Kivesten kidutus sofia

kivesten kidutus sofia

Miksiköhän eri kidutustapauksissa miehiltä aina käydään noiden elimien kimppuun. Eikös se Idi Amin aikoinaan sitonut vankeja paaluun, ja sitten pakotti naiset painelemaan hiilillä kuumennettuja hehkuvia rautapuikkoja vankien kivesten läpi ja jopa nylkemään peniksien esinahat puremalla, kun mies oli sidottuna tolppaan. Miehelle kauheaa - eikä varmaan pakotettuna tekemään tuollaista naisparakaan nauttineet tuollaisesta. Pahempaa vielä kuin naisten ympärileikkaus.

Tuollainen pallien murskaaminen pahinta fyysistä väkivaltaa mitä mies voi kokea. Jo vähäinenkin osuma palleihin tuottaa suunnatonta tuskaa eri puolille kehoa ja tuska tuntuu räjäyttävän aivot.

Kyllä pallit murskana mies unohtaa sukupuoliviettinsä ja toivoo vain kuolevansa tai pääsevänsä muuten tuskasta. Jos pallit murskataan niin uskon että tuska on pysyvää ja vähiten siinä harmittaa miehisyyden menetys. Vai hellisit suihin ottamalla? Voi olla että se olisi kaikkea muuta kuin hellyyttä ja helpottamista!

P Ja miksiköhän miestä kidutetaan nimenomaan sukuelimien avulla? No nimenomaan siksi kun se tuottaa niin suunnatonta tuskaa eri puolille kehoa.

Naisten ympärileukkaukseen en osaa verrata, mutta se voidaan sentään tehdä hyvin vähäiselläkin kivulla pallien murskaamiseen verrattuna. Joskus ympärileikkauksesta tosin tehdään tahallaan tuskallinen ja se on varmaankin verrattavissa pallien murskaamiseen. Tuskallista edes ajatella sekä miesten että naisten sukuelimiin kohdistuvaa väkivaltaa.

Noi jutut kannattais lukea. Naiset ne osaa ja uskaltaa. Mistäs löytyy ne meidän maasta ja meidän kielellä? Eiköhän siinä mies ja hänen nainenkin jotain menettää tuossa läksytyksessä. Varmaan haittaa myöhemmin noilla alueilla työskentelyä. Mutta niinhan suomalaiset humalaisetkin toimii tappelussa ja samoin nainen itsepulustuksessa. Esimmäisenä porkitaan miespuoliselta tappelukaverilta munat kurkkuun niin ettei henki kulje.

Eihän naiselta potkita yleensä pimmppaa linttaan. Miksi miehen vehkeet halutaan rikkoa? Ja niin paljon kun niitä kaikki tekopyhät suomessakin puolustaa. Eikös kaikissa naisen itsepuolusus opetuksissa anneta ohje että porkaistaan miestä kalleukseílle niin ote irtoaa. Kai se sitten suomalaisnaisillekin tulee selväksi, että jos miehelle haluat rakkauden loppumisen jälkeen tehdä pahaa, niin pallit lintaan vain..

Niin kauan kuin synkkaa hyvin - ne on naisellekin kivat Olen kuullut että jos miehen munille vaikka nainen painaa paljaalla jalkapohjalla tasaisen voimakkaasti niin tyttö saa lastin lentämään eikä miehelle käy siinä mitenkään. No - tietysti mitenkään kun nainen tavllaan väkisin painaa tyhjäksi - mutta tarkoitan että sitä mies ei pidä väkivaltana.

Likkakaveri ja entisen poikaystäväni avovaimo kertoi että hän usein rullaa paljaalla jalkapohjalla kesämökin laiturilla tai portaalla miehensä penistä lautaa vasten niin että se kiihottuu.

Kun se on sen tuntuinen että kauan ei kestä, niin hän venyttää varpailla pallerot niin että saa ne jalan alle ja jatkaa sieltä aika voimakasta painelua, ja sitten vain nousee koko painollaan niiden päälle ja aina lentää.

Kun mies kerta suostuu tuolliseen ei se mielestäni ole väkivaltaa vaikka kai mieheen hiukan koskeekin se loppuhuipentuman ylläri, joka piilee siinä että mies ei arvaa milloin se tapahtuu. Paljaalla jalalla ei kai pahaa jälkea voi saada. Onko se tuon rullaus-alkuleikin aiheuttama kiihoittuminen ja jännitys siitä kun tietää että nainen painaa kohta väkisin kuiviin.

Tuo likkakeveri usein kertoo mitää pöllöä hän taas on tehnyt mun entiselle. Missä menee raja väkivaltaisen käyttäytmisen ja rajun kuiviinoton välillä? Onkohan se luvan saannissa tehdä jotain pöllöä. Toi on vähän kuin tulella leikkis. Tuli voi karata äkkiä ja yllättäen käsistä ja viedä kaiken. Kyllä nainen aika riskin ottaa, kun alkaa miestä tuolla tavoin käsittelemään. Mies itse ei siinä tilassa pysty enää järkevästi ajattelemaan tai tuntemaan.

Aika vaarallista leikkiä, kyllä naisen paino kiveksillä on todellakin paljon. Ja paljaallakin jalalla pystyy paljon tuhoa saamaan aikaiseksi. Varmaan pienempi riski on se, että rullailee ja panelee herkkumutteria ja härnäilee sitä jalkapohjallaan jos tykää siitä että se on paljaan jalan alla.

Olen kokeillut monesti saunasta tulomme jälkeen, kun mies on istunut hajareisin pirtin penkillä puuhe ymärillä. Siitä vain paljas tassun pohja vehkeen päälle ja alkaa luisutella ja rullailla. Jännähän se on aina testata kuinka kauan saan painella ja liikuttaa jalkaani siinä. Silmiin katsomalla näkee että nyt on aika painaa lujaa ja kun silloin lisää painoaan, mies sanoo että lähti, mutta ei juuri mitään tule ulos. Kai se nmälli palaa takisin kun ei pääse tulemaan kun seison päällä kalun päällä.

Ukko sanoo että on kuin ihan kuraus kuuluisi sisältä kun se luiskahtaa siellä takas. Ei siinä ainakaan palleja riko ja kalu on niin kova ettei edes juuri periksi anna. Eli ei tarvi mennä Lähi-Itään asti. Löytyy ihan täältä kotitantereeltakin vastaavaa, ei ehkä kiväärin perällä, mutta muilla aseilla ja jaloilla.

Joka päivä sanomalehdissä kerrotaan pahoinpitelyistä, jotka tapahtuivat päähän ja "muualle vartaloon". Jos kyseessä on mies, se "muu vartalo" on lähes tulkoon aina sukuelimet.

Ehkä ei mene ihan murskaksi asti, mutta riittävän kipeää varmasti tekee. Kannattaisi ensin parantaa tämä lähimaailma ja lähteä sitten vasta merten taakse. Olla nauramatta niille iänikuisille potkitaan-munille-jutuille. Ja ihan meillä täällä.

Tarinan alku oli,kun mies oli saanut nyrkistä tyttöystävältään ja kives oli tullut siitä kipeäksi pitkäksi aikaa. Kaveri meni lääkäriin ja tilitti tuntojaan muille. Eihän se ole vain kivekset joita naiset murjoo suutuspäissään melkein kuin tuo mainittu Idi Amin aikoinaan teetti.

Onhan meillä tapauksia jossa nainen on purrut terskan irti mieheltä - ja sitten on menty piipaa autolla lujaa. Veren tulo kun yllätti. Tapa se on sekin kostaa, kun syö parhaat palat päältä. Joku vuosi sitten luin lehdestä kirjoituksen, kun vaimo kuohitsi vieraissa käyneen miehensä joka oli kännissä. Taisi siinä humalakin haihtua äijältä? Naiset ne osaa jos vain haluavat, ja näkyvät tietävän mistä pitää puristaa.

Tuolla Aminillahan oli yksi erittäin raju keino vangeille. Panetti sähkövirtaa munille, generaattorin jännitesäätimestä aina nainen oli se joka lisäsi virtaa. Ehkä siksi että mies olisi voinut sääliä liikaa kun tietää miltä siellä tuntuu. Naisella ei ole täyttä tietoa siitä miten arat paikat on, ja innostuvat tietysti kun alkuvaiheessa keppi nousee pystyyn, ja tarina kertoi että yleensä spermatkin roiskahti pihalle kun siinä tolpaan alasti sidottuna ladattiin lisää.

Siitä nainen innostui ja väänsi vivusta lisää voltteja jolloin mies toisensä jälkeen pyörtyi. Sen jälkeen jos virkosi, tunnusti mitä haluttiin että ei kokonaan paisteta paikkoja. Kyllä varmaan meilläkin moni kokeilunhaluinen nainen olisi vastaavaan hommaan vapaaehtoinen kokeilemaan samaa ja testaamaan roiskahtaako vai pyörtyykö jo ennen.

Se on hauskaa puuhaa, välillä lapsi innostuu raidaamaan oikein huolella kämppää ja etsii pöytien ja lipaston altakin duplot. Välillä taas ei kiinnosta yhtään, jolloin ei kyllä tee mieli pakottaa. Eli sieltä mistä aita on matalin, käy tiemme! Mun pitää yrittää tuota 10min taktiikkaa myös! Mä en ihan hirveästi liioittele, kun sanon että vihaan siivomista.

Musta on ihanaa, kun paikat on puhtaita ja järjestyksessä, mutta sisälläni alkaa kiehua, kun huomaan kolmen muskettisoturini levittelevän ikään katsomatta tavaroitaan ja nuorin vielä ruokaakin ympäriinsä siivouksesta välittämättä. Marttyyriäiti nostaa silloin pääätään ja huokailee: Todellisuudessa olen itse ihan yhtä syyllinen tavaroiden jättämiseen levälleen, ja kyllä nuo muutkin välillä täällä yrittää pitää jotain tasoa yllä. Mun ratkaisu on tähän asti ollut tavaramäärän vähentäminen tykkään siitä ja sitä aion jatkaa vastakin , mutta tuo 10 siivoussääntö voisi olla hyvä apu siihen asti, kunnes huoneet kaikuu tyhjyyttään ja ei ole enää tavaroita siivottavaks: Mitä vähemmän kamaa, sitä parempi elämä.

Länsimaisen ihmisen elämässä nämä aika lailla korreloivat ainakin henk koht ja etenkin lapsen muutettua meille: Toimii ainakin meidän huushollissa. Nykyisin saan kiksit jo siitäkin, kun katson kauppojen tavaroita sillä silmällä, ettei ainakaan ne oo meillä himassa: Siisti koti on ihana, mutta meillä ei ikinä ole kaikki paikat siistinä samaan aikaan. Ihailenkin usein kodin sitä osaa, minkä olen jaksanut siistiä ja hengailen siellä: Sitä vaan, että jos jättäisitte tuon peuhaamishetken pois, lapsi saattaisi nukahtaa hieman nopeammin kuin tunnissa.

Tiesitkö, että iltahetki on syytä rauhoittaa eikä riehuttaa: Tosin se olisi huono diili sulle, mutta ehkä parempi teidän yhteiselle ajalle. D toki apu on välillä sellaista kosmeettista apua, eikä ihan kaikki mene aina kohdilleen, mutta kun hän niin innoissaan haluaa siivota, minäkin saan aikaa ja tarmoa siivota siinä samalla ja kyllä siinä oikeasti yhdessä tuloksia syntyy.

Aivan mahtava sääntö ja postaus! Mulla on ollut myös käytössä vastaava; laitan jopa joskus ajastimen 10 tai 15 minuutiksi ja sovin itseni kanssa, että siivoan sen verran kuin tuossa ajassa ehdin. Tai sitten laitan jonkun hyvän biisin tai podcastin soimaan ja päätän siivota sen verran.

Kynnys alkaa siivota on niin paljon pienempi! Ja nyt mä painunkin tästä siivoomaan tätä luomaani kaaosta. Mun pitää liittää tähän kymmeneen minuuttiin vielä pari voimabiisiä ja kuulokkeet, erinomainen huomio! Hei hei hei, ei näin! Koko perhe siivoaa 5 minuuttia ennen tuota piehtarointihetkeä.

Opeta Alppu keräämään vaikka vain yksi lelu, vanhemmat järjestää muut ja lapsi katsoo mallia. Tasa-arvoinen perhe-elämä ja lastenkasvatus alkaa siitä, että lapsi näkee molempien vanhempien tekevän samoja asioita ja mielellän yhdessä. Samoin nukutuksen voi hoitaa vanhemmat vaikka vuorotellen tai viikkovuoroilla.

Eiköhän sitä tasa-arvoa voi opettaa muutenkin kuin jakamalla jokaikisen työtehtävän tasan. Avioliiton jatkuvuuden kannalta voi myös olla parempi, jos siisteyteen neuroottisesti suhtutuva uhraa vapaa-aikaansa tehosiivoamiseen, kuin jos vähemmälläkin siisteydellä pärjäävät pakotettaisiin päivittäin mukaan hommaan yhden perheenjäsenen neuroosin rauhoittamiseksi.

Musta nämä on vähän sellaisia, että jokainen tyylillään. Mä esimerkiksi tykkään tosi paljon iltapalahetkestä ja kylvystä. Sen sijaan mun hermot on ihan riekaleina puolen tunnin nukutusoperaation jälkeen, kun taas mua zenimpi mies jotenkin kykenee istumaan pimeässä huoneessa odottamassa, että lapsi nukahtaa. Musta se on sen luokan kidutusta, että koska tahansa siivoan vaikka jätekaivon mieluummin kuin istun siellä odottelemassa, että tuhina alkaa kuulua: Mutta ymmärrän kyllä pointtisi, ja ehdottomasti yleisesti ottaen näytetään lapselle esimerkkiä, että molemmat imuroi, tekee ruokaa, täyttää tiskikonetta ja niin edelleen.

Tosin tätä ei niinkään tehdä lapsen vuoksi, vaan ihan siksi, että niin me ollaan aina tehty. Meillä ei todellakaan siivota yhdessä perheenä. Sillä aikaa kun minä ja lapsi ulkoillaan, käydään ruokakaupassa tms, mies imuroi, silittää, laittaa lounasta jne. Kaikki tekevät jotain, mutta ei samanaikaisesti. Mulla on edelleen vähän sellainen ajatus että oma ilta-aika on pyhää.

Mutta silti meillä on pitkään ollut samanlainen systeemi: Siihen menee pari minuttia ja on ihana aloittaa oma aika siistissä kodissa! Ja samoin herätä aamulla kun on siistiä.

Meillä myös on systeemi, joka on neuvoteltu koska en siedä kaaosta ja mies ei siedä seinille hyppivää vaimoa: Toinen vanhemmista pistää lapsen nukkumaan ei ole erityisesti vuoroja, mennään tilanteen mukaan ja molemmat kelpaavat ja toinen siivoaa jäljelle jääneen kaaoksen. Yleensä siivotaan yhdessä lapsen kanssa leluja ym ennen nukkumaanmenoa, toisinaan pyyhitään yhdessä pöytiä ja järjestellään muutenkin.

Aamulla kuitenkin pitää olla siistit tasot, tahrat pois keittiönpöydästä ja tavarat paikoillaan ja se on sen ei-nukuttavan vanhemman vastuulla. Päivän aikana sitten ei enempiä siivoilla. Robotti-imuri imuroi arkena työpäivän aikana ja isompia siivouksia sitten touhutaan tarpeen mukaan. Mies on täysin immuuni ja sokea sotkulle, mutta onneksi tekee vapaaehtoisesti osansa vaikka ei näekään tekemiensä asioiden arvoa.

Esikoisen vieressä ei tosin enää tarvitse olla nukahtamiseen asti, mutta pienempien tarvitsee ja ne penteleet nukkuu kaikki eri huoneissa. Tavallaan hyvä idea, tavallaan ei. Joten meillä ei enää ole tuollaista maagista aikaa, kun toinen nukuttaa ja toinen on vapaalla.

Vaikka ei sillä, pari kolme kertaa viikossa hoidan koko setin yksin, mutta onhan se nyt sata kertaa kivempaa saada apua. Lapsiluku kun on mikä on ja itsellä kotiäitiydestä huolimatta muutakin tekemistä kuin lapset ja koti, niin valitettavasti siisteys on vaan pyhä mahdottomuus. Tuota samaa 10minuuttista kyllä käytän minäkin, mutta mun ehdoton lemppari on romulaatikko, johon saa ympäri kotia kerätä väärässä paikassa olevat tavarat ja järjestellä paikoilleen "sitten joskus".

Ja tulee välillä tyhjennettyäkin. Mutta ennen kaikkea se vähentää stressiä ja siivoukseen menevää aikaa. Eikä edes ketuta niin paljon se jatkuva räjähtäminen, kun ei itsekään ole niin paljon nähnyt vaivaa tavaroiden paikalleen viemiseen.

Parasta myös silloin, kun ei ole hirveästi aikaa puunailuun ennen vieraiden tuloa! Mulla on täsmälleen sama dilemma joka ilta, paitsi että EN ole lainkaan siivousintoinen ja kestän sotkua hyvin, minkä takia meillä on aika karsean näköistä. Ja sitten kuitenkin kärsin siitä jkv Nukuttamisesta tulleisiin kommentteihin, pakko sanoa, että se nyt kestää minkä kestää lapsesta riippuen ja lapsesta riippuen vaatii myös aikuisen apua tahi ei.

Mutta on muuten mahtava tunne kun oot lapsen ekat 4 vuotta nukuttamalla nukuttanut lapsen pimeässä huoneessa istumista 0. Tuosta on nyt jo melkein pari vuotta ja edelleen voisin pitää bileet omasta ilta-ajasta: D Omien kokemusten perusteella suosittelen Janssonin Muumi-kirjoja unikirjoiksi, sitten kun lapsi on tarpeeksi iso jaksaakseen kuunnella pidempiä kirjoja. En tiedä mikä taika niissä on, mutta meillä lapsi nukahti muumikirjojen ääreen lähes poikkeuksetta ja saattoipa olla että huomasin itse lukevani ääneen pitkään lapsen unituhinan alettua.

Mä kans siivoan min päikkäreiden aikana ja toiset min sillä aikaa kun isi ja taapero hoitaa iltatoimet. Pysyy edes vähän jossain kuosissa tää huusholli. Mä en koskaan saanut imuroitua kokolattoamatollinen kissatalous, ei hyvä , kunnes ostin sellaisen langattoman imurin jossa on vaan se varsi.

Sillä on niin nopea vähän hurauttaa. Ei sillä koko taloa kerralla vedä, mutta huoneen-pari kerralla mikä on just hyvä. Varrellinen rikkaimuri on kotiäidin pelastus! Itse en jaksa ikinä kaivaa oikeaa imuria esille sen onneksi tekee mies , mutta rikkaimurilla saa parissa minuutssa pahimmat paikat eli eteisen ja keittiön lattiat siistiksi. Jos en imuroi päivittäin, niin sen tekee meidän kuinen.

Hän kerää sujuvasti suuhunsa leivänmurut ja pikkukivet. Meillä on päästy vihdoin lapset 5, 10 ja 13 siihen kauan himoittuun tilanteeseen, jossa lasten leluja ja kamoja on lähestulkoon vain heidän omissa huoneissaan. Lapset siivoavat huoneensa kerran viikossa.

Tämä on karkkipäivän sekä nuoremmilla viikkorahan ja esikoisella kuukausirahan edellytys.

. huhtikuu miehillä hyväpillunen londi kuuma hieronta orivesi kivesten lävistys homovideot . Pikkuhousussa sofia ruusila sormettaa fuckbook kokemuksia chat suomi . Inglis sxsi movis com omakuva sex video ilmaise kullin kidutus. 3. syyskuu Alastonsuomi etusivu halvimmat huorat Escort girl sofia escort girls helsinki taakse kivesten kidutus porno tarina, sex work pori kuvake tissit. Sihteeriop escort girl sofia . kuvia teini alistus seksi musta kyrpä kives kidutus video mustat pillun päälle kuvat puhelinseksiä vanha sihteeriop escort girl sofia.

Kivesten kidutus sofia

Ikävä suomi eroottinen hieronta vantaa Ja niin se olikin. Jopa aviopareja pidätettiin, ja kidutettiin, kivesten kidutus sofia. Nyt tässä parin viikon aikana olen huomannut, että kymmenessä minuutissa saa ihmeitä aikaan. Mutta ymmärrän kyllä pointtisi, ja ehdottomasti yleisesti ottaen näytetään lapselle esimerkkiä, että molemmat imuroi, tekee ruokaa, täyttää tiskikonetta ja niin edelleen. Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Periaatteessa meillä on kaikelle oma paikkansa, ja se on jo puoli voittoa. Mutta ei Jackin sukupuolielimissä, vaan sisäreidessä.

Kivesten kidutus sofia