. J Clin Psychopharmacol ; On-demand SSRI treatment of premature ejaculation: Pharmacodynamic limitations for relevant ejaculation delay and consequent solutions. Current and future pharmacotherapies of premature ejaculation.

Dapoxetine, a novel treatment for premature ejaculation, does not have pharmacokinetic interactions with phosphodiesterase-5 inhibitors. Int J Impot Res ; Pharmacocinetics of dapoxetine, a new treatment for premature ejaculation: Impact of age and effects of high-fat meal.

J Clin Pharm ; Dapoxetine, a new pharmacologic agent for the treatment of premature ejaculation, has no pharmacokinetic or cognitive interactions with ethanol in healthy male volunteers.

J Clin Pharm painossa. Efficacy and tolerability of dapoxetine in treatment of premature ejaculation: A new combination treatment for premature ejaculation: Dapoxetine for the treatment of premature ejaculation:

...

Toinen, joka auttaa on toki se, että otat mieheltäsi kunnolla eka suihin ja lepuuttelette hetken ja jatkatte hetken päästä, kun miehestä alkaa tuntua taas siltä. Anna hänen hieroa palautumis ajan sinua ja kiusoittele hänen kanssaan. Harjoituksen puutetta sanoisin minä.

Naku ankka , Kyllä sillä tulee tosi nopeasti vaikka oltaisiin monta kertaa päivässä. Näin meillä oli aluksi, eli saattoi olla seksiä jopa 3 kertaa päivässä. Lisäksi seksiä on tosi harvoin, ehkä noin kerran kuussa. Olen jo monasti meinannut puhua asiasta, mutta tuntuu olevan miehelle tosi herkkä paikka, eikä ole koskaa ollut sopivaa tilaisuutta. Ongelmat eivät katoa niin, että niistä ei puhuta Eli joudutte asiasta väkisinkin puhumaan jos aiotte jatkaa yhteistä taivalta Itse ongelmaan en osaa neuvoja antaa Joo, sepä siinä onkin, kun en kertakaikkiaan tiedä, miten ottaa puheeksi!!

Pitääkö siinä heti tapahtuneen jälkeen?? Tuntuu pahalta, kun tiedän, että hän itsekin kärsii tilanteesta. Toisaalta taas jos ottaa erikseen puheeksi, niin sekin tuntuu pahalta. Mies on tosi herkkä, sen tiedän. Ja ymmärrän toki sen, että ei tuo mihinkään puhumatta parane. Pelkään, että sanon jotain loukkaavaa No juuri seksin jälkeen ei ole sopiva hetki ottaa asiaa puheeksi, mutta mikä tahansa muu hetki on sopiva Eikö teillä ole mahdollista, että miehesi tyydyttäisi sinut jollakin muulla tavalla, kun itselläni tulee ainakin aika monta tapaa mieleen, miten tuottaa naiselle nautintoa Eli asia ei välttämättä ole suurikaan ongelma, ellei siitä tee ongelmaa Seksi on siitä ikävä asia, että siitä yleensä helpoiten loukkaannutaan, eli kannattaa miettiä, miten asiasta puhuu ennen kuin puhuu No minusta ja tiedän kyllä miksi, se johtuu yleensä siitä, että mies ajattelee paljon etukäteen sitä kyseistä tilannetta, eli hän aktivoituu liian aikaisin ja hormonit rupee hyrräämään liian kovaa.

Ja näinollen hän on liian "kovana" ryhtyessään itse aktiin, ja hänen aivonsa antaa viestin, että nyt olisi paras syöksyä, mutta ikävä kyllä näin ei aina ole.

Vaimoani ajatellen, minun pitää lähestyä kaksi viikoa ennen sähköpostilla, ja vienosti kysellä olisiko tilaa Ja kun hän saa viestin, menee vielä kaksi viikkoa siihen kunnes jotain alkaa tapahtua. Eli miehillä menee liian lujaa.

Werneri, kyllä kunnon miehellä pitää jarrut olla. Välillä voi hidastaa, ei sitä tarvitse alusta loppuun paahtaa kuin mieletön vain yksi asia mielessä. Jos ottaa pääasiaksi sen että akti kestäisi mahdollisimman kauan, se kiduttava fiilis on oikeasti paljon mukavampaa kuin nopea orgasmi. Ja se orgasmi todella on sen hidastelun jälkeen räjähtävä. Minulla oli miesystävä joka laukesi samantien kun tuuppasi kerran sisään.

Ei auttanut mitkään konstit,aina sama juttu. Mies voi tehdä ensin muuten hyvää naiselleen. Ihanat orkut saa kielellä tai sormella. Kun nainen on saanut tyydytyksen, voi vasta sitten nousta miehen päälle. Sitten onkin jo niin onnellisessa olotilassa, että ei haittaa vaikka mies laukeaakin sit nopeesti.

Minä vaan , Voihan sitä mies tyydyttää naistaa esimerkiksi kielellä tai käsilläkin. Ei se aina välttämättä tarvitse loppua siihen kun mies laukeaa. Kannattaa kokeilla myös jotain kivaa kiihotinta tai sauvaa, osana seksiä Mielikuvitusta puuhiiin! Ja niin onhan sitä jotain sellaista kestoa lisäävää voidettakin saatavilla. Ainakin tuommoisessa paikassa kun www. Pyydä miestäsi ajattelemaan yhdynnän aikana tilannetta missä hän on täyttämässä anopin kanssa veroilmoitusta alasit.

Olen varma ettei laukea koko iltana. Ukko haluis lääkäriin kun tulee niin nopeesti toisinaan. Mua ei huoleta kun tiedän konstit. Psykoanalyyttiset teoriat olivat vallalla luvulta luvulle. Ennenaikainen siemensyöksy nähtiin myös psykosomaattisena häiriönä, jossa psyykkiset ongelmat vaikuttavat sukuelinten toimintaan.

Näiden toiminnan ajatellaan olevan heikkoa miehillä, joilla on liian nopea siemensyöksy. Näistä teorioista ei ole pätevää tutkimusnäyttöä. Käyttäytymistieteellinen teoria oli vallalla luvulta luvun lopulle. Yksi teoria selittää vaivan alkusyyksi ensimmäisen yhdynnän kokemuksia. Tällekään teorialle ei ole kyetty osoittamaan kunnollista tutkimustietoon perustuvaa vahvistusta. Seksuaalisen viriämisen teoriassa esitetään, että vaivan syynä on puuttuva tietoisuus seksuaalisen viriämisen tasosta ja orgasmia edeltävistä tuntemuksista.

Tämä tietoisuuden puute estää miestä kontrolloimasta siemensyöksyä. Elimelliset eli orgaaniset teoriat. Tästä alkoi vilkas tutkimustyö, jonka seurauksena ennenaikaista siemensyöksyä pidetään nykyään etiologialtaan lähinnä elimellisenä, mutta johon vaikuttavat myös erilaiset psykologiset tekijät.

Elimellisiä teorioita ovat peniksen tuntoaistin yliherkkyys, yliherkkä siemensyöksyrefleksikaari, perinnölliset tekijät ja keskushermoston serotoniinijärjestelmän muuttunut herkkyys. Turkulainen psykologi Patrick Jern julkaisi väitöskirjansa, jossa hän kaksostutkimusten avulla selvitti perimän osuutta ennenaikaiseen siemensyöksyyn. Tämä tukee vahvasti ajatusta siitä, että ennenaikaisen siemensyöksyn taustalla ovat suurelta osin biologiset syyt.

Niin ikään tuoreissa geenitutkimuksissa on paikallisettu geenejä, joilla on merkitystä ilmiöön. Hankittu ennenaikainen siemensyöksy voi johtua urologisista syistä eturauhastulehdus , erektiohäiriöstä,  psykologisista syistä esim. Eräät lääkeaineet voivat vaikuttaa siemensyöksyyn. Ennenaikainen siemensyöksy vaikuttaa haitallisesti miehen ja naisen seksuaaliseen tyytyväisyyteen ja parisuhteeseen. Nuorempana mies pystyy joskus kompensoimaan tilannetta siten, että uusi yhdyntä aloitetaan heti ensimmäisen siemensyöksyn jälkeen.

Joskus sitten tämä toinen kerta kestää pidempään, mutta ei suinkaan aina. Iän karttuessa uuteen yhdyntään ryhtyminen tulee fysiologisen vanhenemisen vuoksi yhä vaikeammaksi ja yli vuotiailla ei käytännössä enää ole kykyä kahteen peräkkäiseen yhdyntään.

Ennenaikaisen siemensyöksyn merkityksestä sekä miehen että naisen seksuaalisuudelle on julkaistu useita tutkimuksia. Yhteistä on, että vaiva vaikuttaa hyvin negatiivisesti molempien seksuaaliseen itsetuntoon, yhdyntöjen laatuun, seksuaaliseen tyytyväisyyteen, parisuhteeseen ja elämänlaatuun. Esimerkiksi naisten orgasmihäiriöt ja heikentynyt motivaatio yhdyntöihin ovat vahvassa yhteydessä miehen liian nopeaan siemensyöksyyn. Miehillä taas vaivaan liittyy ajan mittaan usein erektiohäiriöitä, jotka ovat vaivan aiheuttaman psyykkisen turhautumisen aiheuttamia.

Tyypillinen tapahtumien kulku on sellainen, että nuorena sekä mies että nainen ovat toivoneet ja uskoneet, että mies kyllä oppii ajan myötä hallitsemaan siemensyöksyään. Aikaa kuluu 5 vuotta, 10 vuotta ja 15 vuotta, ja tilanne vain pysyy samana. Tässä vaiheessa, useimmiten keski-iässä, naisen seksuaalinen halukkuus on vähentynyt tai jopa hävinnyt kokonaan.

Miehen epävarmuus ja romahtanut seksuaalinen itsetunto on johtanut erektio-ongelmiin. Yhdynnät eivät ole tyydyttäviä kummallekaan. Molemmin puolin seksiä on ruvettu välttelemään jatkuvien turhautumisten seurauksena. Useimmiten vastaanotolle tulevan miehen parisuhteessa seksi on vähentynyt minimiin ja joskus loppunut kokonaan.

Ei ole harvinaista, että tilanne on johtanut uskottomuuteen ja parisuhteiden kariutumiseen. Erääseen tutkimukseen osallistui paria ja siinä selvitettiin sekä miehen että naisen mielipiteitä yhdynnästä.

Pareista kärsi ennenaikaisesta siemensyöksystä ja kuului kontrolliryhmään. Tarkastelun kohteena olivat siemensyöksyn hallinta, tyytyväisyys yhdyntään, henkilökohtainen haitta ja parisuhteeseen kohdistuva haitta, jotka luokiteltiin 5-portaisella asteikolla, sekä mielipide ennenaikaisen siemensyöksyn vaikeusasteesta 4-portainen asteikko.

Eräässä tutkimuksessa Burri ym oli mukana naista kolmesta eri maasta. Heidän kumppaninaan oli mies, jolla oli ennenaikainen siemensyöksy. Yleisin syy, miksi he kärsivät tiilanteesta oli se, että he kokivat miehen keskittyvän vain suoritukseen eli siemensyöksyn hallintaan eikä naiseen itseensä.

Toiseksi yleisin syy tyytymättömyyteen oli yhdynnän lyhyt kesto ja vasta kolmannella sijalla oli koettu kontrollin puute. Oman kliinisen kokemukseni mukaan ennenaikainen siemensyöksy on sekä miehelle että naiselle vaikeampi hyväksyä ja ymmärtää kuin erektiohäiriö. Erektiohäiriön syy on useimmiten hyvin konkreettinen, esimerkiksi diabetes tai verenpainetauti.

Ennenaikaisesta siemensyöksystä kärsivät miehet sen sijaan ovat useimmiten varsin terveitä ja syytä vaivaan on vaikea ymmärtää. Lisäksi aiheesta ei ole puhuttu julkisuudessa juuri lainkaan. Aihe on vieläkin suurelta osin tabu. Erilaisia psykoterapeuttisia hoitotapoja on kokeiltu siitä alkaen, kun psykoanalyyttiset teoriat ennenaikaisen siemensyöksyn synnyssä saavuttivat suosiota.

On näyttöä siitä, että psykoterapian avulla osa potilaista saa merkittävää apua, mutta eri psykoterapiamenetelmien tehoa ei ole kuitenkaan arvioitu kontrolloiduissa tutkimusasetelmissa. Omien kokemuksieni perusteella on todennäköistä, että melko harva mies, joka hakee apua ennenaikaiseen siemensyöksyyn, tarvitsee pitkäjänteistä psykoterapiaa tai on edes halukas siihen. Mikäli perinteistä psykoterapiaa käytetään hoitona, tai hoidon osana, sen päämääränä on vahvistaa seksuaalista itseluottamusta, vähentää suorituspaineita, ratkoa parisuhderistiriitoja ja parantaa parin keskinäistä kommunikaatiota.

Mikäli ennenaikainen siemensyöksy on seurausta parisuhdeongelmista, pariterapeuttiset menetelmät ovat tietenkin aiheellisia. Käyttäytymisterapeuttisilla menetelmillä on raportoitu saadun hyviä lyhytaikaisia tuloksia, mutta pitkäaikaistulokset ovat huonoja.

Start-Stop — menetelmän ensimmäisessä vaiheessa potilas stimuloi itse penistä lähelle orgasmia lopettaen juuri ennen laukeamista. Tämä toistetaan ainakin neljä kertaa, kunnes stimulaatio johtaa orgasmiin.

Tavoitteena on pidentää vähä vähältä stimulaatioaikaa. Tämä toistetaan vähintään kolme kertaa viikossa. Toinen vaihe on samanlainen, mutta stimulaation suorittaa kumppani. Seuraavassa vaiheessa nainen istuu hajareisin miehen päälle ohjaten peniksen emättimeen, mutta minkäänlaisia yhdyntäliikkeitä ei suoriteta.

Pariskunta on tässä asennossa yhä pidempiä aikoja ja mies oppii nauttimaan sisälläolon tunteesta. Seuraavaksi nainen aloittaa varovaiset yhdyntäliikkeet, kunnes mies kehottaa lopettamaan juuri ennen laukeamista. Nainen kokeilee yhdyntäliikkeitä erilaisilla nopeuksilla ja erilaisilla syvyyksillä. Mies oppi tunnistamaan liikaa stimuloivat liikkeet. Nainen lopettaa liikkeet juuri ennen siemensyöksyä.

Prosessi toistetaan ainakin neljä kertaa, ennen kuin siemensyöksyn annetaan tulla. Puristustekniikka on samankaltainen kuin start-stop -tekniikka, mutta stimulaation lopettamishetkellä penistä puristetaan muutaman sekunnin ajan voimakkaasti peukalon ja etu- ja keskisormen välissä, siten että peukalo on terskan alapinnalla olevan jänteen frenulum kohdalla ja etu- ja keskisormi terskan tyven päällä.

Menetelmän loppuvaiheessa, jossa penis on emättimessä, nainen vetäytyy pois juuri ennen siemensyöksyä ja suorittaa puristuksen, kunnes miehen kiihottuminen lievenee. Puristuksen tarkoituksena on lieventää kiihotustilaa, mutta joillekin miehille vaikutus on päinvastainen, jolloin tätä menetelmää ei kannata käyttää. Ennen yhdyntää on syytä asettaa kondomi tai huuhdella puudute pois, muuten puudute voi levitä naisen sukuelimiin aiheuttaen puutumista, tunnottomuutta ja jopa anorgasmiaa.

Miehelle paikallispuudute ei aiheuta systeemisivuvaikutuksia, mutta monilla ilmenee paikallista polttelua, tunnottomuutta, ihoärsytystä, kipua ja harvoin lievää erektiohäiriötä. Paikallispuudutteiden tehosta ja turvallisuudesta on erittäin vähän tutkimuksia. Julkaistun kirjallisuuden perusteella vaikuttaa siltä, että ne ovat kohtalaisen tehokkaita.

Erektiohäiriöihin tarkoitettuja PDE5-estäjiä sildenafiili, tadalafiili, vardenafiili on lukuisissa tutkimuksissa kokeiltu myös ennenaikaisen siemensyöksyn hoidossa. Yhteenvetona näistä voi todeta, PDE5-estäjät eivät merkittävästi vaikuta ejakulaatiolatenssiin potilailla, joilla on normaali erektiokyky. On kuitenkin ilmeistä, että potilailla, joilla on erektiohäiriön aiheuttama ennenaikainen siemensyöksy, PDE5-estäjät ovat hyödyllisiä. Tästä ei kuitenkaan ole hyvää tutkimusnäyttöä. SSRI-lääkkeiden markkinoille tulo luvun alussa mullisti ennenaikaisen siemensyöksyn hoidon.

Neljä SSRI-lääkettä — fluoksetiini, paroksetiini, sertraliini ja sitalopraami — on todettu tehokkaiksi. Lisäksi serotonerginen trisyklinen masennuslääke klomipramiini pidentää tehokkaasti ejakulaatiolatenssia. Kliinisiä lääketutkimuksia näillä lääkkeillä on suoritettu kymmeniä. On huomattava, että ennenaikaista siemensyöksyä ei ole hyväksytty viralliseksi indikaatioksi millekään nyt esiteltävälle lääkkeelle.

Ensimmäinen tutkimus suoritettiin paroksetiinilla vuonna Tässä tutkimuksessa todettiin, että paroksetiini pidentää ejakulaatiolatenssia merkittävästi paremmin kuin lumelääke.

Seuraavina vuosina samankaltaisia tuloksia saatiin paroksetiinin lisäksi sertraliinilla, fluoksetiinilla ja klomipramiinilla. SSRI-lääkkeitä ja klomipramiinia voidaan käyttää joko jatkuvana hoitona päivittäin tai vain tarvittaessa.

Selvästi paras pidennys ejakulaatiolatenssiin saadaan päivittäin tapahtuvalla annostuksella. Tehokkain lääke näyttäisi olevan päivittäin otettu paroksetiini, jolla on raportoitu saadun kertainen pidennys ejakulaatiolatenssiin.

Myös muilla SSRI-lääkkeillä ja klomipramiinilla saadaan parhaimmillaan moninkertainen pidennys ejakulaatiolatenssiin kun niitä käytetään päivittäin. Tarvittaessa tapahtuvassa annostelussa lääkeannos otetaan useita tunteja ennen yhdyntää. Näin käytettynä teho on selvästi jatkuvaa annostelua huonompi. SSRI-lääkkeet ovat yleensä hyvin siedettyjä. Jatkuvassa käytössä etenkin hoidon alussa voi esiintyä suun kuivumista, väsymystä, haukottelua, ripulia ja lievää pahoinvointia.

Vain kerta-annoksina otettuna sivuvaikutukset ovat hyvin vähäisiä. Koska ennenaikainen siemensyöksy on yleinen ja sillä on suuri vaikutus miehen ja parisuhteen seksuaaliseen tyytyväisyyteen, on pyritty löytämään tehokas, vain tarvittaessa otettava ja mahdollisimman turvallinen lääke vaivan hoitoon.

Dapoksetiini on ultralyhytvaikutteinen SSRI-lääke , joka on kehitetty ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon. Lääke on saanut Euroopan lääkeviranomaisen hyväksynnän ja ensimmäinen kansallinen myyntilupa myönnettiin Suomessa 5. Dapoksetiini imeytyy nopeasti, maksimipitoisuudet plasmassa saavutetaan 60—80 min kuluessa lääkkeen otosta.

Dapoksetiinin plasmapitoisuudet pienenevät nopeasti huippupitoisuuden saavuttamisen jälkeen. Nopea eliminaatio aiheuttaa sen, että toisin kuin perinteisillä SSRI-lääkkeillä, kumuloitumista ei käytännössä tapahdu.

Dapoksetiinille on ominaista, että lääke vaikuttaa heti ensimmäisellä annoskerralla. Perinteisiä SSRI-lääkkeitä taas joutuu käyttämään viikkoa ennen kuin vaikutuksia siemensyöksyyn ilmenee.

Dapoksetiini otetaan tuntia ennen yhdyntää ja siemensyöksyyn kuluva aika pitenee heti ensimmäisen annostuksen jälkeen —kertaiseksi.

Dapoksetiini parantaa annosriippuvaisesti potilaan siemensyöksyn hallintaa ja lisää sekä potilaan että partnerin seksuaalista tyytyväisyyttä. Dapoksetiinilla on tehty viisi suurta faasi 3 -vaiheen tutkimusta, joihin on osallistunut yli miestä.

Tutkimuksissa selvitettiin siemensyöksyn alkamiseen kuluvaa aikaa, potilaiden siemensyöksyn hallinnan tunnetta, tyytyväisyyttä yhdyntään, koettua haittaa ja parisuhdehaittaa. Siemensyöksyn alkamiseen kuluva aika piteni 60 mg tabletilla 3,3—4,2 —kertaiseksi.

Sivuvaikutukset ovat yleisempiä 60 mg annoksella kuin 30 mg annoksella. Hoidon jatkuessa sivuvaikutukset eivät lisäänny. Lääke ei aiheuta seksuaalitoimintojen häiriöitä tai ahdistusoireita eikä aiheuta mielialahäiriöitä. Lääke otetaan tuntia ennen yhdyntää. Ruokailulla ei ole väliä Erektiolääkkeillä ja dapoksetiinilla ei ole merkittäviä yhteisvaikutuksia.

Tabletin kanssa on syytä juoda lasi vettä. Alkoholin käyttöä olisi hyvä välttää lääkkeen käytön yhteydessä. Mikäli lääkkeen oton jälkeen tuntee huimausta, on mentävä makuulle. Muutenkin kannattaa välttää äkillisiä ja rajuja seisomaan nousuja. Ennen kuin potilaalle määrätään dapoksetiinia, potilaan verenpaine on mitattava sekä maaten että seisten merkittävän posturaalisen hypotoniataipumuksen toteamiseksi.

Käyttäytymisterapian, fysioterapian ja seksuaaliterapian kustannukset on vaihtelevia ja luokkaa useita kymmeniä euroja käynniltä. Riippuen palveluntuottajasta, Kela-korvaus on mahdollinen. On huomoitava, että Priligy on ainoa lääke, joka on lääkeviranomaisten taholta hyväksytty ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon. Olennaista on, että lääkäri kertoo näiden lääkkeiden alkuperäisen käyttötarkoituksen ja mahdolliset haitat.

Tramadoli on melko voimakas opioideihin kuuluva kipulääke. Sillä on muutamissa tutkimuksissa todettu olevan siemensyöksyä estävä vaikutus. Tramadolia ei kuitenkaan voi suositella sen hoidoksi, koska kyseessä on riippuvuutta aiheuttava lääke ja sen käyttöalueena on nimenomaan kipujen lievitys. Kirjallisuutta Tässä ennenaikaista siemensyöksyä käsittelevässä sivuston osuudessa on käytetty seuraavia lähteitä: An evidence-based united definition of lifelong and acquired premature ejacultaion: Report of the second International Society for Sexual Medicine ad hoc committee for the definition of premature ejaculation.

J Sex Med ;2: An update of the Internationa Society of Sexual Medicine's guidelines for the diagnosis and treatment of premature ejaculation PE. Female partner's perception of premature ejaculation and its impact on relationship breakups, relationship quality, and sexual satisfaction.

J Sex Med J Sex Med ;3:

: Seksitreffir liian nopea laukeaminen

ESCORT GDANSK SEXWORK FORUM Thai hieronta lahti wetpussy
VAASA ESCORT LÄHETYSSAARNAAJA ASENTO 76
VITTU PILLU WWW PORNO FI 827
Seksitreffir liian nopea laukeaminen Thai hieronta pasila alaston suomi nainen
Seksitreffir liian nopea laukeaminen Kyllä sillä tulee tosi nopeasti vaikka oltaisiin monta kertaa päivässä. Määritelmän aikaraja, yksi minuutti, ei tietenkään ole tarkka. Prevalence of premature ejaculation: The mechanisms of human ejaculation — a critical analysis. An update of the Internationa Society of Sexual Medicine's guidelines for the diagnosis and treatment of premature ejaculation PE. Dapoksetiini otetaan tuntia ennen yhdyntää ja siemensyöksyyn kuluva aika pitenee heti ensimmäisen annostuksen jälkeen —kertaiseksi.
Luonnollisesti vaihteleva ja nopeaksi koettu ennenaikainen siemensyöksy Näiden toiminnan ajatellaan olevan heikkoa miehillä, joilla on liian nopea. Category: Naiset Nokia by: sexwork girls fin liian nopea laukeaminen rinnat Vanhus saapui seksitreffit mobiili seksiseuraa jkl smokissa juhliakseen vaimonsa . ne tampere senssi kiimainen pillu suuntanumero netti sex kiima pillut porno novelleja porno. chat pizza rax lahti escorts tampere paksua horoskooppi pillua.

Seksitreffir liian nopea laukeaminen

Sexwork kuopio omakuva org