Erootiset tarinat suomen big brother

erootiset tarinat suomen big brother

Kyllähän se tuntu pahalta. Mutta sen on tienny, ku tänne on lähteny, että se tulee olee tällasta. Kun ei ole mahdollista välttää sitä niin turha pulikoida vastaan. Aiheuttaisin itselleni vaan lisää pahaa oloa, jos alkaisin miettiä kuinka pahalta se tuntuukaan. Mutta en mä pidä sitä sisällänikään. Pertusta se tuntuu varmasti vielä pahemmalta kun hän on jo toisen kerran ehdolla ja hän tietää sen, että viime kerralla hän sai kaikista eniten ääniä.

Mä oon vasta ensimmäistä kertaa tässä, jos sama toistuu, se tuntuu vielä pahemmalta. Iina ja Hanna puhuvat syntymäpäivistään. Lokakuun puoliväliin on vielä pitkä aika.

Muut pohtivat mahtaako kaksikon aika mennä nopeammin pussaillessa. Timo antaa Isoveljelle vinkin, että he voisivat päästä käymään kaupungilla treffeillä. On muutenkin niin hauskaa ja sitten ruvetaan paapomaan, Iina purskahtaa nauruun. Kumpikin tunnustautuvat herkiksi kavereiksi, joilta kyllä silmät kostuvat tilanteen tullessa helpostikin. Etenkin talossa, jossa olosuhteet ovat erikoiset. Se on vähän kuin perheenjäsen pitäisi potkaista pihalle. Asukkaat saavat kolmannen viikkotehtävän.

Pressun alta paljastuu tarvikkeet, joista heidän on kasattava tanssilava ja jokaiselle on annettu oma kappale. Kun se alkaa soida on kyseisellä ihmisellä 60 sekunttia aikaa ehtiä lavalle tanssimaan. Jos joku muu, kuin jonkun asukkaan oma kappale alkaa soida on kaikkien ehdittävä lavalle tanssimaan. Asukkaat asettuvat juuri ruokailemaan kun Timon kappale Pet Shop Boysin Go West alkaa soida ja mies ryntää lavalle muiden tullessa kannustamaan.

Myöhemmin asukkaat miettivät, kuinka usein he lavalle joutuvatkaan. Tuleeko musiikkia myös yöllä? Tai voiko musiikkia tulla kun joku on vaikka vessassa tai suihkussa? Asukkaat eivät jaksa uskoa, että Isoveli olisi niin kelju. Pojat miettivät, että 60 sekunttia on kuitenkin pitkä aika ehtiä lavalle.

Illalla talon huoltomiehet Mika ja Perttu yrittävät korjata vuotavaa hanaa. He innostuvat jo onnistuneensa. Koko hana lentää paikoiltaan paineesta ja vesi suihkuaa ilmaan kastellen niin miehet kuin ympäristönkin. Voi vittu, kyllä sieltä tuli. Perttu pohtii myös nimetyksi tulemistaan päiväkirjahuoneessa. Jos mä oonkin kansan suosikki? Jos jengi diggaakin mua tuolla ulkopuolella, kun en mä sitä ite tiiä, hän pohtii.

Ja sit noi voi pelkää vähän sitä koko ajan, että kun mä pidän hauskaa ja heitän läppää, että mä oon niinku kansan suosikkina ja ne voi miettiä että hetkinen, jos mä joudun ton jätkän kanssa skabaan niin tippuu itse pois. Mut jos me äänestetään sitä koko ajan pois, niin kyllä se jossain vaiheessa lähtee. Silleen vähän huono tuo,l että kaks valitaan aina. Mut se voi olla sekin, että mä oon suhtautunu sitten Tää voi olla vähän omahyvästä Mutta mä oon suhtautunu siten, että mä tiedän miten noit juttui tehdään ja osaan tehdä niitä.

Mulla on selkeät kuviot, mä oon niinku liian paha vastus muille. En mä sitten tiedä voiko se johtua siitäkään, että ne haluaa mut pois tässä vaiheessa, Perttu pohtii. Vuoroa odottaessaan Iina kuulustelee Timo ja Iinaa heidän mahdollisesta tulevasta kaukosuhteesta. Pitäisikö Timon muuttaa Turkkuseen? Pian Iina ja Mika ryhtyvät leikilliseen tappeluun siitä, kumpi pääsee ensin Antti A: Jos tää sohvan selkänoja ei ois tässä niin mä tulisin sinne. Helppo se on sieltä puhua.

Jos tää ei ois tässä niin pistäsin sut siltaan, Mika repeää itsekin nauruun. Illan rauha katkeaa ajoittain kun musiikki räjähtää soimaan ja joku asukkaista tai he kaikki juoksevat lavalle tanssimaan. Illan ratoksi Tiina lukee muille eroottista kirjallisuutta luvulta. Tiina miettii, että jos kirja on kirjoitettu vuonna ja on muka eroottisesti latautunut, niin siinä ei ole mitään. Tiina jatkaa taas kirjasta pienen pätkän muiden nauraessa.

Juttu keskeytyy kun Hannan pitää lähteä tanssimaan Barbie Girlin tahtiin. Puolen yön jälkeen "eläinkaupan poika" pussailee sohvalla Barbiaan muiden mentyä jo vuoteisiin. Se oli hieno tanssi, Timo kehuu. Mä ehkä ihastuin suhun ihan vähän. Sulla oli naamalla sellanen myötähäpeä -ilme.

Sä seisoit siellä takana silleen Hanna matkii Timon kasvoilla näkemäänsä ilmettä. Pari on mielissää yhdessä vietetyistä öistä. Timo kertoo myös suunnitelmansa jos tulee häädetyksi ennen Hannaa. Kun Hanna lähtee talosta, hän aikoo tulla tämän hotellihuoneeseen yöksi, eikä Hanna voi asiaa estää. Asukkaat ovat väärässä Isoveljen keljuudesta, suunnitelmaan kuuluu tehtävän suorittaminen myös yöllä, eikä osa asukkaista ole pystynyt nukkumaan juuri lainkaan.

Sama tahti jatkuu myös aamutoimien aikaan. Terhi ja Antti S. Antti kertoo olleensa strippaamassakin. Kyse oli tosin vain Housut pois -tyyppisestä showsta, kalsarit jäivät jalkaan ja tuotto meni hyväntekeväisyyteen. Mika joutuu keskeyttämään aamuliikuntansa ja vaihtamaan vatsalihakset ilmakitaran soittoon kappaleensa myötä.

Seuraavana uhrina on Kathy, jonka American Idiot alkaa soida hänen ollessa suihkussa. Pyyhe ympärillä hän kuitenkin ryntää lavalle. Seuraava isku osuu kahteen ihmiseen. Hanna on suihkussa ja Antti S. Tiukkalle menee, mutta yhä kaikki ovat ajoissa tanssimassa. He ovat varmoja, ettei mies saa tytöltä rauhaa lähdettyään talosta. Isoveli lähettää Mikan kauttaa taas noottia asukkaille, kun Timo ja Perttu unohtivat liitutaulun ja liidun kauppaan siellä asioidessaan, näin on käynyt aiemminkin.

Pian hän joutuukin tanssimaratonille. Timo joutuu tanssimaan kappaleensa kolme kertaa putkeen ja mies on melko puhki rehkimisen jälkeen ja jatkoa seuraa heti, kun kaikille yhteinen kappale alkaa soida hänen vielä maatessa lavalla. Iina väittelee Antti A: Kun pojat aina saunassa ollessaan juoksevat alasti pihalla ja jos naiset tekisivät samoin, tulisi siitä enemmän kirjoittelua. Antti on ehkä hiukan eri mieltä oltuaan alasti Kauppatorillakin mutta Mika on samaa mieltä Iinan kanssa.

Kyllä tyttöjen alastomuus tuottaisi enemmän julkisuutta kuin miesten. Asukkaat eivät saa laittaa rauhassa edes ruokaa kun tehtävän suorittaminen kutsuu vähän väliä.

Puhumattakaan, että ruokailu sujuisi rauhassa. Pertun on tanssittava Tsingis Khan insa vaikka juuri syödyt makaroonit ovat tulla samaa reittiä ylös ja hän jopa laulaa tunteella Frederikin mukana. Välillä remonttireiskat Mika ja Perttu joutuvat korjaamaan lavaa. Iina ja Perttu eivät juurikaan ole pitäneet toisistaan ja ovat antaneet toisilleen nimeämispisteitäkin. Mutta vihdoin he löytävät yhteisen aiheen, Taru sormusten herrasta on kummallekin tuttu asia ja puhuttavaa riittää.

Myöhemmin Perttu kertoo päivä,kirjahuoneessa olevansa iloinen asiasta. Vihdoin heillä on jotain puhuttavaa ja naisen suhtautuminen häneen on muuttunut parempaan suuntaan.

Muutenkin olo on parantunut etenkin tanssin myötä. Mös Iinasta musiikki ja tanssi on parantanut tunnelmaa. Lisäksi hän iloitsee Isoveljelle sitä, että he tekevät nyt enemmän asioita ryhmänä. Hanna puolestaan kertoo pahasta auto-onnettomuudesta, johon hän on lapsena joutunut. Pienen hauskan vivahteen vakavaan asiaan tuo Samuli-veljen kohtalo, joka selvisi tilanteesta säikähdyksellä.

Eräs seurakuntasisar oli ottanut pojan hoiviinsa, mutta isovanhempien huoli oli ollut suuri kun poikaa ei löytynyt pariin päivään mistään. Kuka vaanhan olisi muuten voinut sen viedä, Hanna nauraa.

Hannan ja Timon kuhertelu jatkuu. Muut asukkaat hiukan piruilevat heille ja etenkin Timolle, joka yrittää esittää olevansa se vokoteltu osapuoli. Timo valaisee muille, ettei toisen vieressä makoilu olotilaa helpota, mutta suosittelee toki kokeilemaan. Terhi ja Tiina leipovat pannukakkuja ja pitävät siinä ohessa kokkikoulua suomeksi ja ruotsiksi, vaikkei kaikki ruotsalaiset sanat mieleen tulekaan.

Muita asukkaita puhuttaa, onko hyväksi vai pahaksi jos tyttö ei anna ekoilla treffeillä. Pojista asia on melko tilannekohtainen.

Perttu piristää muita kertomalla vanhojen naisten kiinnostuksesta häntä kohtaan. Intoa ja hämmennystä on tullut jopa äidin ystävältä, kun tämä toi tupperwarekippoja niin Perttu avasi oven vain pyyhe päällä. Pertun pyllyä on puristeltu jopa kahden vanhemman ladyn toimesta myös ravintola Zetorissa. Mikan kuntoiluvimma on tarttunut myös muihin. Terhi tekee iltalenkin juosten puutarhaa ympäri. Hä on usein polttanut muiden tupakoita, niin salaa kuin luvallakin.

Etenkin Kathyn sätkävehkeet vetävät miestä puoleensa. Antti on jo luvannut olla kiertämättä tältä sätkiä mutta nyt mies kysyykin ovelasti, kiertäisikö hän iltapalalla olevalle Kathyllekin tupakin valmiiksi.

Muut seuraavat hänen toimiaan lasin takaa ja paheksuvat hänen käytöstä. Pian Hanna sanookin ratkaisevan sanan -Polttaa, vaikka lupaa oman tupakan saamiseksi ei ollut. Illalla tytöt intoutuvat tyynytsodasta ja hyökkäävät myös poikien puolelle, huoneessa on tosin vain Antti A. Naiset jäävät kuitenkin kytikselle oven taa ja sotaan yhtyvät myös Antti S. Iinaa hiukan suuttuttaa Antti S. Tehtävän suorittaminen jatkuu edelleen. Yöllä hetken nukuttuaan, asukkaat kutsutaan lavalle tanssimaan yhdessä Smurffimacarenaa.

Aamulla asukkaat herätetään yhdeksän aikaan tanssimaan. Pojat eivät meinaa herätä, mutta kaikki ehtivät ajoissa lavalle. Terhi, Hanna ja Perttu pohtivat déjá vu -ilmiötä. Terhistä on suorastaan pelottavaa, kun joskkus keskusteluissa arvaa mitä joku sanoo ja mitä toinen siihen vastaa.

Pertun mielestä talossa asia johtuu siitä että asukkaat käyvät paljon samanlaisia keskusteluja ja samoista asioista puhutaan eri ihmisten kesken. Mika joutuu tanssiin kesken aamutoimiensa. Hän juoksee kylpyhuoneesta ilkosillaan ja nappaa vasta olohuoneen läpi mennessään kylpytakin päälleen.

Perinteistä lauluesitystä kuvitteellisen mikrofonin kanssa hän ei voi antaa koska joutuu pitämään kiinnu takkinsa helmoista ettei se nousisi ylös hänen hyppiessään. Iina haluaisi taloon uudet bileet jo vaikka samaksi illaksi. Toiveelle perusteena hän esittää että antamalla asukkaille viinaa, Isoveli myös vaikeuttaisi tehtävää kun kaikki eivät välttämättä heräisi ja lavalle ehtisi.

Keskustelu johtaa erilaisiin drinkkeihin, niiden makuihin ja ulkonäköihin. Timo tuo muiden asukkaiden tietoon omaa ammattitaitoaan kertomalla drinksujen nimiä ja niihin käytettyjä viinoja. Perttu ja Mika puolestaan puhuvat kurjasta säästä ja pohtivat ilmansuuntia talosta katsoen. Ihan varmaan ratkaisuun he eivät päädy. Asukkaat pelaavat koko päivän erilaisia pelejä.

Yksi asukas saa kolmelta asukkaalta sanat, joista yksi on verbi, yksi adjektiivi ja yksi substantiivi. Sitten hän yrittää pantomiimin avulla saada muut arvaamaan mistä sanoista on kyse. Mika esittää Jöröä kilpikonnaa paskomassa. Iina puolestaan hämmästynyttä kaurista strippaamassa. Muut pojat huomauttavat Mikalle, että tämä arvasi strippaa sanan liian aikaisin, Iinan paita ei noussut vielä tarpeeksi heidän mieleensä.

Lisäksi he pelaavat peliä, jossa yksi arvuuttelee laulun sanoihin liittyviä asioita. Kuten mikä istuu mummon akkunalla, millainen se on ja miten on menty Seurasaareen. Välillä asukkaat innostuvat laulamaan arvuuttelemiaan lauluja.

Lopulta keksitään vielä yksi uusi leikki. Yksi sanoo tavun ja muut jatkavat, jotta aikaan saadaan järkevä lause. Ensimmäisestä lauseesta tosin tulee vähemmän järkevä, vihaista koiraa ulkoiluttaa pienet kirput istukan vie-.

Terhi kertoo päiväkirjahuoneessa että häntä harmittaa kovin, kun pelejä yleensä pelaavat vain tietyt ihmiset, jotka eivät pyydä muita mukaan.

Hänestä osa ihmisistä on todella kii toisissaan. Terhi kertoo tykkäävänsä paljon kaikista ihmisistä, mutta joistain hiukan enemmän kuin toisista. Myöhemmin Terhi pitää melkoisen esityksen Samantha Foxin Touch me kappaletta tanssiessaan. Paita lähtee pois ja housun napit aukeavat.

Pitkähihaisen paidan alla tosin on toinen ja housutkin sulkeutuvat muiden pettymykseksi samantien. Minna on piristynyt viikonlopun masennuksestaan. Ihmiset ympärillä ovat ihania ja talossa olo on kivaa.

Myös viikkotehtävä on mukava ja musiikin kuuleminen virkistävää. Minna uskoo vakaasti heidän onnistuvan tehtävässä, mutta ei olisi ollut valmis panostamaan enempää kuin puolet budjetista. He tarvitsevat kipeästi rahaa kun varasto tyhjenee uhkaavasti. Minna tunnustaa, ettei hän ole riskien ottaja, ehkä sitten jos asiat ovat paremmin. Toinen meikkaa toisen ja toinen toisen puolen naamasta. Pidetään ne kädet siellä omalla puolella, hän komentaa asiakastaan.

Lopputuloksena on Rasmuksen Minna. Kathy haluaa päästä myös kaksikon käsittelyyn. Nyt käyttöön otetaan Terhin kasvomaalit ja Antti A. Mä teen täs sen häivytyksen, Antti ilmoittaa Iinalle. Tää ei olekaan vielä valmis, antaa kuivua ensin. Terhi ehtii taiteilla kasvomaalaukset Iinalle ja Antti S: He saavat käyttöönsä naamiasasuja. Samalla myös tehtävä muuttu. Kun yhteisen kappaleen esittää nainen on naisten ehdittävä lavalle. Ja kun esittäjä on mies, on miesten tanssittava.

Jokaisella on oltava naamiaisasu yllään kun kutsu lavalle tulee. Tytöt saavat hameita, paitoja, peruukkeja ja erilaisia asusteita, heidän laittautumisensa kestää huomattavasti poikia kauemmin. Tiina ei ole tuntea itseään peilistä tummassa pitkässä peruukissaan. Ei kulu kuin hetki kun Antti A: Pojat huomaavat heti yhteyden YMCA kappaleeseen ja alkavat harjoitella koreografiaa. Mika eläytyy inkkarin rooliin mutta satuttaa hyppiessään varpaansa. Timoa huolettaa miltä vaimo mahtaa näyttää: Timon huoli on melko aiheellinen, sillä suunnilleen tämä kuvaus sopii jokaiseen talon naiseen heidän laittauduttuaan.

Pian tytöt pääsevät lavalle tanssimaan Spice Girls meiningeissä. Hetkeä myöhemmin on poikien vuoro kahdesti. Toisen kappaleen aikana tunnelma menee herkäksi. Poikia on pariton määrä mutta kukaan ei jää seinäruusuksi kun pareja vaihdellaan.

Illan aikana Mika puhuu Isoveljen kanssa. Miestä harmittaa se että muut mahdollisesti pitävät häntä koviksena. Rooli ei Mikasta sovi hänelle, eikä hän omasta mielestään sellainen ole. Mutta ymmärtää toki muiden ajatukset, virheellinen kuva syntyy helposti kaljuksi ajellusta miehestä joka on vielä entinen portsari.

Tanssin jälkeen Antti S. Asukkaat suunnittelevat Hannan ja Timon häitä. Tähän järjestelyyn tytöt eivät suostu ja haluavat lisäksi stripparin juhliinsa. Pojat lupaavat auliisti lainata tyttöjen käyttöön nahkapukuisen Antti S: Timo ehdottaa tulevalle vaimolleen ja saa vastaansa pään pyöritystä.

Aina pitää kuitenkin kokeilla. Muiden mentyä yöpuulle Antti A. Muut huomaavat Mikan muistuttavan lippis päässä Bruce Willis ä. Mikä parasta niin Mika kertoo seurustelleensa aikaisemmin Demi Moorea muistuttavan naisen kanssa.

Mika myöntää, Antti A. Timo ehtii lavalle viime hetkillä ja esitys on aivan mahtava. Päivä valkenee asukkaiden osalta tututusti tanssin merkeissä. Pojilla riittää puuhaa kun he odottavat Iinan hameen nousevan kriittisiin korkeuksiin, lopulta odotus palkitaan pienellä vilauksella. Crease -musikaalin kappaleiden jälkeen Isoveli julistaa tehtävän päättyneeksi. Asukkaiden riemuksi kolmas viikkotehtävä on suoritettu onnistuneesti ja vihdoin heillä on taas rahaa käytössä.

Isoveli kutsuu Iinan puheilleen ja aikoo antaa tälle seuraavana päivänä rangaistuksen, sillä sääntöjä on taas rikottu. Iina on ymmällään kun saa kuulla olevansa syytettynä kuiskailusta. Omasta mielestä hän ei ole kuiskinut, tai saattoi jonkun lauseen hiljaa sanoakin mutta sanoi sen heti myös ääneen. Iina kertoo asiasta muille ja häntä jännittää rangaistus. Muutkaan asukkaat eivät jaksa uskoa, että Iina joutuisi kärsimään seuraukset yksin. Myöhemmin Iina puhuukin muiden kanssa tapauksesta avoimesti.

Hän haluaa tietää, ovatko muut vihaisia? Kauppareissun yhteydessä Mika ja Antti S. Pojat nauravat, aikooko Iina kenties kieliä talon ätinä tunnetulle Minnalle asiasta. Puhe kääntyy pian Antti A: Hetken vitsailtuaan he tajuavat ettei kukaan pojista ole vieläkään masturboinut, jos näin olisi tapahtunut niin asia jo taatusti kaikkien korviin olisi kantautunut.

Perttu kertoo että vähitellen olo alkaa helpottua. Illalla tanssilava saa uuden tarkoituksen kun Terhi, Kathy ja Tiina suorittavat sen päällä jumppaa. Yksi ja kaksi ja kolme Kathy kuitenkin satuttaa hiukan jalkaansa ja he lopettavat jumpan. Minna kastelee vahingossa Tiinan prinsessatulitikut ja on pahoillaan. Hänen mieltään kuitenkin kalvaa eräs asia, josta kertoo Isoveljelle. Tiina ärsyttää se, että ostosten tekoon pitää kysyä Minnan lupa. Ei hän mitään erikoista olisi kaupasta halunnut, mutta häntä inhottaa että yksi ihminen päättää tästä kaikkia koskevasta asiasta.

Tiinan mielestä asiasta voisi ehkä puhua muiden kanssa, mutta hän ei vielä tahdo. Hanna ja Timo pääsevät vihdoin taas samojen peittojen alle, sillä Perttu on antanut heidän käyttöön poikien makuuhuoneen parisängyn. Saat tehdä mitä haluat, muttei normaali yhdyntää. Kolmikko puhuu siitä että moinen tapaus välittyisi taatusti tv: Iina ja Antti A. Hannan poistuttua huoneesta, Iina haluaa kuulla Minnan mielipiteen, onko Antti A.

Älypuhelinriippuvaisille oma kävelykaista Poikaystävä nukahti — nainen päätti testata häneen uusia meikkejään Nainen teki siperianhuskylle taikatempun — reaktiosta valtava nettihitti Chrissy Teigen pumppasi rintamaitoa — julkaisi kuvan somessa: Tässä tyhjentävä vastaus Nyt se on virallista!

WHO määritteli pakonomaisen pelaamisen sairaudeksi Stylisti paljasti — tällainen hiustyyli nuorentaa Coca-Cola lanseerasi uutuuden — kirkas virvoitusjuoma myyntiin Japanissa Natalie Portman otti osaa siipihaasteeseen — mantelimaito tuli tarpeeseen Autoilija kuvasi uskomattoman näyn — perävaunua vedettiin kyljellään Alkoholijuoma maustettiin majavien anaalirauhasten eritteellä — maistaisitko?

Suosituimmat asiasanat parisuhde seksi kauneus seurustelu terveys ruoka kuntoilu nainen meikkaus vartalo nainen laihduttaminen rakkaus muoti nukkuminen fitness mies treffit perhe hyvinvointi hiukset vartalo mies onnellisuus avioliitto alkoholi ystävyys raskaus häät laihdutus nainen toimisto kuntosali deittailu avioero uskottomuus liikunta lapset Matkailu Kaikki Matkailu Uusimmat Matkailu -artikkelit Lomalle Thaimaahan?

Älä rahoita norsujen kiduttamista Älä vie seksivälineitä näihin maihin — voit joutua vankilaan StaraTV: Tältä Tampereen Laukontorin uusi Saunaravintola Kuuma näyttää! Ibizan lento teki hätälaskun humalaisten vuoksi — seksinukkeja ja häiriköintiä Lentoyhtiö kielsi avustajavuohet — määrittelivät sääntöjä uusiksi Reissaajien salaisuudet paljastuivat — kuusi tapaa mahdollistaa matkustelu Keltainen taksi kuuluu New Yorkiin — tiesitkö näitä asioita? Älypuhelinriippuvaisille oma kävelykaista Pokemon Go saa kaivatun ominaisuuden — hahmojen vaihto mahdolliseksi!

Nyt se on virallista! WHO määritteli pakonomaisen pelaamisen sairaudeksi Apple hankaloittaa ulkopuolisten pääsyä iPhone-tietoihin — myös poliiseilta Netflix yhteistyöhön peliyhtiön kanssa — tulossa suoratoistopalvelussa pelattavia pelejä Kauhupelien klassikko tekee paluun — tältä näyttää uusittu Resident Evil 2 Uberin teknologia tunnistaa humalaiset asiakkaat jo etukäteen Suosituimmat asiasanat iPhone Facebook Apple matkapuhelin internet Instagram robotti Google keksintö hakkeri älypuhelin Twitter iPad YouTube Tinder Samsung Nokia Snapchat Angry Birds Nintendo emoji tekstiviesti auto Netflix televisio seksi tietokone selfie Poliisi UAV Google Maps Huawei Tesla tekoäly lentokone Lux Kaikki Lux Uusimmat Lux -artikkelit Nyt on kalliita herkkuja!

Roseeviini-nallekarkit koristeltu lehtikullalla Maailman kallein moottoripyörä — Harley Davidson koristeltiin jalokivillä ja kullalla Unelmien aurinkotuoli tarjoilee viiniä — tässä kesäilta kuluisi leppoisasti Luksusbrändiltä aurinkopaneelilla varustettu iPhone — Teslan inspiroima Ravintolan ruokalistalla euron leipä: Teini sai harvinaisen luvun taudin — lääkärit ihmeissään Ladattu ase vaginassa toi naiselle vankeustuomion Lääkäri vähätteli miehen ahdistuskohtausta — video on järkyttävää katsottavaa Coca-Cola lanseerasi uutuuden — kirkas virvoitusjuoma myyntiin Japanissa XXXTentacion on kuollut — Suomeen elokuulle bookattu räppäri ammuttu Floridassa Aseen kanssa tanssilattialla sekoillut FBI-agentti sai syytteen Suosituimmat asiasanat Poliisi auto rikos sairaala vankila seksi lentokone koira mies ambulanssi Facebook koulu Kiina hautajaiset nainen vartalo mies ruoka oikeus tulipalo käärme onnettomuus Poliisi Suomi huumeet Venäjä kannabis lääkäri leikkaus Yhdysvallat kokaiini alkoholi palokunta vartalo nainen Australia ravintola perhe StaraTV Kaikki StaraTV Alpeilla Pallon viemää Reverse Score TV Viihde Uusimmat StaraTV -artikkelit StaraTV: Juha Tapio haastattelussa — 20 vuotta uraa takana!

Huawei esitteli mullistavan P20 Pro -älypuhelimensa — kaikkien aikojen kamera! Mehiläisparvi iski jalkapallo-otteluun — sekasortoa kentällä Suomalaiset pingistaiturit nettihitiksi — mailoina pingispallot ja sakset!

Tältä Monacon GP näyttää formulakuskin silmin Huikea näky — näin onnistuu wakeboarding muovisella pöydällä! Makwan Amirkhanille upea voitto UFC-kehässä! Jasper Pääkkösen Hollywood-elokuvan raju traileri Annabelle-nukesta jo kolmas elokuva — ohjaajana kauhun mestari Gary Dauberman Predator palaa maapallolle — tulevan jatko-osan traileri julki Suosituimmat asiasanat elokuva elokuvateatteri Russell Crowe Samuel L.

Kuinka uusi alkoholilaki on vaikuttanut sinuun? Kulutan nyt alkoholia enemmän Kulutan nyt alkoholia yhtä paljon Kulutan nyt alkoholia vähemmän    Katso tulokset. Lemmikkikoira kuoli traagisesti kotonaan — nyt perhe varoittaa muita yleisestä virheestä Shokkikuvat karmaisevasta huume-epidemiasta leviävät: Aikamatkaaja läpäisi valheenpaljastuskokeen — matkusti sittenkin vuodesta ?

Mies antoi liikaa suuseksiä — lääkäri totesi vamman kitalaessa Lemmikkikoira kuoli traagisesti kotonaan — nyt perhe varoittaa muita yleisestä virheestä Mikä kuva! Missikaunotar Rosa-Maria Ryyti läpikuultavissa bikineissä Avicii haudattiin sunnuntaina — ystävä julkaisi kuvan hautajaisista. Michele Murphy-Kaulanen löysi postilaatikostaan upean kirjeen: Kesä aktivoi puumanaiset metsästämään Turistin tyrmistyttävä kuva leviää viraalina — uima-allas ei ollut sitä mitä luvattiin!

Kylpypommit ovat nykyään melko yleisiä kylpyhetkiin myytäviä tuotteita, jotka värjäävät. Vaikka Pokemon Gon suosio laantui nopeasti valtavan alkuinnostuksen jälkeen, löytyy. Luetuimmat Päivä Viikko Kuukausi Lemmikkikoira kuoli traagisesti kotonaan — nyt perhe varoittaa muita yleisestä virheestä Shokkikuvat karmaisevasta huume-epidemiasta leviävät: Hauskalla huumorilla varustettujen ystävien ympäröimänä on vaarallista nukahtaa etenkin silloin. Jokunen vuosi sitten suomalainen Jose Ahonen nousi maailmanlaajuiseksi nettitähdeksi, kun.

Kerroimme aiemmin naisesta, jonka vaginasta löydettiin pidätyksen yhteydessä ladattu käsiase. Musta on ajaton, klassinen ja aina elegantti värivalinta.

Digi Lifestyle Terveys Mallikaunotar Chrissy Teigen ja hänen muusikkomiehensä John Legend saivat heidän. Suomen Hedelmän- ja marjanviljelijän liitto on tiedottanut kotimaisen avomaan mansikan. Hiukset ovat kantajansa kruunu ja kertovat paljon sekä henkilön omasta.

Suuret rinnat voivat olla näyttävät, mutta valitettavasti ne voivat myös.

Erootiset tarinat suomen big brother

Big Brother Suomi on suomalainen versio alankomaalaisesta tositelevisioformaatista Big Brother. Sarjasta on tehty toistaiseksi 10 kautta vuosina – elokuu Big Brother -talon pornotähtenä tunnettu Oskar julkaisi blogissaan eroottisen tarinan, jonka pääosassa on poptähti Anna Abreu. Oskar asteli asukkaaksi Big Brother -taloon. Blogimerkinnän alussa Oskar kertoo tarinan pohjautuvan uneen. Onko tässä Fort Boyard Suomen yllättäjä? Johannes ”Hatsolo”. toukokuu Tositelevisio-ohjelma tarjoaa tien julkisuuteen. Harva Big Brother -voittaja kuitenkaan tarttuu tilaisuuteen, sillä tavallinen elämä ilman.

: Erootiset tarinat suomen big brother

TAKAPILLU ILMAISET PANOKUVAT Perttu Sirviö loukkaantui Fort Boyard -kuvauksissa — joutui jättämään kilpailun kesken! Iina kertoo asiasta muille ja häntä jännittää rangaistus. Miss EW -kilpailun finalistit kesäisissä bikinikuvissa Sulho kääntyy Best Manina toimivan Antti A: Älä rahoita norsujen kiduttamista Älä vie seksivälineitä näihin maihin — voit joutua vankilaan StaraTV: Morsiuskimpun nappaa Tiina, joka lähettää terkkuja kotiin.
Hairi pussi sortavalan huorat Tähän järjestelyyn tytöt eivät suostu ja haluavat lisäksi stripparin juhliinsa. MM-jalkapallo — Puola nousi maalin päähän, ehtiikö tasoihin? Perttu kertoo päiväkirjahuoneessa fiilisten olevan hyvät. Yksi ja kaksi ja kolme Jokunen vuosi sitten suomalainen Jose Ahonen nousi maailmanlaajuiseksi nettitähdeksi, kun. Muistakaa ettei avioliitto ole vihollinen vaan symboli projektille, jossa pariskunnalle annetaan mahdollisuus osoittaa itselleen ja muille keitä he ovat ja mihin he pystyvät.
RAKELIN PANOKOULU PRAHA HUORAT Alku on hiukan vaivautunut, mutta pian Pertun lisäksi vallalla olevan mielipiteen tuovat julki myös Minna ja Iina. Muiden mentyä makuuhuoneisiin, jää Antti S. Iina, sinä olet syyllistynyt seuraaviin sääntörikkomuksiin: Perttu piristää muita kertomalla vanhojen naisten kiinnostuksesta häntä kohtaan. Mutta sen on tienny, ku tänne on lähteny, että se tulee olee tällasta.
Lahti thai hieronta huora turku 24

Seitensprung in Wollen FickenMeli Deluxe. BODY TO BODY MASSAGE MIT EROTISCHER HANDLUNG, Liebesschaukel Himmel in herford swinger bad salzuflen kinoprogramm - Für unser eigenen Frau für Frauen.

drTuber Vor Der Partytreff NRW INTIMRASUR FREIBURG, Swingerclub volketswil auflegvibrator.

Erootiset tarinat suomen big brother

KALU SUUSSA PANO TYÖPAIKAN VESSASSA