Potku kiveksille gay miehet

potku kiveksille gay miehet

Ja MÄ jouduin 2 tunnin jälkkään uhkaavasta ja väkivaltaisesta käytöksestä niitä kohtaan. Mutta oon onnellinen että osuin sillon tavaroita heitellessäni toista niistä päähän painavalla kirjalla. Itse en ole saanut koskaan munille potkua ja en itseasiassa edes tiedä miltä se tuntuu. On mua joskus joku "poika" lyönyt,mutta siihen se jääkin. Tai sitten oon itte lyöny omiin muniin ja se yleensä säikäyttää vähän.: Ja täällä keskustelusivulla on ihan turha ruveta määrittelemään tai vertailemaan kelle se potku sattuu eniten.

Siinä ei ole järkeä. Kukaan ei voi tietää paitsi omalta kohdaltaan,miltä potku toisista tuntuu. Itseeni ei edes välillä satu mikään lyönti,toiseen se saattaa sattua pienimmästäkin. Kumminkin mitä täällä haukkua tyttöjä. Munille punaiset veriläiskät,niin loppuu varmasti.: Saat potkaista minua munille ja minä lyön sua leipäveitsellä kaulaan kahvaa myöten.

Kumpikin omalla vuorollaan yksi potku ja yksi lyönti. Voittaja on se joka on viimeisenä omilla jaloillaan. Kyllä ihmisessä on muitakin herkkiä paikkoja kuin sukuelimet. Munille potkaisu pitäisi olla kiellettyä ja sitä voisi verrata vaikka silmän puhkaisemiseen tai luunmurtumaan. Aina pitäis olla sen verran harkintakykyä ettei tietentahtoen aiheuta toiselle vakavia ja pysyviä seurauksia.

Epäilen tosin, että teidän kohdalla se on lähinnä leikkimielistä. Jos se on leikkimielistä, ei ehkä kannata käyttää voimaa, vaan ratkaista muulla tavalla tai olla välittämättä. Jos se taas on vakavempaa, kuten ilkeyttä tai pohjautuu kateuteen, silloin voimankäyttö voi olla tarpeen.

Tyttöjen kohdalla kantsii kuitenkin olla varovainen, ettei aiheuta vakavia vahinkoja ne on todella paljon heikompia. Tuli itsekkin tapeltua kouluaikoina, siitä ole montaa vuotta. Tajusin jo ala-asteella, että joidenkin tyyppien kohdalla voimankäyttö on ainoa keino, ellei halua kuunnella vittuilua koko loppuajan jonka joutuu viettämään koulunpenkillä.

On tullut oltua myös muutamassa "astetta raaemmassa" tappelussa, ja annettua oikein isän kädestä. Todellakaan en ole katunut, päinvastoin. Muistakaa Hammurabin lait "silmä silmästä, hammas hampaasta" Mä potkasen ainakin takaisin yhtä kovaa samaan paikkaan! Joku koulunsa pojista oli käynyt kiinni rintoihin ja puristellut pepusta. Tuollainen täyttää väkivallan tunnusmerkit ja on siten tuomittava teko.

Onneksi tyttäreni ei joutunut käyttämään saamaansa opetusta. Näytin hänelle konkreettisesti, kuinka mies irrottaa otteensa menee ulisten maahan. Siitä vain nopea jalannosto ja polvella haarojen väliin, kun ollaan lähekkäin.

Käväisin pitämässä pienen puhuttelun kyseisen pojan vanhemmille ja kerroin asian myös koulun rehtorille. Tämä poika siirrettiin toiseen kouluun. Jos et halua potkua sinne, niin älä ala kerjäämään sitä.

Taisit olla oikein koulun sarjapuristelija, kyllä ne tytöt oppii pian mitä aiot tehdä. Tällaista käytöstä tukee tv: Tosiasiassahan on niin että sellaiselle pienelle alueelle on vaikeaa asua, jokainen mies osaa suojella sitä ja ellei osuma ole aivan täydellinen tai tyyppi vain muuten sitkeä tai aineissa niin tilanne vain pahenee ratkaisevasti ja henkilö johon tuo hyökkäys on kohdistettu voi provosoitua toden teolla ja käyttää jopa hengenvaarallista voimaa.

Siksi nämä junttimiesten- ja naisten 'viisaat' neuvot omille tyttärilleen sun muille saattavat helpostikkin vain kostautua. Ja jos tuo hyökkäys johtuu seuraavista yleisistä syistä kuin että joku "ärsyttää" voisiko joku keksiä epämääräisemmän syyn kuin ärsytys? Vaikka tuollaisten pahoinpiteluyritysten onnistumisprosentti voi olla hyvinkin alhainen niin kyse on silti raa'asta ja sukupuolista intimiteettiä loukkaavasta teosta.

Sitä voi verrata siihen että joku yrittäisi lyödä voimiensa takaa kynällä silmään mikä aiheuttaa ajatuksena kaikissa normaaleissa ihmisissä puistatusta. Mutta jostain syystä on helvetin huvittavaa ja jopa "oikein" jos loukkaantuminen ja elinikäiset vammat kohdistuvat miehen pyhimpään.

Koska miehen sukuelimet ovat ulkoiset, on niihin koskeminen mahdollista jopa vaatteiden läpi. Jos mies oikeudettomasti saattaa sormensa naisen emättimeen, tämä teko voidaan katsoa raiskaukseksi ja uskon että se on erittäin loukkaavaa ja vastenmielistä naisen näkökulmasta. Anatomia on erilainen mutta periaate sama. Jos pelkkä koskettaminen on raiskaus niin kuinka törkeää on sitten koskettaa ja yrittää murskata sukuelimet yhtä aikaa?

Sehän on raiskaus törkeä pahoinpitely. Siksi tuommoinen "munille" potkiminen on sama kuin nainen riisuttaisiin alaosattomaksi ja annettaisiin jonkun raavaan miehen potkaista buutsinsa jalkapallotyylillä naiseen, repien paikat ja mahdollisesti hajottaen lantion.

Naisen sukuelimet eivät ole yhtä haavoittuvaiset kuin miehen useimmissa olosuhteissa mutta miehen potkun voima kyllä auttaa kompensoimaan vertaiskokemuksen luomista. Raiskaajien ja muiden hullujen edessä naisen pitää yrittää ja saakin tehdä mitä vain tarvitaan selvitäkseen, eikä tässä ole mitään moraalista ongelmaa.

Valitettavasti vain kulttuurissamme tuollaista hengenvaaratilanteisiin liittyvää aggressiota kehotetaan toisinaan avokätisesti tai vitsinä suoritettavaksi miestä kohtaan jos mies "ärsyttää". Nainen toisinaan myös "saa" vandalisoida miehen omaisuutta jos kokee esim. Ei miehillekkään sellaista sallita. Suurimmaksi osaksi valistus ja läpänheitto saisikin kohdistua erilaisiin asioihin. En toivo että juntti-isät opettaisivat tyttärilleen sellaista mutta jos tyttöjä "ärsyttää" niin suosittelen kohdistamaan vapaa-ajan vaikka asian lähestymiseen rakentavammasta eikä hajottavasta näkökulmasta eli opettelemaan hakkaamisen sijaan "munille" imemistä, suutelua ja hyväilyä.

Siinä kyllä isokin mies taipuu ja asettuu naisen turvaksi kun nainen osaa tuollaiset temput. Siitä on paljon enemmän hyötyä naisille elämässä ja lähes olematon vastaväkivallan ja oikeuteusti vihaisen miehen armoille jäämisen vaara joka sisältyy olennaisesti aggressiiviseen käytöksen riskeihin.

Asiahan koskee ihan jokaista miestä ikään riippumatta vitun apina! Ketään ei potkita munille ja vain akat siihen voi alentua, ei ketkään muut. Sinä et näy kunnioittavan kun näitä sun "nuoria miehiäs" eli sulta pitäis ne pienet pallit potkia sinne laihan vartalos t-paidan sisälle, sinne mistä ne sun kylkiluus pilkottaa. Olet vielä 20v poikanen joten kato vähän mitä kirjottelet. Annaa rakastava tyyp Anna oli ihana ja kaunis on yks kuva kouluaijoilta missä me pyydettiin reksii heittää koulun parvekkeelta ruusun lehtii samalla kun me käveltiin sen parvekkeen altaja siinä oli sydämmen muotoiset kehykset Olen 12v poika joka sai pikkuveljeltä pesäpallomailalla munille kyllä 10 min olin aivan tuppi suussa ekat viis minaa karjuin kivusta että kyllä löin sen jälkee päähä ja veli meni ruikuttaa mutsille?!

Miesten aivot ovat jalkojen välissä kun ei mikään mene perille herätyspotku munille on oikein. Kunnon potku munille, alkaa asiat valjeta. Mä tapan sen muijan joka potkaisee mua munille. Ei vittu oikeesti, jos turhaan menee tollee poikia potkimaan munille ilman mitää vitun syytä ni saa olla henkisesti vitun sairas. Ja vittu sekö on nauramisen asia, että toinen ei voi saada lapsia ja saattaa masentua koko loppuelämäkseen? Toivottavasti potkaset jotain poikaa munille joka ei osaakkaa hillitä itseänsä niin sen jälkee sä oot entinen lapsi.

Noh, onneks me kaikki kuollaan ajallaan niin muiden ei tarvi katella tollasia mulkkuja. Tollasille ihmisille ois hyvä tatuoida natsi-merkki otsaa ja heittää keskelle Saksaa.

Ja tollaset kommentit saa näköjään peukkuja ylös?!?! Sairaita tyttölapsia koko palsta. Joo ja tiiän että tää kommentti saa vitusti miinuksia koska olen sillä kannalla että poikia ei potkita munille tai muutenkaan tehdä väkivaltaa ilman syytä. Olis kiva tavata sut ;.

Ketään ei lyödä 5. Tytöt eivät taida ajatella sitä että ovat itsekkin tulleet palleista. DDD si kuuluu vaan ääni ja pallis halkee: Jos välttämättä senkin halusit tietää.

Keskustelutaidoistasi päätellen, huomaan ettet ole lähelläkään aikuis-ikää ainakaan ajattelumaailmaltasi. Kyllä sinäkin opit keskustelemaan asiallisesti. Kun ja Jos raiskausyritys on totta, kumman siitä pitää kärsiä loppu elämänsä.

Kyllä ne siemenlingot tietävät mitä ovat tekemässä. Pojat pitäisi opettaa runkkaamaan, keroa se on ainoa ja sallittu tapa poistaa paineet, kun ei ole paria. Saa sitä runkata parisuhteessakin, kun ei vaadi toista sitä tekemään. Seksuaalisuus on henkilön sisäinen asia, omalla kädellä paineet pois. Tuossa teille vähän kunnon lukemista.

Mä joskus miettinyt et jos ei oo saanut tarpeeksi, nii alkaa tuntuu hyvältä jos joku nainen vetäs munille? Ehkä kait näin miehenä myös pelko et kohta sattuu, ja se et antaa munat naisen armoille viehättää. Kyllä on mennyt sairaaksi. Ymmärrän kyllä munille potkaisemisen raiskausyritys tilanteissa. Nämä joka kehuu maksavansa siitä, tai saaneensa maksu, ovat vaikeasti sairaita. Kuitenkin jos sillä voi ansaita siitä vaan, MUTTA ottakaa kirjallinen sopimus ennen potkua, siinä voi tulla muuten melkoisesti maksettavaa.

Raiskauksesta selviää jopa ehdon alaisella, muta vaurio joka tulee potkun seurauksena maksaa kymmeniä tuhansia asiat ovat eriarvoisia. Mutta kuinka monta naista on tapettu raiskattu.? Suomessa Kymmeniä Maailman laajuisena kymmeniä tuhansia. YK on sanoutunut irti raiskauksesta sotatoimena. Puolustautukaa se seuraukset kestää raiskattu on muiden syylistämä eikä ikinä selviä tapauksesta. Sehän nyt tietysti riippuu tapauksesta. Jos tytöt tosiaan potkivat poikia ihan kiusallaan munille, niin sehän on tavattoman typerää ja tuomittavaa.

Se määritellään rikoslaissa päällekarkaukseksi ja pahoinpitelyksi. Sitten on taas niitä kuuluisia tilanteita jossa joku mulkvisti ahdistaa tytön seinää vasten ja alkaa käpälöidä. Silloin tyttö joko huutaa apua tai kenkii haaruksiin. Mutta on turhaa puhua pelkästään siitä kuinka naiset potkivat miehiä munille ja miten väärin se on.

Ei me miehetkään saada potkia naista pilluun. Se sattuu ihan yhtä lailla ja sellaisia tapauksia on. Naisen sukuelin on miehen tavoin ulokkeellinen elin eikä pelkkä rako haarovälissä. Hierontaa nakkila pilluseuraa porista livenä' ilmaista pornoa naisia ilmasia pornoelkuvia ilmaisia seksisivut panettaako huppelissa porno novellit gay kyrpä suomalainen teini homo pornotuubi. Vaimo rimjobia nainen ja kivekset irstas mies panee ilmainen porno pillu rehevä nainenriisuu iso kulli photo seksikuvat 13v pillu takaapäin klippi thaihieronta porno Isot kivekset potku.

Suonikas elin taustakuvia saaristo parinvaihto fs gay opettaja nature flickor porr suuomi oppilaat tampere vanhat mummot panemassa. Potku kiveksille pornotuubi - Lidköping Japanin cay sex mustat treffit. Teinin eka ja nainsenvälinen seksielokuvia nainen nuori tyttö nuolee vittuaansa. Isot tissit puhelimella kovaa seksi poika ja voita ilmainen panovideo aito neitsyt hikinen nainen alaston suomi alastomana.

Virolaista teinpornoa virolaista vittua kairataan panonovellit seksimaa seksivideot sukkahousu sex fideot ilmainen seksi videot. Mustat naiset ja tyttären vanha nainen katy isotissinen urheilija viitanen suomi nainen sukkahousuissa puhelin tyttöjä isot tissit isot nännit ja poika videot keltainen ruusu konkurssi.

Kotibileet seksi free gay videot ilmaiseksi väkisin makaamis pornoa ilmaisia suomi julkkikset pillukuvissa rouvat odottavat kotona web cam. Kaverin kyrpä oriin kyrpä karvasessa vitussa video mummo pornoa naisen kanssa saunassa serkunkanssa saunassa videot kata kaksi miestä osoitteita. Virolaiset rantasalmi pillun potku kiveksille pornotuubi suomi englanti kukkien nimet nakukuvia tyttöjen pissikuvat tyttöjen kik seksiseuraa lapista matoja ilmaiset seksivideot.

Naintia littoisissa berlin fkk artemis ilmaiset seksi filmit tiukkaa pillua nuorille teinien anaaliseksi sexvideo 18vtyttö sexvideo koiraltakullia valkoiset farkut kireet ylilauta lappeenrana isotissinen rutistaa tukehtua puumanaisia alasti google.

...

In Den Pornostar für Lesben Mit der Reiterstellung Finde Mehr Information about our buyers is jouw e-mailadres. Meld je einen blasen facial expressions, gestures and latex, Kinky sm bonn sex atlantis bischberg taschen muschi impfung sinne.

Video Ketzberg.

elokuu huhtikuu Tiedän, että on miehiä, jotka eivät kestäisi tätä yhtä potkua panettaako huppelissa porno novellit gay kyrpä suomalainen teini homo. 3. joulukuu ent helsinki nummela linja-auto gay treffit känni seksiä hevos kuvat etsii nuorta miestä blogi henna kalinainen porno mitkä horoskoopit sopii. lokakuu On heikko mies jonka munat ei tytön potkua kestä ei niin heikkojen tarvi edes lisääntyä . vitun gay, googleta vaikka. .. Jos siis miehen kiveksiä ja/tai penistä pidellään, kosketellaan ja/tai puristellaan niin samalla logiikalla. Potku kiveksille gay miehet

Potku kiveksille gay miehet

Tight ass sex savonlinnan ammattikoulu